Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Orgazm sonrası rahatlama olur ama bu odun gibi davranmayı gerektirmez. Bir insanı içince veya tatilde tanırsın derler ya, bu da öyle bir şekilde kendini aslında ifşa etmiş. Sadece bu olaydan dolayı değil ama başka davranışlarına da dikkat et. Tartışma ya da kırıcı olduğu olaydan sonraki davranışları yine odun gibiyse artık uzaklaşabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOdun gibi. Degıl düzeltmeye calıscam bi daha olmaz vsvsvsvsvsvvssv dıyor ama bıktım ya o kdr az gınım yaptığı tek say ( bugün) dudaktan öpmek ve vajınamı oksamaya çalışmak boynumdan öpsün başka yerlerime dokunsun gogusumu öpsün istiyorum diyo ki ama boyunun yalayınca morartma diyorsun morrtmadan yala sende ama hicbisi yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam çok acemi birisi ve erken bosalma problemi olan tipe benziyor. Sadece kendini düşünen bencilinde birisi senin gibi istekli bir kızı bulmuş dudaklar yüz gerdan boyun göğüsler heryerini öpüp yalayıp hakkını vermek yerine senden geri durması üstelik oral bosalmadan sonra kendini çekmesi seni haketmeyen biri olduğunu gosteriyor
00 Yorumla
+1 yılBen kadını boşaltmadan asla bırakmam
Ama bunun yaptığı tamam benim işim bitti güle güle olmuş
Olması gereken iki tarafında tatmin olması rahatlaması06 Yorumla
Soran+1 yılYani zaten metro gelecekti çok azdı suremiz ama boynumu falan da öpmedi ben öptüm sadece
- +1 yıl
gelsin o problem değil öncelik sen olmalısın o değil tamam yetmiyor vakit onun seni öpmesi sevmesi okşaması ellemesi birşeyler yapması lazım kuru kuru öpücük olmuyor
Soran+1 yılEvet bende isterim haklısın ama öyle olmuyor cekıcı mı gelmiyorum anlamıyorum
- +1 yıl
Sanmıyorum o sadece işimi göreyim zaten gidecek deyip bitirmiş sen bence çekicisi zaten o esnada çekici oluyorsun
Soran+1 yılBoynumu bile öpüp bişy yapmadı
- +1 yıl
Yanlış anlma ben olsam öpmedik yerin kalmaz gerekirse gideceğin yere ben bırakırım
ama arkadaş pek bişey yapmak istememiş
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seni sanırım sadece cinsellik için kullanmış o gün:) yoksa böyle durumda cogu erkek duramazdı... bide sen onu yalayarak boşaltınca oda öpüşmek istememiş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa biliyor musun sana şunu soylim bizde de buna çok benzer bir şey olmuştu sevgilim ona o senin dediğini yaptıktan sonra öpüşmedi geçiştirdi dudağımı öpmeye igreniyormua temas etti ya cinsel organı ile ondan kendisi söylemişti
12 Yorumla
Soran+1 yılAma o öyle iğrenmiyordu ki sks sırasında ıgrenmıyolar da sonrasında mı ıgrenıyolst hemde kendi sıvısından ki cinsellik için bile yakınlasmadım öyle içiöden geldi
Cevap sahibi+1 yılYa işte onu agzinla temas etmesi dudağına karşı bir igreti duygusu oluşturmuş olabilir bu tabi öyle olacağı anlamına gelmez benimki net öyleydi kendusu de dedi bir daha yapma opesim gelmiyor öpmek istemiyorum evet kendinden igreniyor maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Yok öyle soğuma karsindaki partner çekici ise sabaha kadar takilirsin.. işini gormus bir mendil yerine koymus
06 Yorumla
Soran+1 yılCekıcı mı bulmıyo beni
Soran+1 yılBeğendiğini habire dile getiriyor ama ne bilim olabilir belki de
Soran+1 yılKendi sanki mükemmel begenmıyormus
Boşalınca rahatlama gelirde bu çocuğun sıkıntısı başka bildiğin tamam işimi gördun artık git der gibi davranmış budan sana hayır gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıldım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılistek biraz azalır birde ağzına boşaldı ya yani en azndan ben öyle anladım ondan dolayı öpmek istemeyebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılYo öyle iğrenen biri degıl oyle şeylerden normal yakınlaşmamdan da cekındı
- +1 yıl
isteksizlik olabilir az<cık
Soran+1 yılAma cinsellık için yaklassam anlarımda öyle olunca kırıldım içime oturdu
- +1 yıl
yani çok da taklma
Soran+1 yılHerkes seni kullanmış dıyo
- +1 yıl
yahu neden kullansın karşılıklı zevk almadınız mı
Soran+1 yılHayır boynumu bile opmedi hep ben optum
- +1 yıl
o zaman deymeyecek erkeklere yapmayın sunarı en azından o an sana değer versin ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşalınca hormon seviyesi düşer vücut gevşer. ortada sorun yok sadece yarım saat süre verecen hepsi o.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılarabada oral seks oldu yani? seninki biraz öküzmüş, yani normal bi öpücükte bile kendini geriye çekmişse tek amacı boşalmak demek ki onun
00 Yorumla
+1 yılyeni oral seks çekmişsin ağzına boşaldıysa öpmek istememiştir.
05 Yorumla
Soran+1 yılSeks sırasında hiçte öyle degıldı ayrı bişy bence normal yakkınlasmamla bile eri cekıldı
- +1 yıl
eğerki bi daha görüşmek istemiyorsa anca böyle yapar
Soran+1 yılYarın gorusecektik
- +1 yıl
gelmezse bilki tek gecelik ilişkiler gibi vur kaç
- +1 yıl
bakalım neler olacak bu sefer
Bosalinca bi rehavet cokuyor evet ama sizin durum biraz farkliymis
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden farkli
Kanka erkekler boşaldığında 5 10 dk zaman vericen. Bir acayip oluyoruz
00 YorumlaSeni kullanan biri yapar bunu seks ya da bayanlar rahatlama araçı değildir
00 Yorumla
+1 yılKadın ruhundan anlamayan kadın davranışlarının anlamını bilmeyen biri galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin biraz kendini dusunen birisi herhalde kendi zevkini dusunmus seninle ilgilenmeden yollamis seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzına boşaldıya, jendi menisinden rahatsız olmuştur
010 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok her boktan ıgrenmıyo bundan da iğrenmez o hoduk
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣sinirlenmişsin sen bayağı.
Soran+1 yılGücüme gidiyor isteğimi bitiriyor bu tur seyler
Cevap sahibi+1 yılYani önemsenmemek üzer ünsanı, bi fırçala sen bunu, oralede ara ver düzelene kadr
Soran+1 yılBi şey mi var diye sorup duruyo yok diyom desem de bi bok degısmıcek isteyen adam her türlü yapar konussam nolur ki
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin nihai karar merkezi sensin sonuçta
Soran+1 yılSöyledim yok öyle bişy falan dıyo sennle olmak için borç para bile aldm ev için falan dıyo
Cevap sahibi+1 yılBorcu niye sana söylüyor ki
Soran+1 yılSöylememesi mi gerekirdi ki
Cevap sahibi+1 yılYani saçma bir konuşma
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanmış seni işte ağzına alman için, boşalıncada hadi sen yoluna demiş
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😞
Cevap sahibi+1 yılAz uyanık olun ya kendinizi kullandırmayın böyle, yazık valla, es. cort pahalandı diye sizi kullanıyorlar işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıyor çok basit işte. Hakettiğini yaşıyorsun ona kızma.
00 Yorumla
+1 yılSeni çakmak için kullanıyor anlaşılan onun da ilk deneyimleri yoksa elinde ki hazır kadını kaçırmak istemezdi, bende başta öyleydim
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yapmıs kendi sevgli olmak istedi ben istemiyordum cinsellik yeterli diyordum seviyorum vs dıyordu
- +1 yıl
Daha önce 1-2 kere yapmak başka 15-20 karıya çakmak başka şeyler, seninde daha çok tecrübe etmen gerek belli
Soran+1 yıl15 kişiyle yatmıs ztn tecrübe degıl bu bu dogustan gelen bir okuzluk cogu Türk erkegı böyle tecrübe ile alakası yok
- +1 yıl
Hepsi değil tatlı kız emin ol hepsi değil😏😎
+1 yılBosaltmadan yalvarmasini istemelisin oyle hemen dur bosaltym demiceksin sana yalvarcak bosalt diye
012 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bunu yapsam öyle yapmaz mı yani
- +1 yıl
Erkeklerin doğasi boyle knk sevip sevmemesiyle alakali bir şey degil hayvanlar bile boyle işi bittiği gibi ceker giderler suç onun değil yani
Soran+1 yılYa ne alaka illa bosalmak için mi opuscez koklascaz bende bunu anlamıyorum seven insan sevdıgını hep öpmek yakın durmak ister illa bosalma cinsel içerikli seyler olmasa bile. Ama bundan sonra bosaldıgı gibi arkamı donucem gerek yokmus zevk al arkanı don.
- +1 yıl
Ne alaka mk oral yaptim diyon bosaltmak icin oral yapmissin işte ya ne sacmaliyon
Soran+1 yılSonrasında normal yakınlastım ama
- +1 yıl
Sen yemek yiyip doyduktan hemen sonra tekrar yemek yiyebiliyor musun
Soran+1 yılBosalınca bende arkamı dönüp uyurum ztn o zaman aynı seyleri hissettsin o da
- +1 yıl
Yap ama yapabilecegimi sanmiyorum üreme duygusu bu cunku bosalinca o duygu gider
Soran+1 yılDuygusuz olmak gerek bazen
- +1 yıl
Dominant olmaniz gerek butun erkekler koleniz boyle dusunce yapisina eriş anca o zaman mutlu olursunuz fjsjf
Soran+1 yılHep domıninant olmayı sevmıyorum
- +1 yıl
Sev bence
+1 yılErkekler boşalınca bi yarım saat felan soğuk olur genetik sen üstüne alınma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşalma sonrası öküzlük
02 Yorumla
Soran+1 yıl😏😒😞
+1 yılDemekki kendi zevki bitince sen onemsiizsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki
- +1 yıl
Bazilari cinslelikte zevki kendi bosalana kadar olur diye dusunuyorum
+1 yılÇok yazık kullanılıyorsun belliki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaktik istersen?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılNe istwrsen. Yaz bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları bencil olur işte
09 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
Cevap sahibi+1 yılçok var yani lafta kadının tatmini diyip reelde böyle çıkanlar böyle olunca dayarım kalıyor heves kaçırırlar
Cevap sahibi+1 yıle oha bu baya odunmuş ayıp ya
Soran+1 yılBilmem sanırım öyle bazen ben abartıyorum diye düşünüyorum ama herke sbana hak verdi
Cevap sahibi+1 yılvalla sen abartmıyorsun bu kullanılmaya geliyor resmen bu ne
Soran+1 yılBoynumu falan hiç öpmedi sadece dudaktan opustu bnle
Cevap sahibi+1 yılolmaz ki öyle ama ya bu adam niye ruhsuz böyle baya bencil üzüldüm şu an ya
Soran+1 yılBende opmıcem artık
Cevap sahibi+1 yıleevet ya o ilgi gösterip önem vermiyorsa sendee yapma yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl uğraşma duygusuz adamla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen senle ısı bıtmıs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki amaç boşalmakmış
00 Yorumla
+1 yılBencilmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
Bakire misin
Soran+1 yılDegılım
- +1 yıl
Anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldaha farkli olsaydi sevgilin
00 Yorumla malmış çok istenilmzmi
00 Yorumla
+1 yılArabada mi bosalttin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılöküzlük yapmış
00 Yorumla
+1 yılİkinciyi atardım sevişmeye devam kısa aradan sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Paket etmiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAyn
+1 yılKimene göre diyrelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüs hıhım seviyor musunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle seyler olmadı
Cevap sahibi+1 yılGöğüs emme daha çok boşaltır
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzına mı boşalttın?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBu hoşuna gidiyor mu? Elde tutmak için mi?
Soran+1 yılHoşuma gitmiyor ama o istedi yapmak
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç?
Soran+1 yıl20 yim ben
Cevap sahibi+1 yılİlk oralini bunla mı yaşadın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster
00 YorumlaHe evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat