Bugün istisna olarak bazı cinsellik kategorisindeki sorulara baktım. Gördüklerimden sonra bazı şeyler aklıma takıldı. Bazı yerlerde erkeklerin ilişkiye girerken kadınlardan, Erkeğim, sevgilim, kocacım gibi kelimeleri duymaktan, kadınların kendilerine itaat etmelerini istemekten çok memnun olduklarını okudum. Kadınların ise tam tersi, küfür edilerek (bacım, fahişe, hadi işine vb. kaba kelimeler), sert ve acımasız şekilde davranılmasını sevdiğini, kaba kuvvetle ilişkiye girilmesini istediklerini okudum.
Anlamadığım hemcinslerim neden böyle kendinize hakaret edilmesini sert davranılmasını seviyorsunuz? Size bunlar söylendiğinde hiç mi canınız sıkılmıyor? Ağırınıza gitmiyor? Erkeklerin ruhu güzel sözleri hakediyor da sizinki niye haketmiyor?
Bunun açıklamasını yapabilecek olan var mı?
Erkekler cinselliği yaşarken güzel sözleri duymayı istiyor da kadınlar neden sert ve küfür duymayı seviyor?
Güya kadınlar çiçektir diyoruz, çiçek bildiğin eşek arısını istiyor herhalde
ya da işin daha 25. kareden bakarak anlatayım mı aslında bunu sizde biliyorsunuz
medyaların ve film sektörünün bize ne yapmaya çalıştığını, inanıyorum bir gün biri buna da dikkat çekecek. Holywood filmlerinde hep bir Amerika propagandası yapılır. Her filmde aynı şey vardır. Adamlar bunu öyle bir kafamıza yaymış ki bayrakta kaç tane yıldız var hepimiz biliyoruz. (50 eyalet 50 yıldız)
aşk, cinsellik, flört sonrasında mastürbasyon, orgazmı vs. bizim bu kelimelerin her birini bilmemiz ve deneyerek çözmek istememizin sebebi bu aptal ideolojinin bir parçası.
hepimizi bilinçaltımızdan vuruyorlar, kadınlara diyorlar ki erkekler serttir, elleriyle sizi yakalar ve sonuna kadar sizi sömürür. kadında bur dan kaynaklı olarak hallenir bana göre, Sertlik ister, acımasızlık ister, tokat yemeği de kabullenmiştir, hakaret yemeği de.
Erkeklere diyorlar ki kadınlar yumuşaktır, sakin davranın, kendinizi bilin ve kadının seveceği şekilde yapın, kadın sizin erkekliğinizi görsün, onu tatmin edin, ya da nazik olun
bizim mahrem ilişkileri bu kadar rahat konuşabiliyor olmamız bile aynı ideolojinin bir parçası, her şeyimize karıştıkları gibi en özel gecelerimize, en mutlu anlarımıza da karışıyorlar.
daha da bitmedi; Müslümanız ya biz, bir erkek tek kadınla yetinmez araplara bakın 7 kadın , kadına diyorlar ki kaçamaktan kimseye zarar gelmez.
Kadına diyorlar ki erkek aldatırsa sende durma aldat, erkeğe diyorlar ki kadın aldatırsa sende durma aldat, boşanın, hata yapın,
bunlar ve birçok düşüncenin en dibinde bir yerde bu tür konuların normalleştirilmesi, ahlakın yıpranması, inancın zayıflatılması yatıyor. İnsanlar bunu biliyor ama hala aynı hatayı işlemeye devam ediyor.
15-25 yaşındaki gençler neden küfürsüz konuşamazlar mesela, çünkü baktılar ki kadınlar bunu seviyor, kadınlar niye bunu seviyor çünkü erkekler kaba odun ve bir o kadarda serttir...
Aslında o cevabı verenlerin çoğu erkek olbilir ve bunları söylemek istediği için karşıtlık oluşturuyor olabilir. Meselâ cevabı veren gizli üye ise ixperi düşük gir çıkcılar dan olabilir. Aleni ise iksper düşüktür sahte olabilir. İksper 6 ve üzeri ise gerçek düşünceleridir bence. Bu kesimin içerisin de de, fenımenlik ve takipçi kasma amacı olabilir. Bunları atarsak sayı çok düşer. Ayrıca cinsellik soruların da gezenlerin bir kısmı açlıklarını gideremedikleri için atıştırma yapıyorlar çok lğçük bir stıştırma. Birde toplumda, bazı slışksnlıkları ve tanımları yaygınlaştırmak için ya paralı, ya gönüllü çslışanlar var. Uydurukça ingilizce kelimeleri sürekli sorarlar. Mesela "ssxbadye açıkmısınız, fikriniz", " çuklot (Türkçe yazsam daha iyi) ilşki hakkın da fikriniz" gibi, bunun dahaiğrenci, hikâye sitelerinde ki, ensest hikâyeler. Yanibu bir toplum mühendisliği çabası. Aklım da kaldığı kadarı ile Amerika'da yapılan bir araştırmada, 20. Yüzyılın başın da, oral ilişkinin yaşanılan cinselliğe oranı yüzde üçler civarın da iken, 2000'ler de bu oran yüzde 93'ler cşvarına ulaşmış, bunun nedeni p. orno sektörü, yani bu bir çabanın sonucu, tıpkı bizde dizilerde, ima yolu ile, cinselliğin normal bir olay olduğu, herkes her an yaşayabilmeli, anlayışının yerleşme çabssı da buamacın bir tezahürü. Çünkü birilerine göre; kendi kültürel ayrışmaları olan toplumlar ortadan kalkarsa, tek devletli, kolay yönetilebilir bir dünyaya kavuşmaları daha kolayolacak.
Belki de bunun istenilmesinin bir nedeni de, annelerin den, komşuňun fettan kızına, tv deki dizilerin güzel başrol kızına yapıştırılan O. pu damgasını duyan, küçük kızların, güzel kıyafetili komşu ablası gibi olma isteğinin, ayıp ve günah denilerek büyüme ssnucu baskılandırılmış isteğin, o esnada, baskısının ortadan kalkması da olabilir, belki.
Bunu her kadın açısından düşünmek uygun değil yani her kadının da erkeğinde istekleri fantazi dünyaları çok başka olabilir, kimi kadın köle sahip olmayı sever kimi kadın romantik kadınını düşünen biri olmasını ister kimi kadın erkekte mazoşist olur ama her kadın ya da her erkek böyle ister aynıdır demek yanlış olur. Ama genel olarak kadınlar sert ve sahiplenen erkeği sever kendini doyurmasını bilen bilecek erkeği sever ve ister. sadece bazı kadınlar bunu dışına vurur bazıları erkeğin gözünde basit olmamak için içinden yaşamak ister. Hep erkek üzerinden yorumlar yapılır erkek şöyle seks yapar böyle sever gibi düşünülebilir ama aslında kadınların daha geniş bir fantazi dünyası vardır toplum baskısı ve ataerkil toplum yüzünden kadınlar sadece arka plana atılır. Ben kendi açımdan söylemek isterim ki tek sınırım mide bulandırıcı istekler olmadığı sürece ister hakaret ister haz odaklı her türlü cinselliğe açık bir insanım sadece şartlarım nedeniyle cinsel ilişki yaşamak zevk almak gibi bir şansım yok.
Bence taamamen cinsselliğin derinden hissedilerek yaşanmasından kaynaklanıyor.. Normalde argo ve şiddeti asla kabul etmem fakat bu argo ve şiddeti onayladığım tek durum Seks.. Normal hayattan tamamen kopuyor olmak ve sadece o an'ın büyüsüne kapılıp dilediğincee özgür ve dilediğinde partnerine açık olmak "seksi daha anlamlı yaşanmasını sağlayabiliyor." Erkekler; "ruhlarının okşanılmasını severler gücün kendilerinde olduğunu bilmek, bunu karşı cinsten duymak ve hissettirilmesi hoşlarına gittiği için seviyorlar. Hayata karşı hep güçlü olmak ve bir şeyler için hep savaşma & mücadele etme durumundalar kendilerini sadece yatakta özgür, özgün hissederek gücün kendilerinde olduğunu bilmek onlara hazzın zirvesini yaşatıyor" diye düşünüyorum. Kendime göre söyleyecek olursam, Erkeğimin normalde karşılaştığı her zorluğa karşı ayakta durmaya çalışırken yatakta benim tek kelime ve tek cümleme tav olması ve avcumun içine almak hoşuna gidiyor veya tek dil darbesiyle dağ gibi adamın "sadece tek dil darbesine karşı koyamadığını ve zerresine kadar teslim agörmekı görmek" hoşuna gidiyor.⚡🎯 işte bu noktada "sekste erkeğimin or... olmayı sevdiğim ve dirty talk &şiddeti sadece seksle bağdaştırdığım için kendi adıma ağrıma giden bir durum söz konusu olmuyor🎈 ve en başında söylediğim gibi şiddet ve argoyu sadece sekste onaylıyor ve kullanılmasını uygun buluyorum.🔥Tabi ki herkesin zevki farklılık gösterebilir... ..
Güzel bir konuya değinmişsin. Çoğunluk olarak insanlar seksi sert severler. Seks esnasında argo konuşmak her iki cinsi de daha sert olmaya teşvik ediyor ve daha fazlası daha fazlası derken zirveyi buluyorlar. Seks erkeğin kadını altına alması ve git gel yapması demek değildir. Hazzı doruklarda yaşama eylemidir. Seks esnasında kadına o.. pu demek onu o.. pu yapmıyor kaldı ki kadın başkasına değil sadece kocasına o.. puluk yapıyor. Hani bir söz vardır ya kadın mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, çocuklarına anne yatakta ise o.. pu olmalıdır diye. Bu da aynen böyle birşey. Yataktaki argo insanları zevke getirmek ve daha ilerisini yaşamak için söylenir. Denemeyin ve görün.
Peki bunu karşı taraf saygısızlık olarak görür mü? ya da beni basitleştirir mi? Sıkıntılı bir durum ya siz guzel aciklamissiniz ama herkes sizin gibi düşünür mu acaba :)
@Hatyüs öncelikle tekrar okuyunca denemeyin yazmışım deneyin olacaktır. Klavye hatası olmuş onu düzelteyim. Gelelim sorunuza hayır saygısızlık olarak görmez ve basitleştirmez de. Tam tersine deneyince göreceksiniz ki karşınızdaki insanı daha da şehvetlendirecek ve sizi tatmin etmek için tüm enerjisini harcayacaktır 😊
@Birikim_Kayışı Bu zorunlu birşey değildir. Ayrıca küfür değil argo konuşmalardır. Ve siz o esnada zaten yaptığınız eylemi dile getiriyorsunuz çoğunlukla. Yaparken iyi de söylerken neden kötü olsun. :) Neyzen tevfik'i hatırlatıyorsunuz bana :)
Aslında olay tamamen psikolojik. Bilinçaltı ve alter egonun bir yansıması olarak bu tür davranışlar sergiliyoruz. Gündelik ve normal hayatımızda sergilediğimiz ve profilini çizdiğimiz o en basit ve bilinen karakterimiz, yeri ve zamanı geldiğinde başkalaşım geçiriyor. Dürtüler, bastırılmış arzular ve saklanan his denizi içinden bir insan çıkıveriyor. Kimisi sahile narin bir halde yürürken, kimisi kuma ayak basan bir canavara dönüşüyor. Nihayetinde bu psikolojik haz, fiziksel hazzı da kamçılıyor. Bonus olarak da fiziksel ve ruhsal bir tatmin yaşıyoruz.
Bu cinselliğe olan açlığı gösteriyor aslında. Birçok kadın hayvani duygularla ilişki yaşamak istiyor. Erkekler ise; kendi erkekliklerini ispatlamak, ruhlarını okşayacak şeyler duymak istiyor. Nasıl ki bir kadın, kendisine fahişe denilmesinden ve ezilmekten, domine edilmekten haz alıyorsa, bir erkekte "çok iyi beceriyorsun" gibi erkekliğini okşayan şeyler duymaktan haz alıyor.
Temel olarak 2 sebep; bir- cinselliğin içgüdüsel olması. İki cinselliği en derinlerinde hissetmelerini sağlayacak olan anarşist davranış.
Değil tabi ki. Önemli olan şey hem kendini hem partnerini keşfetmiş olmak. Herkes gibi davranmanın bir anlamı yok. İlişki iki kişi arasında yaşanıyor.
Sekste önemli olan şey uyatılmak ve uyarmak. Bu bazen susarak, inleyerek olur bazen konuşup argo kullanarak. Kelepçelenmek vb uygulamalardan bile ciddi haz alan kişiler oluyor. O yuzden önce kendin ne istiyorsun, seni ne uyarıyor onu bileceksin, sonra partnerinin ne istediğini nasıl uyarıldığını bileceksin. Ancak böyle bir ilişkş tatmin edici, doyurucu olur.
Yoksa kalıplara sığmanın kimseye faydası olmaz. Sana fahişe denilmesinden hoşlanmıyorsan, bu kelimeyi duydugunda o kişi ile sevişmeyi bırakmak bile isteyebilirsin.
Sen bunu hakaret olarak görürsüm başkası tahrik edici. Bu yüzden bir insanlar sevişmeden önce o insanın sizi iyi tanıdıgına emin olun. En azından ilk sevişmelerde bu tür heyecanlar aramayın ( :
Klasik bir seks anlayışın var sanırım. Yapmıyor olsan bile bunu heyecan olarak görenlere anlam veremiyoraun. Oysa ki daha neler neler var. Ne noktalar tasarladım sırf seks yaşamak ve hazzı yükseltmek için bilsen 😀
Hım. Ben genel anlamda ilişki de heyecan aramaya karşısın sandım. Her insanın heyecan duydugu şeyler farklıdır. Seninde hoşuna gidip seni hazzın doruklarına çıkaracak şeyler vardır illa ki. Sadece bunlar küfür argo değil anlaşılan. Nelere evet diyeceğini biliyorsan bu bile bir başlangıçtır
Hayır değilim. Eşimle yani bana helal olan insanla istediğimizi yaparım. Bunda sorun yok. Sadece ben bunu çoğu kadının yaparken istekli olduğunu gördüğüm için sordum.
Birçok kadın kendisine kötü davranılmasını ister. Özellikle sevişirken hırpalanırcasına sevişmek istiyor. Şaplak atmak, abanmak vs birçok şey kadın için tahrik edici geliyor
Bu durum bence tamamen kişinin psikoloji ile alakalı bir durum. Çünkü her kadın aşağılanmaktan hoşlanmaz ki sözcükleri geçtim bazı pozisyonları dahi aşağılayıcı bulanlar var. Yani kişi kendini bacım gibi hissetmek istiyorsa eğer bakın sertlik olarak değil sözcükler olarak bu duyguyu hissetmek istiyorsa bu durum tamamen psikolojik sebeplerdir.
Erkek sahiplenme kelimelerini duymak istiyorken, kadın neden bunları duymayı istemiyor? Kadınada böyle kelimeler kullanılsın. Bacım denmez elbette ama hiç mi hitap kelimesi yok. Kadınım, fıstığım, sevgilim, aşkım vb.
Kadın doğası acı ve şiddete dayanıklıdır... Çocuk doğurmak acılı bir durum olduğu halde annelik iç güdüsü bu acıyı göz alır.. Kadının dünyaya bakışı ile erkeğin bakışı birbirine tam terstir. İkisi arasındaki çekiciliği sağlayan da bu tersliktir. Tıpkı mıknatıs gibi birbirini tamamlar... Bu nedenle kadın yatakta sertliği ve acı duymayı sever.. Sert ve kaba erkekleri daha çekici bulur...
Erkeklerde, kadınlardan küfürlü şeyler duymak istiyor. O esnada kimse beyefendi/hanımefendi statüsünü taşımak istemez. O yüzden çok takılmayın size önerim.
Kadınların hepsi aynı değil ki ;) erkeklerinde hepsi aynı değil 👍 Salak kadınlar hakaret, küfür vs ister. Adam gibi adam her işini güzel yapar, yataktada güzel yapar, tuvalettede adam gibi mıçıp totosunu ve tuvaleti yıkar çıkar. Aslan mıçtığı yerden belli olur.
Normal yaşamlarında ufacik bir küfüre hakarete bas kaldıran kadınlar kimi zaman cinsellikte bunu istiyo ve seviyo.. bence her iki durumunda esas kelimesi saygi.. sadece sevisirken yasananlar orda kaliyosa mahsuru olmadigini ve orada yasananlar kadini asagilayici olmayacagini düşünüyorum.. tabi hoslanmiyosa bundan o ayri konu ;)
Iste saygi kelimesi de burda devreye giriyo ;) Ya ayni paralelde hoslantilarin olan biriyle evleneceksin ya da iki taraf birbirine saygi duyarak orta yolu bulacaklar ;)
Tamamen fantazi bunlar bir laf varya hani sokakta hanım efendi mutfakta aşçı yatakta fahişe. İşte bunun gibi bence o zevk anında erkek nasıl fantaziler üretiyor ise beyninde doğal olarak kadında kendi fantazisini üretiyor ve yaşamak istiyor. Seks sonrası bu laflar sözler geçmişte kalıyor tabiki.
Bu tercih meselesidir. Her insanda farklıdır. Kifi küfür sever, kimi yüceltici sözler. Zevkte mantık aranmaz. Mantıkla yapılan bir iş değildir. şu an size saçma gelen şeyleri ileride isteyebilirsiniz
Kadınlar yatakta o. rospu olmayı seviyorlar. Erkeğin gücü hissetmeyi, hakimiyetini hissetmeyi, kendilerini erkeğe teslim etmeyi seviyorlar. Ve bunu duymayıda seviyorlar. Bu sözcükler kadını daha çok ateşliyor.
Özellikle Z kuşağı kızları kendileri çok küfürlü konuşuyorlar. Cinselliği yaşarken bunun kendilerine söylenmesi hoşlarına gidiyor belkide tahrik ve tatmin seviyelerini olumlu etkiliyordur kim bilir.
Alıyorlar :) Sorduğun soru ile ilgili, yabancı Medyada da bir araştırma okumuştum. p*rno izleme oranı yükseldikçe, kızların uyarılma da zorlandığı, tahrik olmak ve zevk almak için daha sert ve sapkın eğitimlere yöneldiği araştırma sonuçlarında yazıyordu. Artık ülkemizde yabancılardan pek farkı kalmadı bu konuda.
Tamamen hayvansal içgüdünün bir yansıması bu... Normal yaşantımızda her davranışımızla topluma ters düşmemek için kontrollü davranmak zorunda kalırız.. seks ise bizim kuralları yıkmak için elimizde olan tek yoldur. Bu özel anlarda duymak ve yapmak istediklerimizi yaşamak bize fazladan haz verir. Sağlıklı bir durumdur. Sağlıksız olan ise seks yaparken bile otokontrolü elden bırakmayıp kurallara bağlı kalmaya çalışmaktır.
Piskolojisi bozuk olan kadin ister bence böyle pis şeyler ister bekler sana katiliyorum haklısın galiba kendilerini öyle görüyorlar öyke görmek istiyorlar ondan öyle dedirtmek istiyorlar ruh hastasi olmasalar böyle demezler yapmazlar