Küçükken bir hata yapıp masturbasyon yaptığımı anneme ve ablama söyledim ve yıllardır çok utanıyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar iyi akşamlar yıllardır bu konu yüzünden bazen gözüme uyku girmiyor. Ben 16 yaşında bir arkadaşım yüzünden instagramdan p*rno izleyip masturbasyon yapmaya başladım o yaşlarda bilinçsiz olduğum için masturbasyon yaptiktan 1 saat sonra kan geldi benden cok korkmuştum günlerce uyuyamamistim yemek yiyememistim kızlık zarima zarar verdigimi düşünmüştüm. Ablamda o zamanlar 22 yaşındaydı. Karar vermiştim bu durumu onunla paylaşmaya. Ailem muhafazakâr bir yapıya sahip herkes kapalı üstelik doguluyuz sevgili vs bir erkeğe yakışıklı desek bile rahatsız olur kizarlar. Ablamda kimseye söylemez ama o da anneme göre biraz daha az muhafazakâr diyelim. Neyse bir çıkış yolu bulamayinca herseyi ona anlattım o da kolay bozulmayan birsey oldugunu dedi herneyse anneme anlatalim dedi bende o kizar dedim yok söyleyelim dedi bende daha lise 2 deyim onu dinledim anneme anlattım. Annem o kadar sinirlendi ki yüzüme bakmadı beni aşağıladı. Utanmiyormusun dedi sapik mısın sen dedi telefonumu elimden almaya çalıştı. Ondan sonra her seferinde yillarca yüzüme vurdu. Şu anda 21 yaşındayım Daha kış ayinda bile kiz kardesime dedi pis videolara bakmiyorsun demi bunu gözüme bakip diyor. Bende kizkardesimi ustu kapali uyariyorum anneme sakın bir derdin olursa anlatma. O pek anlamiyor ne demek istediğimi ama. Aradan 5 sene geçti su anda bisey demiyor ama ben hala ablamla annemin benim masturbasyon yapip video izledigimi düşündüklerini düşünüyorum ve bu beni cok utandırıyor. O kadar utanıyorum ki bundan ne diye anlattim ne diye onlarla paylaştım. Bazen ablamin yüzüne bakamiyorum. Annemin de aynı sekil telefonda öpüşme icerikli bir görüntü görsem hemen kapatıyorum. Her zaman kendimi sucluyorum. Bu bende oyle bir travma yaşattı ki bu yasimdayim onlar evde yokken sadece mast yapiyorum. Korku ve utanc hic gitmiyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
? 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Küçükken bir hata yapıp masturbasyon yaptığımı anneme ve ablama söyledim ve yıllardır çok utanıyorum ne yapmalıyım
Küçükken bir hata yapıp masturbasyon yaptığımı anneme ve ablama söyledim ve yıllardır çok utanıyorum ne yapmalıyım?