Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde boşalıyor gözlerinden yaş gelecek derecede zevke geliyor boşaldıktan sonra devam edemiyor kendisi de bu duruma üzüldüğü için bir kere devam etmeyi istedi denedik ama bu sefer kendinden geçti ve çok korktum ona bir şey olacak diye bıraktım şimdi bir şeyi yok ben tam olarak tatmin olamıyorum ona söylemesemde anlıyor ayrıl diyenler çıkacaktır belki ama ayrılamam seviyorum sizce çözümü nedir bu durumla karşılaşan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim eşim de aynı şekilde 2 dk da orgazm oluyor sonrasında devam edemiyor ve mecburen beni eliyle hallediyor. Bu yüzden mastır bizim hayat felsefemiz oldu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBana onu yapıcak hali bile kalmıyor çok fazla zevke geliyor boşalırken de öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılPes pese bosalabılecegını unutmus demekkı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde erkek arkadaşım erken boşalıyor
020 Yorumla- +1 yıl
Tatmin edemiyor mu seni
Cevap sahibi+1 yıl10 dk seks olmaz yani
Soran+1 yılKatılıyorum ben güçlüyüm birde enerjimi atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbir şey anlamıyorum yaşadığıdman
Soran+1 yılBen zevke gelmeye bile başlayamıyorum 10 dakika olsa yine zevk alırım ama 10 vuruş yapıyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılİlişkiyi o yönetsin bence. Kendisi sana yoğunlaşır da belki kendi biraz daha dayanabilir. Bizde o da yok. 😩
- +1 yıl
Ne yapıyorsun peki insanlar tatmin olmak için sevişirler sen tatmin olmadan yataktan kalkıyorsan nasıl baş ediyorsun bu isteklerinle
Cevap sahibi+1 yılKendi kendimi tatmin ediyorum napıcam.
- +1 yıl
Çok kötü bir şey bu ben de eşimle beraberken tatmin olmadığım için sonra başka kadınları hayal ederek tatmin oluyorum
Cevap sahibi+1 yılÇözüm bulmadan olmax
- +1 yıl
Çözüm sonra aldatmaya gidiyor başka bir erkeği seviyorsun ama sırf tatmin olmak için başka bir erkekle beraber oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle değil. Partnerine konuşup çözmrn lazım
- +1 yıl
Peki sen erken boşanmayı nasıl bir çözüm bulmayı düşünüyorsun erkek erken boşalıyorsa ömür boyu düzelmez bu problem
Soran+1 yılOnuda denedik dayanamıyor üstüme çöküyor pili bitince gözlerinden yaş geliyor kızın deli zevke geliyor giriyorum acayip sulu bal peteğine daldırmışım gibi penisimin her yeri kaplanıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılBen yönetiyorum ilişkiyi artık. O tahrik olduğu an ara veriyorum beş dk rolanteye alıyorum 😂 geçince devam. Yoksa olmuyor yani
- +1 yıl
Muhabbet uzadı mesaj gönder istiyorsan öyle devam edelim herkese açık yerde konuşmayalım
Cevap sahibi+1 yılUlan ahahahha. Alışma meselesi ya. Tam takır kuru bakır😩
Soran+1 yılOlur elbet ya birisi hayatında sabret çok denedim durup tekrar yaptım ama kız boşalıyor bana oral yapıcak mast yapcak hali bile kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılSende geri çek kendini
Soran+1 yılİşte diyorum ya denedim 5 6 kez vurup çekildim tekrar yaptım 2 3 kez daha vuruyorum yine boşalıyor ilk defa böyle bir şey gördüm kızda acayip üzülüyor benimle beraber yaşamak istiyor o zevki anlıyorum ama işte olmuyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne