26 yaşımdayım diğer erkeklere göre cinsel isteğim yok denecek kadar az 10 günde 1 mastürbasyon yapsam yetiyor zaten hiç cinsellik yaşamadım böyle bir isteğim de yok ama kendi kendime bunu bir kusur gibi görüyorum benim durumumda olan var mı?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 gunde bir iliskiye gir. aralikli o iliski ne kadar farkli olur. her gun yapmaktan sa ben 10 gunde bir tek gecerim. isteksiz olusumdan degil o iliskinin daha farkli daha istekli olacağimdandir. her gun yapilan iliski gercekten monotona bagliyor evlilikte. istekliyim adi altinda tadini kaciriyorlar. sonra bikiyorlar birbirlerinden . bence canini sikma insallah ten uyumu ve haz uyumu yakalayacagin bir iliskin olur👍👋
43 Yorumla- +1 yıl
uzman tv
Cevap sahibi+1 yıl@anticoor07 eyvallahh😄
- +1 yıl
anticoor07 çok boş sormuşsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnce takılma bna normal geldı hem hergün yapmak zararlı bağımlılık yapıyor resmen ayrıca relax ol ilerde düşündüğün gbi olursa bunun doktoru var
33 Yorumla
Soran+1 yılEscinsellik gibi bisey degil zaten oyle bisey hic hissetmedim
Soran+1 yılSadece istegim diger erkeklere gore cok az
Cevap sahibi+1 yılTamm şimdi çok Takılma ilerde bu durum normalmi diye doktora gidersin için rahat etmiyorsa hemnde gidebilirsin bana normal geldı bılmıyorum en iyi kendin bilirsin seni
Fazla düşünmemek gerek hiç Mast bile yapmayan arkadaşlarım oldu fakat ne kadar cinsellikte hayvani iç güdülerimiz ortaya çıksa da bazı erkekler duygusal bakıyor olaya herşey cinsellik değil doğru kişiyi bulduğunda çok daha fazla isteyeceğini düşünüyorum şuanda düşünüp kafanı yormana bile gerek yok
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
+1 yılÇok normal bir şey bu. Kafana takma gerek yok. Cinsel istek kişiden kişiye değişen bir durum. Bazı insanlar daha sık cinsel istek duyarken bazıları daha az duyuyor. Bunda anormal olan bir durum yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. kardesım bunu kusur olarak gorme senın yapın boyle. ben mesela gunde 3*4 defa nosalmadan duramıyorum. sen ıse 10 gunde 1 bu gayet normal herkes bır olmak zorunda degıl. bazı kadınlar sexı cok sever bana oylesı gerek. bazı kadınlarda sexı az sever veya sevmez sanada oyle kadın gereklı. yanı her tencereye gore bır kapak vardır muhakkak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılDürtünü artırcak bir yaşamın yok demekki. Bir kusur değil. Mast. yaptığında herşey "tamam" ise sıkıntı yoktur zaten. Fazla kurcalama. Gayet normal. İraden epey kuvvetli demek. Boşuna kuşku şüphe falan yapma. Beslenme tarzında libido artıran şeyler (sarımsak, muz, salatalık, k. pul biber, nane, karpuz, keçiboynuzu vs.) tüketimin fazla olursa varsa kilon onuda azaltmaya yönelik yaşam sürersen ve de spor da yaparsan artış olcaktır eğer artırmak istiyorsan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 gün de bir mast gayet ideal hergün anca sapıklar yapar
100 Yorumla
+1 yılEmin ol lafta herkez bunu sorun eder ama evlenince kimse senden sikayetci olmaz cunku kadinlarin geneli evlenince kocasinin kendisine ilismesini pek istemez o yuzden dert etme 1 numarali koca adayisin ;)
10 YorumlaEvli değilsen kusur değil. Öyle de olmalısın. Fazla masturbasyon da yapma derim. Evlen ve ondan sonra cinselliğine devam et ve istekli ol. Evlenmeden istekli olma.
10 Yorumla
+1 yılBence sinir stresten
Tabii bu bünye den bünye ye değişir yanii
Zaten o kadar çok ta yapmak iyi değil yanii sen onu o kadar takma bende pek yapmıyorum Allah'a şükür için rahat10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence güzel bir şey. Aşırı düşkün olan biriyle evlenmem ben. Her şeyin ortası guzel
72 Yorumla- +1 yıl
nerden bıleceksn
- +1 yıl
Bence yalan söylüyosunuz evlenene kadar tutarsınız kendinizi evlendikten sonra coşarsınız hatta koca bir gün ara verse ortalığı ayağı kadırır alınganlıkta bir aldatılmadığınız kalır :D
+1 yıldeğil boşanmaya gider bu iş ciddi. yatak boş bırakılmaz.
53 Yorumla
Soran+1 yılUmarı senin gibi bir kadınla evlenmem yatağın boş kalmasın
+1 yılCinselliğin henüz tam anlamıyla aktif olmamış olabilir belki gerçek anlamda bir ilişki yaşaman gerekiyor olabilir.
10 Yorumla
+1 yılDönemsel bir zaman da geliyor fazla libido ve etkileşimlerin de fark yaratıyor tabi sap içinde olmaz var kız kısmı içinde olmak var.
10 Yorumla
+1 yılgünde 5 posta atıp 3 tur mastürbasyon cilası atan türk erkekleri için anormal tabi. Takılma ağzı olan konusur gayet normal. kafan dalgındır canını sıkan şeyler vardır işler kötüdür. inan ben de böyle dönemlerde istemem. ve bu normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin olayın pskolajik ciddi düzenli bir birliktelikte düzene girer
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Vajinanın o sıcak , o ıslak, o derin , o lokum, o ballı tadını almadın mı? Almadıysan tez zaman da al normale dönersin. şu an normal değilsin bro.😷
03 Yorumla
Soran+1 yılAyni yerden cisini de yapiyo kadinlar o kadarda sevme😂😂😂
Soran+1 yılNe deyim sana hayatin olayini cozmussun😂😂😂😂
+1 yılEn iyisi vallahi Oynama başına bela alırsın reis hahahaha
06 Yorumla
Soran+1 yılCok komik demi ya salagi seni
- +1 yıl
Yanlış anladın sanırım, gerçekten sorun olarak görmediğim için öyle yaklaştım. Bunun insandan insana değişmesi normal değil mi sence de
Soran+1 yılDalga gecer gibi yazmissin
- +1 yıl
Yok gerçekten fazlası da sorun yani, boşa uğraş dikkat dağınıklığı vs. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma hocam
Soran+1 yılEyvallah diger yorum yapan dingiller gibi anladim sen kusura bakma
- +1 yıl
Sorun değil. Var öyle ayılar anlıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılen iyisini yapıyorsun bende haftada 1-2 defa mast yapıyorum.. fazla libidolu olmak iyi değildir
10 YorumlaBen 7 aydır mast yapmıyorum ama cinsel isteğim var ama bir kızla mast saçma
00 YorumlaBazen isteksiz olmayı ben de çok istiyorum bilemedim bana göre normal değil bu durum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenide korkuttun abi bende 28 evlenmeyi planlıyordum Allah korusun banada olursa
01 Yorumla
Soran+1 yılBende korkuyom iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kusuru.. şerefsizim senin gibi olmaya çalışıyorum boşver takıl kafana göre..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. bizim libido çok da ne oluyor, hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldepresyondan dır bende de aynı durum var
20 Yorumla
+1 yılSen yakında vurdurursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAllaha sukur senin gibi güzel kardeşim degilim
Soran+1 yılIbbine
+1 yılGünde 1taneyle isteksizsen istekli halin kaç acaba
01 Yorumla
+1 yılHer parmak bir mı. Kendini kiyaslaman saçma.
00 Yorumla
+1 yılBen hemen hemen hergun yapiyorum mast.
00 Yorumla
+1 yılHeteroseksüel olduğundan supheliyim
04 Yorumla
Soran+1 yılSapkin degilim
- +1 yıl
Homofobiksin yani
Soran+1 yılYahu kardesm anlama kitligimi var sende sapkin degilim Allaha sukur dindar yasamaya calisiyom sapkin yonelimlerm yok sadece cinsel istegim cok az
- +1 yıl
Ben anladım durumu...
+1 yılİyidir boşver
51 Yorumla- +1 yıl
kocan seni 10 günde bir gibsin de gör :D hemen de gözün dışarı kaymaz sa varya zilli seni
Şeker troid bunlar isteksiz yapıyo
00 Yorumla
+1 yılNormal
10 YorumlaHic normal degil ben hergun 3 kez mast yapiyom
03 Yorumla
+1 yılReis nası dayandın bu yaşa kadar yav
00 YorumlaCinsel tercihini hic dusundunmu?
01 Yorumla
Soran+1 yılAllaha şükür sapkın değilim sadece kadınlara ilgi duyuyorum sadece bu isteğim diğer tanıdığım insanlara göre az seviyede yani yanıp tutuşmuyorum cinsellik için olmasa olur düşüncesindeyim
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılşişer yumurtaların
00 Yorumlapasifmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hayir
Soran+1 yılCinsel istegim sadece kadinlara yonelik
Aseksüel olabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yaşadığınız normal, her insanın cinsel isteği farklıdır.
Cinsel olarak mastürbasyon yapma süreleri de farklıdır fakat hiç cinsel isteğinizin olmaması normal olan bir durum değildir. Bunun birçok sebebi olabilir. Depresyon bunların başında gelir.
Eğer depresif bir ruh haliniz varsa yardım almanızı öneririm. Cinsel olarak bu durumu 6 aydan uzun bir süredir var ise cinsel terapi almanız gerekmektedir.
Depresyondayım gerçekten
Şeker ve troid rahatsızlığı erkeklik hormonunu düşürüyo bende de oldu hap içince çivi gibi oluyo