Cinsel Yaşam Erkek boşaldıktan sonra yalamaya devam etmek güzel bir şey mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 oral sekste erkek bosaldiktan sonra yalamaya devam etmek? Erkek boşaldıktan sonra yalamaya devam etmek güzel bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Ben isterdim ama herkes aynı değil bu gerçeği bilmek gerekiyor.Yani bende öyle boşaldıktan sonra partnerim keyfi gitti hissine kapılmasıni istemem.Tutkuyla devam ederim biraz biraz narin molalar olabilir.. 0 0 Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bi süre sonra bırakmak iyi olur. Erkek sertliğini kaybettikten sonra devam etmenin bi anlamı yok 3 1 Yorumla ilkeerr +1 yıl Devam etmek istediğinde anca olur bir süre sertliğini kaybetmiyor devam ederse inmeden ikinciye gider Yorumla
M_E_T_E_H_A_N Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Aynen bunun gibi ablacım emdikçe gelir herhalde 😂 0 0 Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Olay bitmiş ne şov yapıyorsun kardeşim derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sevistigin insana kardesim demek Yorumla _LonelyWolf_ +1 yıl Partnerime demiyorm kendime diyorum daha onunla işim bitmedi sabaha çok var :) Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle yapan kadın çok nadir ben boşalınca ucu çok hassas oluyor emerse orayı kadın delirtiyor bu beni 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. elbet güzel. ben de kadına yapıyorum. ard arda boşalıyor yalamaya devam ediyorum. bittim tükendim diyesiye kadar 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Tabiki güzel bu senin ne kadar sevdiğini de gösteren bir şey olur hoşuma gider yani benim açımdan öyle 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim için bunu yapan kızı baş tacı ederim beni uçururum sana bu konuda tam puan veririm 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Güzel oluyor benim hoşuma gidiyor.. sağa sola akanları da temizlemis oluyor 🤤 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl penisimin ucu başı yani kafası hassaslaşır bilmiyorum devam edilse ne olur 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl erkek dayanabiliyorsa devam etmene çok zevk verir 0 0 Yorumla
MoRningStar91 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Boşaldiktan sonra sertliğini kaybetmiyor ise devam edebilirsin 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yapan partnerim yok bu yuzden o zevki bilmiyorum 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bayılırım.. Harika bişey. 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Bunu yapan kadın bu işi biliyodur 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ara vermen iyi olur. 0 0 Yorumla
JanJan_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Kulaklarima degdi siritmam 😅😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla JanJan_ +1 yıl Devam edildigini dusundum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Boşaldıktan sonra kadına oral yapmak erek 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sonuna kadar gidilmeli zaten 0 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. çok iyi hissettirir 1 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. En superi 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Siper 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ben isterdim ama herkes aynı değil bu gerçeği bilmek gerekiyor.
Yani bende öyle boşaldıktan sonra partnerim keyfi gitti hissine kapılmasıni istemem.
Tutkuyla devam ederim biraz biraz narin molalar olabilir..
Bi süre sonra bırakmak iyi olur. Erkek sertliğini kaybettikten sonra devam etmenin bi anlamı yok
Devam etmek istediğinde anca olur bir süre sertliğini kaybetmiyor devam ederse inmeden ikinciye gider
Aynen bunun gibi ablacım emdikçe gelir herhalde 😂
Olay bitmiş ne şov yapıyorsun kardeşim derim
sevistigin insana kardesim demek
Partnerime demiyorm kendime diyorum daha onunla işim bitmedi sabaha çok var :)
Böyle yapan kadın çok nadir ben boşalınca ucu çok hassas oluyor emerse orayı kadın delirtiyor bu beni
elbet güzel. ben de kadına yapıyorum. ard arda boşalıyor yalamaya devam ediyorum. bittim tükendim diyesiye kadar
Tabiki güzel bu senin ne kadar sevdiğini de gösteren bir şey olur hoşuma gider yani benim açımdan öyle
Benim için bunu yapan kızı baş tacı ederim beni uçururum sana bu konuda tam puan veririm
Güzel oluyor benim hoşuma gidiyor.. sağa sola akanları da temizlemis oluyor 🤤
Bu kızlar için de erkekler için de mükemmel bir zevk
penisimin ucu başı yani kafası hassaslaşır bilmiyorum devam edilse ne olur
erkek dayanabiliyorsa devam etmene çok zevk verir
Boşaldiktan sonra sertliğini kaybetmiyor ise devam edebilirsin
Harika bişey her kadının harcı değil
Yapan partnerim yok bu yuzden o zevki bilmiyorum
Yapabiliyorsan tebrik ederim seni
Bilmiyorum denemedim sence
Tam o an keyfin zirvesi
Bayılırım.. Harika bişey.
Yapabiliyorsan kraliçesindir.
Bunu yapan kadın bu işi biliyodur
Ara vermen iyi olur.
Kulaklarima degdi siritmam 😅😁
niye
Devam edildigini dusundum
Boşaldıktan sonra kadına oral yapmak erek
Gerek
Döl kusturmazsa bravo daha yapabilen gormedim
Sabaha kadar sürsün isteriz
bayılırım. yutulmasını, damla bırakılmamasını..
Sonuna kadar gidilmeli zaten
Gidiklar o zaman ya zjxks
e herhalde. O spermleri yutan kadın candır
Yaşamış biri olarak güzel bir şey.
çok iyi hissettirir
İşte bu
En superi
Bunu yapito musu cidden
Siper
Evet yut onlar i
Güzel tabi
Hiç durmadan devam