Arkadaşlar eşim tatmin etmiyor bende mast yapıyorum vibrator almayı düşünüyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılVibratörlü penis toy alabilirsin. Zaten n11 ya da hepsiburada gibi yerlerden aldığında özenle gizleniyor ve öyle yollanıyor adresine. Eşinin tatmin edememesi neden? Hep mi bu durum vardı? Tatmin edememe durumu sonradan mı olmaya başladı? Çünkü vücudunu bu sefer mast. a alıştırırsan öyle devam eder, çok doyumsuz olabilirsin bu sefer ve eşinden hiç tatmin olmazsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle nedendir bilmiyorum şu yorum tacizcilerini bir türlü banlamıyor adminler tatmin edeceklermiş siz ananızı tatmin edin önce 😂 bir de herkes yazmış önsevişmeyi uzun tut 😅 ulan tecrübeli, kadın vücudunu okumayı bilen bir erkek olsa zaten doyururdu. eşin neden tatmin etmiyor bunu söylersen yardımcı olabiliriz penisi mi küçük? erken mi geliyor? odun gibi üzerine çıkıp boşalınca iniyor mu? vücut ve yüz olarak mı seni heycanlandırmıyor? enerjisi mi düşük? sebebini söylersen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
+1 yılNeden tatmin etmiyor? Dırek girip selam verip cikiyormu ön sevisme oksama oral vs arzu ettigin seyleri yapmiyormu? Yoksa elinden geleni yapiyorda senmi zevk almiyorsun detay verirsen iyi olur vibratör almani tavsiye etmem suni objeler mast dan daha iyi olmaz herzaman gercek olan iyidir
00 YorumlaVibratör güzel fikir fantazi katar hayatınıza eşinle sevişirken de kullanırsın ama uzaktan kumandalı cep telefonuyla kumanda edilenlerden al. Olurda bir erkekle yazışırsan ona şifreni verirsin o titretebilir vibratörünü uzaktan..
09 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten evliyim başkasıyla neden yazisayim öyle birşey yapmamak için bunları yapıyorum
Soran+1 yılYok yapmam asla
Soran+1 yılEsimi seviyorum hemde cok
Soran+1 yılYaw he he
zor bir durum oral yapmıyomu yaptırmaya çalış eşini fazlasıyla azdır ama boşalmasına izin verme kurdursun iyice sonra onun azgınlıgı senin işine yarabilir belki bide öle dene
00 Yorumla
+1 yılEsinin tatmin edemedigi duyguyu bir aletle nasil bulmayi dusunuyorsun. Gerci sadece aletle hoşlananlards olabiliyor orasida ayri.. eşine soyleyip seks hayatizini renklendirsin on sevismenizi uzun tutarak sizi isteklendirsin belki defişir dusunceniz
00 YorumlaYorumlara bakıyorum da çoğu kişi hiç yüzünü görmediği kadını tatmin etme derdinde, yuh ya 😂
Vibrator al ve eşinle konuş.00 Yorumlaonu aldatma da sana yollar bakalım. Niye tatmin edemiyor onu bir öğrenelim belki çözümü vardır ama sakın aldatma onu
vibra al dildo al ama aldatma00 Yorumla
+1 yılVibratorla ne yapılıyorsa onu yap. Bilmediğin şeyi ne alıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılGördüm sadece bana yardımcı olacağını düşünüyorum
+1 yıl3 altın kural var dogal yontemler bunu esınle bırlıtke hallettırecek yontem ıkınızınde mutlulugu yuvanızın daımı ıcın bıre bır yontemler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu eşinle konuş bence belki o daha fazla bir şeyler yapabilirim Hatta vibratörü o kullansın yani o tutsun beraberken orgazm ol
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Antep'ten senin gibi biri vardı sıkıntılari olan şimdi çok mutlu herşey yolunda gidiyor sende istersen fikir alışverişinde bulunabiliriz. O oyuncakları kullanmayı bilmedikten sonra sana eziyet olur
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun Oral yapsın seni tatmin etsin sonra girsin sana
00 Yorumla
+1 yılKendini tatmin et sanal.. çaresiz.
Bana mesaj atabilirsin tanışırız00 YorumlaBu sorunu eşinle konuşup ilişkinizi renklendirmeyi düşündünüzmü hiç?
00 Yorumlahiç kalkmıyor o zaman vibratöre kadar geldiyse olay. bizimkide yeter artık diyor indiği yok
00 YorumlaBu işin tek çaresi eşiniz ile konuşmak. Konuşarak, diyalog kurarak çözüme kavuşabilirsiniz ancak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSony erıcson var onlardan almalısın güzel titriyormuş
00 Yorumla Tatmin etmiyor derken performansı mı düşük yoksa dalgası mı kücük?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. tatmin neden olmuyorsun kısa mı sürüyor ilişki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden tatmin edemiyor erken boşalma mı sertleşme sorunu mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bunu eşine söyledin mi direk yüzüne karşı konuştunuz mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılvibratorde yetmez o hissi alamazsın gerçek olmalı eşinde iş yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten şunu anladım bu doğada kanun falan yok. Ya kadınların eşi isteksiz ya da erkeklerin eşi isteksiz. 10 yıl oldu ama hep benim zorlamam ile.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıln11 ve ya hepsiburadadan alabilirsin.. bir süre işini görür. ev hanımı mısın?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı zme
Ko usun tartisin. Cozum bulun. Kusmeyin aldatmayin
00 Yorumla
+1 yılDildo al , özelden bana yaz. Ben tatmin ederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Budurumu esinle paylastin mi
00 YorumlaEşiniz oral yapsın sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşin zor.. olmaz o iş.
00 Yorumla
+1 yılVibratör e gerek yok bir erkek daha bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVibratör kesmezse ne olacak
00 Yorumlabir suru abaza yazacak simdi sana
00 YorumlaNe zamandır böyle bir durum
00 Yorumla
+1 yılevet iyi yapyiorsun tebrik ederim seni
00 YorumlaPenisi nasıl?
00 Yorumla
+1 yılBen edeyim o zaman
00 Yorumla