Eşim 26 yaşında ben 18 . bir yıldır evliyiz hiç sevisiyor sadece yalatıyor beni hiç kurcalıyor bile yaptığında da acıtıyor güğümlermi filan. Erken geliyor. Bir kaç kez kızdım. Penisi küçük ama benim için sıkıntı değil. erken geliyor 2 sn sormuyor bile bu durumdan çok rahatsızım nasıl geçilebilir kirememi gizlice kullanmalı mıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayAcele etme ve strese sokma kocanı zamanla düzelir anlayış göster yeni evlisin heyecan da var kızınca düzelicek mi sanıyorsun onun elinde olan bişi değil ki empati yap
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
9 aybaya uzun zamandır güğümlerim diyen birini görmemiştim cidden, yaşına göre nereden aklına geldi öyle. 2 saniye gerçekten çok ciddi bir erken boşalma ve daha kucağına çıkar çıkmaz bile içine girmeden boşalıyordur öpüşürken hafif sürtünce. geciktirici krem gizlice kullanılmaz öyle kullandığı ürüne göre değişir en az 15 dakika ve 30 dakika öncesinden masaj yaparak özellikle kafa kısmının altına yedirerek masajla sürmesi lazım, ilişkiye girmeden temizlemeli ki hafifçe direkt içine girerse sende uyuşma ve yanma olur. eğer temizleyince de erken boşalıyorsa bu sefer temizlemeden prezervatif takabilir. genel olarak maalesef bu evde çözebileceğiniz bir sorun değil ama doğal yollar ile doktora girip uygun bir tedavi yöntemi başlatmadan olmaz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 aydoktora gitsinn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayayyy o ne be öyle... hem penisi konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince, hem utanmaz erken boşalıyooo... kızzz bunun hiç gideri yok... böyle hayatmı geçer dehle gitsin bu ahlaksız utanmazı... ayyy böleleri nie evlenip genç kızların hayatını karartırki... bunlar rahip falan olmalı yaaaa :((( kızzz bak çok üzüldüm şimdi sana yaaaa
43 Yorumla
Soran9 ayKeşke tek sorunu o olsa onun her konuda kötü kıyamıyorum diyemiyorum da. Evlendiğimde bakireyim ama hiç güzel bir deyimim olmadı
Soran9 ayKonya batması mi😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Viga5bin gibi fis fis
15 dk önce üste alta
Afrodizyak besinlenmede öneririm
Herkes için, kadınlar çok atlıyor bu konuyu
Polen mesela efsane ürün
00 Yorumla
9 ayGenel olarak cok fazla binmiştir ell arabasını o yüzden o bölgedeki sinirler hasasiyet oluşmuştur düzelmez lakin uyuşturucu krem ve geciktiriciler kullanılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
9 ayKilosu varsa zayıflasın, sigara kullanmasın ve düzgün beslensin, ek olarak egzersiz yapsın.
01 Yorumla
Soran9 aySipora gidiyor zayıf 70 kilo
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
9 ayGerçekten iyi bir terapiye ihtiyacınız var. Senin için kötü bir durum. Eşin de bu konularda çok bilgisiz demek ki
00 Yorumla
9 ayerken geliyorsa çok fazla geriçekilmeden git gel yapması lazım sen yatakta iken o ayakta olmalı. o zaman geç gelir.. burdan anca bu kadar anlatılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O kadar kısa mi ya daha sen islanmadan bosaliyor o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Gizlice neden suruosun sole sürsün bende zevk alayım de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBoşaldığında devem etmiyor mu?
Devam etmesi lazım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
9 ayDaha genç mis bide psikolojik olabilir doktorla görüşün bı isterseniz yoksa zor sana
00 Yorumla Piii böyle erkekle hayat mı geçer? Eze eze dakikarlarca yapmak varken
00 Yorumla
9 ay3 sn nedir ya
02 Yorumla
Soran9 ay🙄
- 9 ay
Kıyamam ya
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
9 ayDoktora gitsin çok fazla erken
00 Yorumla
9 ayBu zamanda böyleyse ileride aldatma başlar
00 Yorumla
9 ayTakviye önere bilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySen bosalamayinca oral yapiyormu
03 Yorumla
Soran9 ayDedim ya beni hiç kurcalıyor yalatip boşalıyor sevismiyor bile
Cevap sahibi9 aySen hep dolusun o zaman rahatlamiyorsun
Cevap sahibi9 ayİstek olarak nasıl birisin
Gizli Üye(36-45)9 ayFayda edeceğini sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayMundar ediyor seni
00 Yorumla
9 ay18 olmadan mı evlendin?
02 Yorumla
Soran9 ayİki yıldır nişanlıyım bir yıl olmuş evleneli işte
- 9 ay
Aptal ezikler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 aykilolu mu
010 Yorumla
Soran9 ayYok 70 kilo
- 9 ay
sana karşı olan duyguları bitmiş neredeyse, bu konuyu bir çift ile görüştüm, doktor arkadasımda anlatırdı, bu şekilde.. Seni istemesini sağla, heyecan kat, yatak ile kalma
Soran9 ayO sadece yaltmak istemiyor boşalmak istiyor ben yapıyorum ama bun bun bakıyor hiç sevisiyor bile benimde öyle hevesim kaçıyor o istediğini yapiyr kendisi rahatlıyor ya ben
- 9 ay
bencil işte hevesi kaçmış, güzel giyiniyor musun yoksa atlet külot mu
Soran9 ayEvelndihimde biri böyle eve şortla donla geziyorum yatga üstsüz giriyorum zibariyor onun derdinden bur davarnislrindan sıkıldım artik
- 9 ay
Güzelliğinle ilgilenmiyorsa cidden sorun, tanga veya topuklu giydin mi hiç jartiyer vs hiç etkilenmiyor mu pipisi
Soran9 ayGelik sipariş etik onuda hiç git demiyor ondan öyle fanteziler yok ki bende yapmak isterdim ama yaptığımda da bun bun bakıyor bana
- 9 ay
testislerine bir bak taşşkları ufalmıs mı hormon calısmıyor olabilir ciddi bir hastalık bu, boyutu ve hissi önemli. Bu konuda bilgi sahibiyim
Soran9 ayNasıl yapacağız onu
- 9 ay
ban atıyorlar acık yazınca buradan mesaj atarsanız yardımcı olurum
9 aySadece kendisini dusunuyor
02 Yorumla
Soran9 ayAyn istese tutar
- 9 ay
Tumasi soyle birsey boşandığı zaman içinden çıkarsa 1 dakika yalamaya devam etse hic birsey olmaz
9 ayKötü bişey destek al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Doktora gidin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayAbowww işin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİlkine Kaç dakikada boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayKaç günde bir yapıyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aydoktora gıtmelı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi