Bazen son raddeye geliyorum. Orgazm oldum olacağım. Esim geliyorum diyor. Bende orgazma yakin oldugum icin biraz daha dayan diyorum ama boşalıyor. Sonra içimden çıkıyor. Kaliyorum oylece. Oral yapıyor orgazm olmam icin yarim kalmamam icin ama icimdeki zevk baska oluyor. Yani oralla o hazzi alamıyorum iliskinin sonunda. İlişkide içimde zevk alırken oralla sadece yüzeysel ve klitoris odakli oluyor haliyle. Eşim bosalsa da bir 1-2 dk inmiyor. Sonra iniyor. Boşaldıktan sonra o 1-2 dk devam etmemizde bir sakınca var mı? Yani sönene kadar git gel yapabilir miyim? Yoksa boşaldıktan sonra devam etmek erkeğe acı mı verir hassas olduğu için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalmadan sonra penisin baş kısmı aşırı hassas olur rahatsız edici oluyor dokununca ama içinde kalınca rahatsız etmiyor git gel yapabilecek kadar sert kalmışsa yap bence ama eğer sertliği gitmişse içinden hiç çıkartmadan kendini bastır iyice 3-5 dakika öylece içinde beklesin sonra tekrar sertleşmeye başlar, içinde sertleşmesi senin accayip hoşuna gider emin ol, kalktıkça içinde hissediyorsun sertliğini ve büyüdükçe girişini, bu ikinci sertleşmede daha uzun süre boşalmadan git gel yapabilir penis, dolayıısı ile sen de çok rahatça orgazm olabileceğin kadar git gel yaparsın içinde hissedersin... ben şahsen böyle yaparım, ilk boşalmadan sonra içinden hiç çıkartmadan bekletirim içinde ve sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim sürekli özellikle klitorisini sürekli okşarım hatunun, tahrik gücü devam ettiği için zevki fazla düşmez kızın hem de penisi tetikler tekrardan ve kalkmaya başlar, sonra da ara vermeden çok hızlı git gel yapar pompalarım hatun orgazm olana kadar ara vermeden çok hızlı ve çok sert yaparım, en sonunda da yine içine kökleyip hatunun orgazm oluşunu hissederim penisimde, harika hissettiriyor bu bana ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHalbuki o durum senin ona en güzel göründüğün durum olmalı. Boşalmaya yakın, zevkin doruğunda, inlemelerin yükseldiği zaman boşalsa bile devam etmesi gerekir. Ben olsam nefesimi ayarlar az bir şey yavaşlar seninle boşalmaya çalışırdım. Penisin içinde yaşattığı dolgunluk hissini oral bile veremez bence de hele sen orgazm olmaya yakınken illa içinde onu hissetmen lazım yoksa kuru kuru klitoral orgazm daha az zevk verir.
00 Yorumla
Ben bazen erken boşalacağımda eşime söylerim. Ona göre pozisyon alırız. Ben noşalırım fakat ben eşim orgazm olana kadar devam ederim. Bende bir sorun yok. Devam etmemi engelleyecek bir engelde yok. Hatta sınırsız devam edilebilir. Kaslar izin verirse
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Önceden erken boşalma problemim vardı. Eşim tam gelecekken ben gelsemde devam edip onunda orgazma ulaşmasını sağlardım. Biraz zorlanacak eşin ama senin için buna değer.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
48Cevap
Boşalma sonrası penis aşırı hassas olur ancak bir çok erkek boşalma sonrası özellikle vajinadan çıkmak istemez. Bu anları kalçalarını yukarı aşağı hareket ettirerek bir sürtme hareketiyle kendini boşaltmak için kullanabirsin eğer süre olarak fazla uzun sürmeyecekse. Bu arada eşin de hareket edebilir hafifçe. İçindeyken çok rahatsız hissetmez.
00 Yorumla
+1 yılDisarda sert olabilir bosaldiktan sonra , ama gitgel yapmasi ona bir zevk vermez hissiyati biter artik, siringa gibi dusun icinde ilac varken sifa verir, bosken hicbi ise yaramaz, esin senden once bosaliyosa geciktirici kullanabilirsiniz boylece sen once bosalirsin ve esin hala devam ederek seni ucurabilir,
Bunu esin temin etmeye utanabilir, mümkünse sen al, esine soyleme, iliskiden once bir islak mendile sık, penisi temizler gibi yap sonra devamm, kendine bulutlarda hissedeceksin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yok o an dinlenme oluyor zaten, olmasa daha iyi olur cünkü enerjisini çıkarmış oluyor boşalark.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence esini bir kere elinle boşalt ikinci boşalma daha gec olacağı icin ikinci boşalmaya kadar içine girmesine izin ver hem sen de bu sürede bosalirsin☺
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@DemirOkan olabilir oda bir yöntem
+1 yılhayır niye acı versin git gel yapabilir ama gelecegi zaman alttan sıkabilirse bunu 3 dakkaya kadar uzatabilirsiniz zaten bosaldıgında 30 saniye daha devam eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılacı vermez ama çoğu zaman hoş bir his olmuyor. o kısım çok hasaslaşıyor acı verme değilde huylanma gibi. iyisimi sen kocana erkek boşalmamayı öğrenmesini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sinir olduğum şey. Bilmeyende sanacak bir şey sadece onlarda var. İlk boşalmasına yardımcı ol oralla boşalt ikincisi daha uzun olacağından ikincide birlikte olun belki yarım kalmazsınız.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç çıkarmadan iki hatta üç posta attığım oluyor. Bazen öyle oluyor ki girerken dizlerimin bağı çözülüyor yani aldığı zevke göre değişkenlik gösterir. Büyük ihtimalle kendi rahatlayınca devam etmek istemiyor olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılyapabilir aslında ama penis çabuk kaybeder sertliğini. bunun için daha heyecanlı daha şehvetli olması lazım eşinin.
00 Yorumla
+1 yıl0 saniye aşırı zevk hazzı olur sürtünmeden kaynaklı acı vermez fakat şöyle birşey önerebilirim sen üstte olursan ondan önce boşalabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. ne sakıncası olacak.. zaten az buçuk tecrübesi olsa senin son raddede olduğunu anlar ve boşalsa da durmaz ;)
00 Yorumla
+1 yılKocan boşaldıktan sonra 10 saniye kadar durup penis başındaki hassasiyet zayıfladıktan sonra sekse devam edebilir. Bence bencillik yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılSevişmeyi uzun tuttun sonra ilişki başlarsa sende rahatlarsın erken boşalma sorunu olur mu ayrıca sorularım olacak buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
00 Yorumla
+1 yılYapması gereken o aslında devam edip seni de tatmin etmeli
10 YorumlaDurma yok devammmm hiç bir sakıncası yokta eşin biraz acemiiii😂
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey olmaz devam etsin seni yarım bırakmasın keko
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Et bir şey olmaz inmeden ama
sen ondan önce boşalmaya bak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbisey olmaz heralde ikinci boşalmaya hazırlık yapar tekrar kalkar bence hic denemedim bende merak ettim bosalınca penisimi çikarmadan git gel yapıcam deniycem karım olursa
00 YorumlaBoşaldıktan sonra devam edip ara vermeden 2. sine gidebiliyorum ben ama çok uzun sürüyor 2. si
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim boşaldıktan sonra elini değdirme acıyor diyor devam edemez sanırım
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Turbobam neden ki valla ben dokunuyordum bırak bırak diyordu belki o his devam ettiği için dayanamıyordur
Cevap sahibi+1 yıl@Turbobam bilmem doğrudur belki hissetmediğim bişiyi savunamam ama ucuna dokunma der hep bilmiyorum 🤷♀️
+1 yılVermez, devam edebilir aslında ve inmeden tekrar kalkar
00 YorumlaKesinlikle olmaz erkeğe acı ben genelde soledigin tarz yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcı vermez. Hormonlar iyi ise 10 dakikaya bir tane daha gelir
00 Yorumla
+1 yılİlk başta devam ederse penisin içinde kalan spermler vajinana bulaşıp hamile kalma riskini arttırır. Penisteki spermleri idrarını yaparak temizlemesi gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIlk seni rahatlatsin oyle iliskiye girin aptal. degildir herhalde bilmesi lazim bunu
00 Yorumla
+1 yılDevam edebilir aslında ıns söylemelisin acıma olmaz erkekte sadece çok hassaslaşır zorlanabilir
00 Yorumlabir zararı yok ne zararı olcak o 2 dk dakika boyunca sertliğini korkuyorsa devam etmeli kesinlik le
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sakincası yok devam et sen durma ama sonra 2. ye de devam edin
00 Yorumla
+1 yılAslında devam edebilir bir sakınca olmaz dışarı mı boşalıyor eşin
00 YorumlaHayır acı vermez eğer penis dik kalabiliyorsa devam edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin biraz daha sabretse ölür mü?
52 Yorumla
Soran+1 yılYa diyorum. Az daha tut kendini diye dayanamiyorum diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bir sakıncası yok kendi kendine küçülüp içinden çıkıncaya kadar devam edebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Bence devam etmeki bunun bir sakincasi yok
00 Yorumla
+1 yılyok devam edersin adam 5-10 dk dinlenmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi daja güzel olur 2 yi tamamlanır
00 Yorumla
+1 yılEşinin bunu ayarlayabilmesi gerekirdi.
00 Yorumlageciktirici prezervatif denediniz mi hic
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO oralı önceden yapsa öyle olmazsın işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılOrali hazirlamak icin once de yapıyor ama iste sonunda icimdeyken ben orgazm olamayinca oral yapıyor. Ama dedigim gibi vajina daha farkli bir his ve zevk veriyor. Oral sonrasinda yavan kalıyor. Mesela erkekler oralla vajinadaki gibi hissederken kadinlarda oyle olmuyor. Dilini icime uzatacak hali yok. Yani iliski sonunda yaptigi oral vajinami uyarmıyor haliyle. Zaten bekarken klitoral orgazmi tatmisim mast yaparak. Simdi özgürce yapabiliyorken yine mast gibi oral gibi durumlarla zevk almaya, bosalmaya calismak hosuma gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılEşinde kilo varsa versin , bol su içsin sigara içiyorsa bıraksın. Eğer bunlarda çare etmiyorsa tıbbi destek ya da ilaç sprey vs
Soran+1 yılSonra kadinlar kasli erkekler seviyorum deyince erkekler tepki gösteriyor. Iste bu yuzden. Biraz kasli ve spor yapan erkek yatakta da iyi oluyor. Bu kanitlanmis bir sey. Malesef ulkenin ne kadinlari ne de erkekleri spor yapmaktan aciz. Anca her iki cinsiyette yag depolasin. Sonra iki merdiven ciktigimda niye nefes nefese kaliyorum, niye yatakta nefes nefese kalip hemen yoruluyorum, neden erken bosaliyorum? Spor cevik ve dinc yapar diye bosuna dememisler. Erkeklerin cidden yapmasi lazım. Kadinlarda tabi ama erkekler daha cok efor sarfettigi icin ve yatakta biraz daha iyi olmasi icin gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılAma bu sadece onlardan kaynaklannaz , aşırı odaklanma olabilir. Senden ya da hareket ve inlemelerinden çok büyük haz duyuyor olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam edemez ki ucu hassaslaştığı için çok acır
11 Yorumla- +1 yıl
Ben edebiliyorum
Bir sorun olmaz. Geciktirici kullansın madem kocan
00 Yorumla
+1 yılGitgel yapabilir sikinti olmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılparmağı da mı yok bu adamın
00 Yorumla
+1 yılİnene kadar yapabilir.
00 Yorumla
+1 yılDoyuma ulaştırmak lazım
00 Yorumla
+1 yılEn guzel yerinde kadin yarim birakilirmi
00 Yorumla
+1 yılYap.
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 YorumlaBoslatiktan. sonra. devam edebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun bunu düşünmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılBencil bir kocan var
00 Yorumlasorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılBir sakınca yok.
00 Yorumla
+1 yılYoo acı niye versin
21 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun 150 falan mı
00 Yorumla
+1 yılAh şu evliler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılne sakıncası olcak
00 Yorumla
+1 yılHerkes yapıyo
00 Yorumlayokk
00 Yorumla
+1 yılevet ikinciye dogru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi