- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAlttan okuduğum yazılara, bence kocan bencil biri ve. Bundan ne aradığı, ne anlamı, ne çalışması, ne kontrolü değil. Anladığım kadarıyla ve düşünerek… beyinime filim gibi izliyorum yani ben kocanın yerine sanki ben o muşum
İçine girer girmez sadece o hissi (iyilik dokunuşu) kendine düşünüyor ( oh zevk alıyorum biterse bitsin) en büyük hatta yapıyor.
tavsiyem bu. Doktora gitse bile üroloji veya özel doktoru görse bile kocana fayda etmez… hap verır yollar
şimdi … kocan… eğer kendini, boşaltma engellemezse, ne yaptığını anlamazsa, kendini kontrollü dikkatli çekmezse, dayanma çalışmazsa, sana ya ra maz
kocanı 1 sene şans ver (tabiki biraz çekecen ama..) ona de ki eğer kendini kontrolünü dikkatini çekmezsen ve uzun süremezsen, ve 1 sene sonra hala aynı yerindeyse , bence o sana cinsel hayatini yaramaz ayrıl en iyisi.
genelde erkekler erken boşalır. Ama çalışa çalışa uzun tutmaya bilir eğer ne yaptığını anlarsa.
eminim sen ile ben, onun yanında cinsel yaşarsak… bittirirken ona göz göze dersin… ayrılmak istiyorum senden..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar suruyor bilmiyom ama biraz da anlayis gerek, erkekler kadinlar gibi istedikleri kadar yapamaz ki, siz bosalsaniz bile fark etmez iliskiye devam edebiliyorsunuz bu sizin organizin seklini yapisini vs degistirmiyor ama erkeklerde malum bosalinca inme oluyor falan o yuzden o saatlerce olayini unut bunu nadir kisilerde olur sadece, ya kisi de nasil erken bosalma sorunu yasayan varsa onda da gec bosalma sorunu vardir ya da bir sey kullanirsa hap vs belki olur +18 de izlediginiz seylere inanmayin catir cutur yarim saat 5 kadini bir erkek nasil yapiyor falan diye hayret etmeyin yani. Doktora gidin ilk once eger oyle bir sorun oldugunu dusunuyorsaniz ya da geciktirici spreyler oluyor penisine * iliski oncesi 1 saat falan o uzatiyor mesela...
028 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka da boşalıyor 2. si bile 5 dka sürüyor hergun seks istiyor ama hiç zevk alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılOn sevismeyi uzun tuttunuz mu boyle bi en az yarim saat 1 saat falan.
Korunuyormusunuz
Soran+1 yılKorunmuyoruz hamile kaldım 4. aylik evliyiz ama 1 buçuk aylık bebek düştü yok o kadar uzun sevişemiyor boşalıyor diye bir sürtmem yetiyor 5 dka da bosalmasina oynayamiyorum tutamıyor kendini
Soran+1 yılBir yalatmiyor bile boşalıyor diye geçen sürttüm baktım boşaldı içime girmeden
Cevap sahibi+1 yılŞu an hamile degilsin ama dimi dustu heralde.
Valla bazilarinda dogustan fazla hissiyat oldugunda olabiliyor bu, yani ufak dokunus surtunme iliskiye girmede vs fazla hissiyat oldugu icin cok fazla zevk veriyor normal bir erkege gore bu da iste erken bosalmaya sebep olabiliyor, eger durum boyleyse doktordan duyduguma gore normal yontemler fayda etmiyorsa egzersiz vs o zaman tek care geciktirici spreyler kullanmak penisine sikmak iliski oncesi bu penisteki hassasiyeti dusuruyor, tamamen yok etmiyor tabi yine hissediyor ama azaltiyor, boylelikle iliski de daha uzun suruyor.
Birbirinizin ilkimisiniz, hani eger oyleyse daha alisma sureci olabilir daha yeniymissiniz sonuta zamanla duzelebilir ama degilseniz ya da 1 sene sonra falan da halen ayniysa mesela o zaman dedigim gibi olabilir, bir doktora gidip konusmakta fayda var onlarin tavsiylerini denemekte vs..
Cevap sahibi+1 yılBu arada bebek dustuyse halen mi korunmuyorsunuz yoksa tekrar mi korunuyorsunuz.
Soran+1 yılşu an hamile Değilim düşük oldu 2
Aydayım neden düştü onuda bilmiyorum hamilelikten haberim yoktu yeyip içtiğine dikkat edemedim normalde sabah kahvaltısı yapmam ben folik asit kullanamadım bilmiyordum hiç birseyi 2
Ayda öğrendim o zamanda 1 buçuk aylıktı sabah kahvaltısı vs özen gösterip dikkat ettim randevu bekliyordum folikasit yazdircaktim 1 haftada bebeğim düştü doktor a dedim niye düşmüştür benden kaynaklı mi diye gelişmemiş olabilir bebek bazen oluyor dedi 2. ye denicez ama tkerar düşer mi cekingem var bu konuda çünkü çok ağrılar yaşadım eşim ilk sin diyor ama ben inanmıyorum 34 yaşında birisi
Soran+1 yılKi Nisan filan atmış bazı yalanları var hayatına kimse almadım demişti inanmamıştım ama nişan atmış bunu düşünmemiştim sonra br şekilde kanısıyla beraber elime geldi gözüne soktum inkar geldi sekste yaşamıştır çok yalan söyledi sonuçta oda yalandır
Soran+1 yılSuanlik korunuyoruz 1 ay daha normalde korunmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılSen kac yasindasin ki.
Siz madem bu kadar inanmiyorsunuz guvenmiyorsunuz birbirinize neden, nasil evlendiniz ki.
Hamile oldugunu nasil tahmin etmedin ki yani demek ki korunmasiz bir sekilde icine bosaldi, hic mi hamile kalabilirim demedin bu olay yasaninca.
Yani bencede acele etmeyin daha uc bes aylik evliymissiniz cok yeni bencede, ikincisiye acele etmeyin yani bence bir sene falan beklesen guzel olur.
Kondom mu kullaniyorsunuz, hani o da hissiyati dusurur de eger onunla 5dk ise korunmasiz daha da az surerdir ki. Yani eger durum bir kac dkdan ibaretse muhtemelen erken bosalma soz konusu bunun icin de yine dedigim gibi doktor gerekebilir, ondan oncede dedigim spreyleri deneyebilirsiniz ama bence yinede hani egzersiz vs bunlarla cozebilecegi bir seyse spreyden bagimsiz kendisi dogal bir sekilde daha uzun surmesi daha guzel degil mi onu bi ogrenir bence ilk olarak sonra baktin doktorun soylediklerini yaptin denedin bir kac ay pek ise yaramadi oylelikle spreye yonelirsiniz.
Soran+1 yıl4 aylık evliyim 2
Ayda hamile kalmışım çok erken normalde hamile kalma olasılıkları 5 6 ayı buluyor ya biz şimdiden başlayalım anca tutar dedik
Soran+1 yılRengl oldum
Soran+1 yılHiç anlamadım 2. ayda olmadım 1 buçuk aylikken
Soran+1 yılBen 24 o 34 bu yüzden çocuk ta acele ediyor zaten
Soran+1 yılYaşım geçiyor diyoe
Soran+1 yılHap kullanıyorum ben kondom. dehil
Cevap sahibi+1 yılYas farki da cokmus be knk. Yani adamin dusuncesini anliyorum dogru hakli da 34 yasinda artik anne/baba olma vakti bencede ama senin yasinda tam evliligin ilk zamanlari civil civil gezme tozma ne bilim bas basa beraber bir seyler yapmak istedigin zamanlar ilk bir iki senesi en azindan ama onun yas geciyor diye biraz da mecbur kaliyorsun iste o yuzden evlilikte yas bence onemli, en fazla 5 sene olacak bence ama artik olan olmus tabi.
Kondom kullanmayi denese, hic denedi mi, o da hissiyati dusurdugu icin belki onunla uc bes dk daha uzar, biliyorum dunyalar kadar uzamadi senin icin ama hic yoktan iyidir hem gecici olarak da dusunebilirsin, sonra yine diger dedigim iki yontemi deneyebilirsiniz. Her gun mu yapiyorsunuz bugun de mi yaptiniz o yuzden mi sordun bu soruyu.
Cevap sahibi+1 yılBugun girdiniz mi bilmiyom ama girmediyseniz ve kondom da varsa evde hani birde oyle deneyin derim ve bakalim sonuc ne olacak merak ettim bilgilendirirsen sevinirim
Soran+1 yılAynen ben bu dönemde çok sıkıntı yaşadım ağrılarım çok oldu düşük oldu bebek tekrar aynı olur mu dusermi tekrar korkusu var içimde ben istemiyorum ama onun için oda kendince haklı kondom kullanmak istemediğini söyledi daha önce bende bir şey demedim hergun yapıyoruz istiyor ama isteği bir ise yaramıyor şu an rengl im ya 2. adet düşükten sonra 2. aydayim çabuk topladım rengl günün de geldi rengl ken bile satasmayacalisti dün gece rengl im dedim uydurma diyor yalan söylüyorsun diyor ya dedim niye yalan soyleyim hastayım işte olmaz dedim sana söyledim ya dedim bugünde bitmedi mi daha dedi hayır dedim nasıl rengl böyle diyor 3 gün sürüyor aslında benim rengl bugün son gün başkaları haftaları buluyor 3 gundeyken of luyor esim
Cevap sahibi+1 yılSenin esin hem erken bosalma sorunu var hem anlayissiz da anlasilan, bunda oflayip puflayacak ne var yahu, regli bilmiyor mu sanki nasil bir sey oldugunu hem kadinin dogasinda var bu yaratilis olarak boylesiniz bu mecbur oluyor uc gun surer bes gun surer 1 hafta surer mecbur bekleyecen ki o donemde iliskiye giremezsin ki. Hani gorende kendisi motor sanacakta saatlerce suren seyin keyfini uc bes gun alamadi diye sabirsizlaniyor, yapsa yine en fazla 5dk surecekmis ki.
Sen bu durumda nasil hazir hale geliyorsun ki yani kivama, islanma falan. Yalama desen yok, surtunme desen yok, on sevisme de yoktu heralde yani sen kendi kendine islanirmisin ki iliskiye nasil giriyorsunuz boyle. Onun erekte olmasi kolay mi oluyor, gerci kolay olmasi lazim sanki eger boyle hemen bir dokunusta bosalmasina sebep oluyorsan.
Yas farkindan da oluyor iste, elinde biraz oynatiyor seni gibi, istedigini yaptiriyor istedigi zaman istedigi olacak sekilde davraniyor malum yas farkindan yaninda seni esinden ziyade bide sanki kiz kardesi olarak falan mi goruyor ben kocayim, abiyim benim sozum gecer gibisinden. Farkli zamanlarin insanlarisiniz iste, arada 10 yas fark var az degil yani. Sen istersin boyle yakinlik opusmeler koklasmalar uzunca saatlerce suren iliski boyle rengli olacak ne bilim seksi ic camasirlar giymeler yasindan dolayi, onda ise direkt soyun cikart ustunu koyulalim ise iliskiye gir hemen dimi
Soran+1 yılGenwlde benim söz geçer benim dedigimi yapmazsa yemek çay kahve göremez bu başına geleceği bilir ve istediğim gibi davranır lakin seks konusunda böyle değil beni zaten yas olarak küçük görüyor zaman zaman bunun farkına gelmisligim oldu bana kuru giriyor zaten enfeksyon oldu düşükten sonra kanama bittiğinde 2 hafta ilişki yok dedi doktor biliyordu ve ilişkiye baya zorladı enfeksyon oldu ilaç kullandım bu ay ilaç bitti rengl oldum enfeksyon hala devam ettiğini rengldan dolay i akıntıyı görüp anlayamıyorum evet sabırsız birisi ilişkiyi çok ister ama 5 dka sürüyor arkadaşları genç kadın aldın dedi yanımda ilerde seninki kalkmaz torun yaşında filan dediler hatta yanımda dediler eşim e böyle çok uzun sürüyor gibi of luyor birde dediğin gibi
Soran+1 yılKendisi yetmiyor bunun farkında ben o evdeyken yatıp uzansam yatak odasına yatak altına bakıyor napıyorsun diyip mastürbasyon yaptığımı filan düşünmeye başladı 4 5 oldu böyle davranıyor çünkü söylüyorum yetmediğini artık igneletici de konuşmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılOf of cok kotu olmus ya kuru kuru tabi tahris yapar yara eder acitir yakar, gir cik kuru kuru bir sure sonra cildi de tahris eder yanma hissiyati verir ozellikle iliski sonrasi bitince ustunden biraz zaman gecince baslar ozellikle. Kayganlastirici falan da mi alamadiniz ne olur ne olmaz her zaman icin bulunsun ya kondom gibi yani. Senin ki gercekten cok dusuncesiz anlayissiz oyle hep istedigim olsun ben ne zaman seks istiyorsam o zaman girelimle olmaz ki, kadin erkek farkli calisiyor erkek bi bakmakla gormekle hayal etmeyle direkt erekte olup hazir hale gelebilir ama kadinlarinki zaman ister ilgi ister dokunus ister falan bunlar yaratilis farkliliklar buna engel olamazsin ki bu insanin elinde olan seyler degil ama bunu bildigi halde (bilmesi gerekir yani 34 yasindaki adam) halen direkt kendisi istedigi an nasil kuru kuru girsin tabiki yara bere olursun. Yani anlamiyorum nedir bu bencillik iliski duskunlugu, tamam gireceksin tabi evlisin esin var vs ama bu kadar hunharca acelen varmis gibi bir yere yetisecekmissin gibi yapmak neden.
Arkadaslari da kendisi gibi baksana hic soylenecek seyler mi bunlar yani sen varken senin yanindan insan az seviyeli olur saygili olur ona gore konusur yenge var terbiyeli olalim falan kendine ceki duzen verir ama yok rahat rahat konusuyorlar aldin genc kadini senin ki kalkmaz falan. Ilginc bir modelmis esin ve arkadaslari da ayniymis iste.
Hic doktora falan gitmeyi dusundun mu peki ona nasil bakiyor istemiyor mu.
Senin ilkin esinmiydi ondan once hic bir sekilde iliskin falan olmadi mi, surtunme olsun oral olsun ne bilim arkadan falan yapan var bakireligini korumak icin
Soran+1 yılArkadaşlarında da dengesiz lik var benim ilk ilişkim eşim değil daha önce 1 kişiyle oldum çok seviyorduk ben türk o kürttü çok şehvetli tutkulu çok güzel geçiyordu ilişki sabah mesela 11 de buluşur akşam üstü 5 6 ya kadar beraber olurduk türk kurt demem şöyle aileler istemedi onun ailesi memleketten evlen dedi benim ailem ayrımcılık yapmadı uzak yarın öbürgün alır seni gider tek kızsın sen dediler vermeyiz dediler oda bana kaç dedi bende kaçamam ailemi bırakamam dedim ailesiyle yasicaktik kalabaliktilsr yenge çoluk çocuk tek başına kalicam yapamam dedim kaçmadım sonra eşim i buldum mesajlarda eşim çok iyiydi bekarken evlendik mesajlardaki o adam çıkmadı evet enfeksyon oldum uzun süredir ilişki yaşamamıştım o ilkinden sonra kimseye inanıp güvenip hayatıma akşamda beraber olmadım evlenmeyi bekledim bu uzun sürede çok yanmalar çektim ilk aylarda evlendigimizde şu an yok yanmalar ama enfeksyon vardı ilaç kullandım şu an göremiyorum yarın öbürgün anlatım bitip bitmediğini bakalım eşim çok düşüncesiz bencil birisi ve bu durum artık 5 dka için mi bazen gece 3 te uyandırıyor uykumdan mesela uyandığımda değmiyor ya
Soran+1 yılDoktor değil geciktirici bile kabul etmiyor kendisi
Soran+1 yılÇeşmemi bu 2 dka sürer tabi diyor
Cevap sahibi+1 yılAriyorsundur tabi oncesi daha iyi gecince daha kotusune denk gelince insan ister istemez bi beklenti icerisinde oluyor. Sen esinle evlenmeden once iliskiye girdin mi yani yoksa sonrasi icin mi demek istedin. Gercekten cok dusuncesiz bencil ya, gecenin 3unde de esini bu yuzden de uyarmazsin 5dk zevkin icin, iste bunlar benim artik hosuma gitmeyen fazlaya kacan seyler oluyor. Yanlis anlama ama bana sanki esin seni biraz hani "esim degil mi istedigimde yaparim, yapacam, uyaririm" kafasinda sanki, bu kadar da olmaz ki birak sabah uyandiginizda yaparsiniz kacmiyor ya gecenin yarisindan insani uykusundan neden edersin hic mi acima dusunme yok. He yok yine boyle uzun suren sehvet dolu guzelliklerle dolu birisi olsa seni uyarmadan once suslemeler mum isiklar kokular vs ayarlarip tam o ana bir ambiyans yaratsa belki uyanan insan da cani ister ama o da yok 5dk sonra bitti mi tekrar yatip uyumaya calis uyku gitti ki nasil uyusun insan. Sifir ya adam, bencil dusuncesiz ne diyim baska.
Cevap sahibi+1 yıl2dk senin icin iyi mi diye sorsana yani sende istemezmisin bi 15 20dk yarim saat falan surmesini diye bir sor yani neden istemesin insan, 2dk ile nasil doysun yani butun bu istek 2dk icin ne bilim yapmasan da olurmus gibi bir dusunce geliyor aklima. Acaba kendisini erkekliginden falan olacak dusuncesi mi olusuyor kafasinda boyle seyler kullaninca ya da doktora gidince, bu herkesin basina gelebilir ki, kadinlar da bile ozellikle ilk gece kasmadan dolayi agri falan oluyor vajinismus hastaligi olabiliyor hani bunlar olabilen seyler neden utanirsin ki bu hastalikla insanlar icin var sonucta tedavisini gor atlat kurtul normale don ama onu da istemiyor ama gecenin 3unde 5dk zevki icin insan uyarmaya gelince cok iyi beceriyor insan az acir be orada esinin yattigini misil misil uyudugunu gorunce insan kiyamaz uykusunu bolmek istemez bu tam bir o. kuz gibi napiyor durtuyor mu uyan diye bide tey Allahim yaa.. kusura bakma esine de sey diyom da bana pek dogru gelmiyor da bunlar cok yanlis geliyor yani yazik gunahtir bee...
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve e enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!! Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Peki seni partnerlerinden bugüne kadar en erken boşalan ile en uzun boşalan süreler nedir?
00 Yorumla
+1 yılBenimki de ilk zamanlar aşırı erken boşalıyordu bende hep böyle olucak sandım hayal kırıklığı yaşamıştım. Ama o da tecrübesizdi benimle birlikte. Şimdi bir iki kez b. salma gösterdikten sonra s. kse geçiyoruz ve uzun sürüyor. Ayrıca erkek sürekli yapıp alıştıkça süresi yavaş yavaş artıyor bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen onu tahrik etmeden o seni oralla yükseltin bosalman yaklaşınca girsin 5 dakikada ikinizde bosalin ya da girdikten sonra 3 dakika koklesin o ara etle git gel yapmadan dudaklarını öperek bosalma hissinin geçmesini beklesin o his gidince tekrar git gele baslasin yine bosalma hissi gelince wyni şeyi yapsın bu şekilde 10-15 dakika uzatma şansı olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun. Kilosu varsa egzersiz yapsın, iyi beslensin, çok fazla şekerli şeyler yemesin. mastürbasyon yapıyorsa yapmasın, heyecanını da kontrol etmesi gerekiyor. En olmadı bir cinsel terapiste gidin. Onu da kabul etsin bir zahmet bu kadar bencil olmasın.
00 Yorumla
+1 yılTedaviyi kabul etmezse boşa
Aldatmaktan iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya ben bu erken boşalma problemini anlayamıyorum nasıl bukadar beceriksiz oluyorlar ben istediğim kadar yapabiliyorum istersem iki saat altı üstü kontrol meselesi
00 YorumlaYorumları okudukca içim gitti. Yalamayı çok istiyosun herhalde 🤦
02 Yorumla
Soran+1 yılO herşeye hasret bırakıyor insani dudaktan bile kısa opuyor neden o erken boşalıyor diye yalatmiyor neden erken boşalıyor sürtmem istemiyor neden içime girmeden boşalıyor her şey e engel oluyor hiç bir şey yapamıyoruz birde hergun seks istiyor 5 dka için değmiyor bazen gece 3 leed uyandırıyor 5 dka şey için zaten hiç bir zevk alamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılen fazla kac dk skebbliyor senı? kac yıldır evlısın yazarmısın
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka sürtünmem bile yetiyor bazen içine girmeden boşalıyor oynayamiyorum bile yalatmiyor bile bosalicak diye hiç bir şey anlamıyorum bazen oynasam içime girdiği gibi bazen girmeden boşalıyor 4 aylık evliyim daha
Soran+1 yılGeciktirici vs dedim kırmadan çeşmemi bu diyor
Soran+1 yıl2 dka sürer tabi diyor hergun seks istiyor ama 5 dka sürüyor hiç bir zevk almiyorum
- +1 yıl
gızlıden cıkarmısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım bir tane vibratör al. Hatta eşini de dahil et olaya. Ben eşimi bu konularda hem düşünür hem desteklerim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi artık tedavisi çok kolay eşinizde öz güven sorunu var bu yüzden tedaviyi kabul etmiyor burada sizin duygularınızla oynuyor eğer konuşarak çözemediyseniZ cinsel olarak ambargo koymalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben bir saat sürüyorum parnerde yeter artık diyor çözüm bulamadım 😒
011 Yorumla
Soran+1 yılEn sevdiğim ya
Cevap sahibi+1 yılseven biri denk geldi şu an mutlu oldum biliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılbide ilki bir saat ikinciyi yarım saat sonra devam ediyorum dinlenip
Cevap sahibi+1 yılbizede seven denk glmez
Cevap sahibi+1 yılsenin sevmen şaşırttı doğrusu 🙂
Soran+1 yılBen öyleyim ilk ilişkim değil ve daha önce hayatında 1 kis i oldu onunla her hafta sonu tutku şehvet dolu 11 de buluşup ilişki yaşardık 5 6 lara kadar eşim 0 anlamıyorum çok güzel birlikte olmak çok doyuruyordu ilk ilişkim lakin memleketler farklıydı aileler izin vermedi evlenemedik oda bana kaç dedi uzak ailenle yasiycaz yapamam dedim bitti eşim i buldum ama mesajlar da çok güzeldi ama evlendik öyle biri cikmadi
Cevap sahibi+1 yılbinkadın için cinsellik doyum onkadar önemliki ister istemez dışarıya bakmaya başlar eşi beş dk sürerse ama bi erkek ne kadar uzun tutarsa ne kadar severse ilgiyle sevgiyle tutarsa ilişkiyi o kadar keyif alır kadın tatmin olur bunun bilincinde olan bir erkek bi kadın için bulunmaz bişi bu devirde böyle erkeklerde hep yalnış kadınlarda ben oldugum gibi 😒
Soran+1 yılGünaydın aynen herkes yanlış kişiye düşmüş evlisin sanırım
Cevap sahibi+1 yılevet evliyim yanlış kişide olanlar derneginkıralım 😂
Cevap sahibi+1 yılgünaydın bu arada yni uyandım ben 🙂
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılgurur yapip dr gitmiyor sana yetemedigi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık ya 24 yaşında bir kızın şu düşüğün duruma bak. Affedersin ama sorun sende senden 10 büyük biriyle evlenir sen böyle olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi arkadaşta da vardı bu durum
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu
+1 yılDoktora gidin abi nabıcaksınız ki başka
01 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor çeşmemi bu diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı dertten müstaribiz
27 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç?
Soran+1 yılHadi ya ne kadar kötü niue böyleler çözüm odaklı degiller
Soran+1 yılBen 24 o 34
Soran+1 yılSiz kaç yıllık evlisiniz biz daha 4 ay
- +1 yıl
Hepiniz gizlisiniz olaylar karıştı ne bir iki şey sorsam ona göre taktik vericem de 😂
- +1 yıl
Yeni mi evlendiniz?
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılvaalla olayı ipleri sen eline al
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Doktor yolu görünmüş size
00 YorumlaBazılarında öyle oluyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle eşim olsa doymasa keşke
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılEvli olsam burada işim ne eşimle ilgilenirim 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılDayanamıyor sana demek ki çok seksisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHergun seks ister ama 5 dka sürüyor herzaman 2. de olsa 5 dka
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gir çık dışında bişey bilmiyor demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 5 dka ve altı sürüyor sürtünmem bile yetiyor bir bakmışım içime girmeden boşalmış yalayım diyorum bazen hayır hemen gel gelicek şimdi diyor öpmüyor bile uzun uzun kısa oluyor çünkü hemen boşalıyor 2. de olsa oda aynı 5 dka
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan ben olmalıydım bunu dedirtmezdim harbiden
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGizli biriyle görüşmeyi ister misin hevesini alması için? Yanlış anlama benimde canım sıkılıyor zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sürüyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 dka 2. de olsa 5 dka birde hergun istiyor 5 dka için değmiyor oynayamiyorum bile hemen boşalıyor çünkü içime girmeden de vosaldigi oluyor o yüzden on sevişmeden kaçıyor
- +1 yıl
Ön sevişmesiz olmaz ki ama
Soran+1 yılEvet ama o boşalıyor hemen tutamıyor dediğim gibi bir sürtmem 2 oynamam bile onu bosaltiyor bu yüzden her şeye karşı geliyor bir halt anlamıyorum ilişkiden sınır ediyorum onu bazen kaşıntın var senin halledicem ben seni gibi cümle kuruyor beceremiyorsun ki diyorum hiç erkekgligine dokunmuyor mu çözüm yoluna kapalı daha önce kırmadan konuştum çeşmemi bu 2 dka tabi sürer dedi bu sefer iğneleyici konuşmaya başladım
- +1 yıl
Destek alsa, doktora gitse. Bu kadar kısa sürmesi sana yazık
+1 yılboşanmalısın
00 YorumlaSana çok üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşka partner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. 2. ye geçin
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşin zor senin
00 Yorumla