Cinsel Yaşam Cinsellikte isteksizlik normal mi? Burcuasena Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Cinsel hayatta isteksiz misiniz? Cinsellikte isteksizlik normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
gokyuzu-mutsuzluk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Merhaba.Şunu söyleyeyim : Yaşamadığım için çok fazla istekliyim, şu var ama ilerleyen dönemler de ne olur bilinmez. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşırı istekliyim çok aktif bir cinsel hayatım olmasına rağmen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben çok istekliyim ama eşim 2 den sonra istemiyor. Yani herkesin farklı 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İsteksiz biri değilim 0 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değilim aksine 😊 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok hande çok istekliyim sen 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. fena istekliyim burcum akrep yükselen boğa 0 0 Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl istekliyim. isteksiz kadın da yetersizdir. 0 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Hayir aşırı istekliyim aksine 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. İstekliyim 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır değilim 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Çoğunlukla 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. İstekliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Normal değil
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Yaşamadığım için çok fazla istekliyim, şu var ama ilerleyen dönemler de ne olur bilinmez.
Aşırı istekliyim çok aktif bir cinsel hayatım olmasına rağmen
Ben çok istekliyim ama eşim 2 den sonra istemiyor. Yani herkesin farklı
İsteksiz biri değilim
Değilim aksine 😊
Çok hande çok istekliyim sen
fena istekliyim burcum akrep yükselen boğa
Karıya göre değişir
istekliyim. isteksiz kadın da yetersizdir.
Hayır ya. Aksine fazla istekli
hyr her gün istiyorum
Hayir aşırı istekliyim aksine
Ben istekli eşim tamamen isteksiz
Aksine aşırı istekliym
Degilim
Çok iatekli
İstekliyim
Hayır değilim
Çoğunlukla
asla değilim
Her daim halay çekiyoz 😄