Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık olmuş bitmiş yapacak bir şey yok. Kardeşinin hâli tavrı normal değilse uzaklaş sadece. Senin yaptığında bir sorun yok çünkü çocukmuşsun, bilmeden oyun olsun diye bir şeyler yapmışsın. Ne yaptığının farkında olsan yapmazdın, önemli olan da bu. Kendini suçlama.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sapık biri artık ben bu hayattan nefret ediyorum ☹
Cevap sahibi+1 yılEtmene gerek yok. Kaldı ki bahsettiğin durum senden kaynaklı olmayabilir. Erkeklerin önemli bir kısmında bir sapıtma söz konusu zaten. Bence sen boşuna kendine yük alıyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılöncelikle tabiki yargılamıyorum anlatmak istersen ayrıntılarını dinlemek isterim çünkü burada tam bazı şeyler anlaşılmıyro soramıyorum da yorum kaldırılır
00 Yorumlakardeşinin üzerine çıktınğında sen kaç yaşındaydın o kaç yaşındaydı.
08 Yorumla
Soran+1 yıl7 5 falan veya 8 6
Soran+1 yılEminim sapık hareketlerini duydum.
Soran+1 yılKonuşmuyor bildiğin
Soran+1 yılKonuşmuyoruz bildiğin
Soran+1 yılBen hep soğuk davranıyorum benden korkuyor hep ters cevap verdiğim icin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukken bilemeden yaptığın bir şey için şimdi üzülmenin bir anlamı yok. Geçmişi unut.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşinden uzak dur kanka. Bi kere aklına girdiyse bir daha çıkmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen soğuksun diye seninle iletişime geçemiyordu bence?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıcak olamıyorum ki bunada üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye olamıyorsun? Çocuk bilinciyle yapılmış şeyler. Kafayı takma bence.
Soran+1 yılKolay şeyler degl hic
Cevap sahibi+1 yılYani bence bir uzmandan yardım alın. Size yol gösteren olmadığı için büyümüş bu mesele. Zannnettiğin kadar derin ve zor değil bence. En azından anlattıklarından öyle anladım.
Soran+1 yılYani şu saatten sonra imkansız hep hayatım boyunca mutsuzluğa mahkumum. Kimse beni anlayamaz. Moral verdiğin için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılCevap cümlende saklı. Sen buna kendini şartlandırıyorsun. Çoğu çocuk bilinçsizcse şeyler yaşar. Ebeveynleri başında olmayınca çocuklar bu tür şeyler yapabilir. Bunu bir yetişkin bilinciyle yapmaz. Anlamlandıramadığı bir dürtünün peşinden giderek yapar. Kendini erken keşfetmekle de ilgili bir durum. Git bir psikologa dök içini, kurtul. Boşuna kendine kötü telkinler veriyorsun böyle. Kendi kendini daha da kötüye götürüyorsun. Gir bir yardım al uzmandan, onlar senin için orada.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bilmiyordun artık kafana takma zamanla unutup geçer
00 Yorumla
+1 yılEvlenemezsin çünkü dinen haram bilmiyormussun. Zamanında bilsen yapmazdın böyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılGelmiş Geçmiş olsun Canını Sıkma istersen Yardımcı Olmaya Çalışabilirim
00 Yorumla
+1 yılbende benzeri bir şey yaşadım
08 Yorumla
Soran+1 yılNasi
- +1 yıl
bi zaman sonra geçiyor
Soran+1 yılKimle yasadn
- +1 yıl
Kardeşimle
Soran+1 yılGerçekmi
Soran+1 yılAnlatsana sende
Soran+1 yılAnlat iste
- +1 yıl
Boş ver ama geçiyor Bi zaman sonra rahat ol
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek kardeşin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle o cinsel yönden sana ilgi duyuyor o günleri yaşamak istiyor o yüzden uzak duruyor bi çok kişide olan şeyler kardeşini anlıyorum bende de oluyor
Cevap sahibi+1 yılKimselere anlatma anlatılmaz ama aranızda cozebilirsiniz ancak bunu konuşarak bizde öyle idik Ablam ile sakalasir idik hemen olay kayardi oraya zamanla düzeldi
Soran+1 yılNasıl kayardı
Cevap sahibi+1 yılGüreş yapıp sakalasma esnasında sürtünmeye çalışırdım kızardı eskiden kizmazsin derdim öyle yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaa kıyamam
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geciyon
- +1 yıl
Hayırr saçmalama
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstüne çıktım derken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac yasindasin sen
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 o 23
Soran+1 yılNeden sordun
Cevap sahibi+1 yılKocaman insanlarsiniz, takilma bunlara artik