KKüçükken cinsel bi hata yaptım?

Komşumuzun kızı benim üstüme çıkıyordu bsyler yapıyordu iki üç kez yaptı. Ben anlayamıyordum tuhaf geliyodu... sonra bikere ben de kardeşimin üstüne çıktım bu olaydan sonra... kendimden nefret ediyorum ama ozmanlar anlayamiyodum bunu. Sonra gittim anneme ben kardeşimle evlencem dedim annem sen slakmsn o senin kardeşn deyince bu yaptigimin yanlış olduğunu ayırt ettim ancak bu olay bi kere oldu... ama şu an kardeşimle resmen birbirimizden kaçıyoruz bende hiç anormal düşünceler yok ama onda olduğuna eminim cinsel düşüncesi bozuldu sapiklasti. Anlamayacak olanlar yorum yazmasın beddua ederim. Biraz empati kurun yargılamayın... çok uzuluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye anlatamiyirum hep kendimde suç buluyorum ama hiç aklim ermiyordu. Hiç kardeşlik iliskim olmadı bi anım bile yok doğru dürüst başka kardeşler görünce imreniyorum. Zaten herkes siz kardeş gibi degilsnz çok soguksunuz diyor. Biz hep birbirimizden omur boyu kacicaz böyle. Ne kadar kötü bi durum ☹
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bunu anneme falan veya en yakın gördüğüm kişiye anlatayım mı... anlatmayimmi... Kimseye derdimi anlatamiyorum
KKüçükken cinsel bi hata yaptım?