Cinsel Yaşam En iyi korunma yöntemi nedir sizce? Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 En iyi korunma yöntemi nedir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben geri çekilmeyi mğkemmel bir başarıyla uygulayan biriyim. Zevkimden taviz vermiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. geri çekilme olabilir. 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en sağlıklı ve güveniliri d. k. haplarıhem en yüksek koruma sağlarhem adet düzenlemesi yaparhem vajina içerisinde kist polip myom gibi kitle oluşumuna engel olru. eğer var ise tedavi eder 1 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kondomdan sonra spral hic biri yoksa ertesi gun hapi oda yoksa iliski sonrasi icine bosalmissa ertesi gun hapi ya da aylik innne 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kondom veya prezervatif diye biliyorum duyduğum kadarı ile 🤔 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl En iyi korunma yöntemi hic cinsellik yaşamamaktır 😏 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Tamamen koruma sağlayan tek yöntem kanal bağlatma, onun harici hepsi ufak da olsa risk barındırıyor. 1 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sexting diyim sjsjsjKondom +ertesi gün hapı + Spiral 1 0 Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sevismemek benim gibi kız oğlan kız olmak lazım 3 1 Yorumla Red_Black71 1 yıl Sen ha? Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Kondom 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Prezervatif 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Bireysel silahlanma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben geri çekilmeyi mğkemmel bir başarıyla uygulayan biriyim. Zevkimden taviz vermiyorum.
geri çekilme olabilir.
en sağlıklı ve güveniliri d. k. hapları
hem en yüksek koruma sağlar
hem adet düzenlemesi yapar
hem vajina içerisinde kist polip myom gibi kitle oluşumuna engel olru. eğer var ise tedavi eder
Kondomdan sonra spral hic biri yoksa ertesi gun hapi oda yoksa iliski sonrasi icine bosalmissa ertesi gun hapi ya da aylik innne
Kondom veya prezervatif diye biliyorum duyduğum kadarı ile 🤔
En iyi korunma yöntemi hic cinsellik yaşamamaktır 😏
Tamamen koruma sağlayan tek yöntem kanal bağlatma, onun harici hepsi ufak da olsa risk barındırıyor.
Sexting diyim sjsjsj
Kondom +ertesi gün hapı + Spiral
Sevismemek benim gibi kız oğlan kız olmak lazım
Sen ha?
Geri çekilme en iyisi
kondom + ertesi gün hapı
Aslında yüzde yüz koruyan yok kanka
Sprial
Yapmamak
Bi fikrim yok
şu an için en çok kullanılan kondom :
Kondom