Bu zaten dünya bilim adamları tarafından kanıtlanmış bir gerçektir düzenli cinsel ilişki yani düzenli seks insana gerçekten aşırı derecede kalori yaktırıyor Yani normal bir spor salonuna giderek harcadığın parayla veya Doğa yürüyüş veya o tarz bir spor yapmaktansa gerçekten düzenli seks hayatı hem fit kalmaya hem de insan sağlığını da olumlu yönde etkiliyor Tabii Aynı zamanda da insanın psikolojik ruh halinde olumlu yönde etkilediği de söylenen bir gerçektir
Fit kalmak için cinsel ilişki de seçeneklerden biri ama tek başına değil. Ayrıca fit olabilmek için cinsel ilişkinin etkisi yok. Malum fit olmayan hantal ve obez birisinin performansı çok düşük olur. Erkekler şınav ve barfiksle, kadınlar ise squat ve mekikle cinsel ilişkide maksimum performans gösterebilirler
Bir cinsellik var gebelik için, bir cinsellik var her türlü zaman sınırından muaf tutulan zevk merkezli keşfetmeye yönelik ve 2 tarafın aktifliği var. Kalori yaktıran bence 2. si.
2. süper be düşünsene birinciyi görev gibi çocuk yapalım cinsellik veya 2 gündür birlikte olmadık olalım. Bu ne ya gerçekten bayar böyle şeyler görev degil ki istek arzu görev diye yapanlar ya boşanır ya aldatır çok problem çıkar. Kadınlar böyle genellikle erkek başlatsın kafasında sen başlat renk kat degilmi ama haksızmıyım :)
Cinselliği nasıl yaşadığına göre değişir. Sporla 400 500 600 kalori veriliyor. Kimin cinselliğinin kalorisi ise bu spor yapsın. Cinsellik kalorisini 500 600 çıkarır belki :)
kalori yakmak güzeldir hele ki bunu cinsellik ile yapıyorsak daha da güzeldir. Yapılan araştırmalar, testler vs. derken de böyle olduğu söyleniyor. Yediklerimize dikkat etmek ise birinci kuraldır. Böyle yaptığımızda mutlaka etkisini görürüz. Hatta nasıl ve kaç kalori yakılır şöyle bir araştırmam da olmuştu. Tüm Diyetlere Son! Kilo Vermenin En Zevkli Hali ''Cinsellik''
Kusura bakmayın ama bu kadar aptal bir düşünce olamaz. tamam cinsel ilişki kalori yaktırır ama asla fit olmanızın sebebi bu değildir. fit olmak için öncelikle yağ fazlanız varsa kalori açığı oluşturarak sıkı bir diyet ve egzersiz yapmalısınız. ben fitim hayatımda sevgilim bile olmadı. hatta öpüşmedim bile. cinsellik sadece insanı mutlu eder depresyonu azaltır. yalnızlık hissini yok eder. yani psikolojiye iyi gelir. fiziği çokta etkilemez. yani spor yapmak yerine paranızı kızla yatmak için harcamayın derim :D
Cinsel hayatı duzenli olup göbekli olan erkekleri düşünürsek pek sanmam🙂 ve hatta sevistikten sonra harcadığı eforla dolaba saldıranlar için hiç sanmam🙂
Yüz kalori ne ki? İki saat boyunca dağlarda koşup gelip duş alıp yatmayı sekse tercih ederim. Hem daha fazla kalori harcarım hem de bedenim mutluluk hormonu salgılar, hem de pat diye vurur kafayı yatarım.
:) Bence cok mantıklı degıl evet kalorı yakabılırsınız ancak kılo alımı basen göbek kalca kısmından oluyor dolayısyla burdakı yagların erımesı ıcın cıddı duzenlı spor gerekır. Benım kılo problemım yok oldukca fıt bırıyım ancak sexı sadece seks ıcın yapmanızı saglık verıcem. seks yaparak sadece erkeklerın bel ve baldır kasları hareket etmıs olur oda belkı 65 yasından sonra eklem ve bel agırısına ıyı gelebılır :)
Sadece fit kalmak bir yana kan basıncını düzenler. ilişki anında ve sonrasında salgılanan hormonlar nedeni ile vücuda yararı vardır. tabi burada duygular da önemlidir, nasıl bir cinsel ilişki yaşadığınıza da bağlı. (ten uyumu)
Bazı zorlayıcı hareketler ile 106 kaloriden fazla yakmak bile mümkün olabilir.
Ya harcadığın efordan sonra daha çok yersen hem s... ldiğinle kalıp kilo almaya devam edersen? Ben şahsen cinsel birliktelikten sonra kesinlikle bişeyler yerim hatta bazen ara verir puding falan bile yaparım canım yemek ister 😂
100 koları için kendinizi şey ettirmeyin 10 dk yürüyünce de 100 kalori yakıyorsunuz,, ayrıca 100 kalorilik cinsellik yaşıcaksanız yaşamayın o ne öyle 5 dk mı şevişiyosunuz erken boşanma mı var 😂
Benim için geçerli değil. Ben seks yapsam da şişiyorum yapmasam da şişiyorum. seks 100 cl götürüyor sonra bir öğünde 1000 cl alınca bir anlamı kalmıyor 😊
Günaşırı yapılan seks hem mutluluk verir hem kilo verdirir tabi uygun partner varsa😀 24 sene evvel 40 günde 8 kilo verdiğimi hatırlıyorum yaşasın Cinsellik🍀
Çok ateşli bir soru masturbasyon bedenini kızdırır verdirtirmez bedenini kandırıyorsun bir bayan ve erkegin sevişmesinde haz ve bedeni tatmin etme var o zaman verir
Adele ve karın kası çok yapıyor ve mükemmel şekilde belirgin halde yaptırıyor sadece s*x yeterli evet ama düzenli yapman gerekiyor yaparsan çok sıkı fit vücudun olur
Öyleymiş de, bir de her gün ya da 2 günde bir yapacak partnerimiz olsa ciddi düşünebilirdik, bulduğumuz sevgilileri ayda 3 kere razı edebiliyoruz güzellik :D
Çünkü onun nedenini açıklayayım kadın dogum yaptıktan sonra onun hormonal dengesi bozuluyor yani geçken hormonları makine gibi çalışır kilo hiçbir şekilde alamıyodu şimdi ise tam tersi dogum sonra hormonlar yavaşlıyor ve artık ne yiyorsa kilo olarak hanesine yazılıyor ve fil gibi oluyolar :)
@Bravissimo Onların işte doguştan hormonları yavaş olanlar tabi insanlar sonradanda hormonal yapısını değiştirebiliyor sporla ama oda kalıcı degil :) Yani sporunu yaparsın hızlanır zayıflarsın ondan sonra bir süre ara ver spora yine hormonlar yavaşlıyor ve tekrardan kilo alman hızlanıyor bu kısır döngü hep devam ediyor.
Benim cinsel ilişkim çok uzun sürdüğü için daha fazlasını yakar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayni zamanda vucut surekli alistigi aktivitelere uyum saglayip çokda kalori hakmiyor veya yaktigini aliyor. Bunuda gozden kacirmamak gerek. Hergun sevisen biri olarak çok fir olmam gerekirdi yoksa
haklısın ama tekrar yapabılmek ıcın enerjı lazım seksten sonra inanılmaz acıkıyorsun. hunharca sevısıyorsun sonrada hunharca yıyorsun :) yeme olayını kontrol altına alırsan sorun yok gece sevısmelerı ıdealdır hemen sonrasında uykuya dalıyorsun :)