AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Bu işin kadını erkeği yok. İki tarafta çığrından çıkmış durumda. Sorun doğallıktan çıkmaktan kaynaklanıyor. Doğallıktan uzaklasmanin ise onlarca sebebi, yüzlerce sonucu var... En büyük sebep ülke şartları, en büyük sonuç ülke insanları...
Ay sizin cinselliginize ya. Beyler yemin ediyorum şu siteye girince şu kızların sizden cinsellik konusunda şikayet etmesinden midem bulandı. Abi adam olun şunlara söyle şeyler yazmayın konuşmayın mk ya.. Offf
Kusura bakmayın bu devirde çamur atcağınıza ilk önce siz kadınlar daha fenasınız konuşturmayın beni şimdi
Adam olanda var Soytarı olanlar da var. Kadınlar Adam olana değilde soytarı olanlara gönül verirse Ciddi ilişki düşünen erkeği de elinden kaçırmış olurlar
cinsellik istemeyen erkeğe de bu ne ya saf çocuk bunla ne yapılır deniyor, bence en iyisi kızlarla iletişime geçin hem lgbt'de yaygınlaştı artık ayıplanmazsınız.
Artik kalbe yurege deger veren kalmadi birlikteliklere yataga atma gozuyle bakiliyor ama bilselerki sevmenin sevilmenin zevki herseyden daha guzel seven ve sevilen olmaniz dilegiyle
Erkekler erkekliklerini kadınlar ise kandınlıklarını kaybettidr ondan ve bu bir tek erkekler içün geçerli değil mesela ben neden kadınlarla uzun vadeli bir ilişki kuramadığımı düşünmüyor değilim
Yani çehrendeki erkekleri bilmem ama ben şahsen kendi adıma dediğin gibi biri değilim hep ciddi ilişki düşündüm laylaylom ilişkiler bana göre değil çünkü
kizlarda istemiyor ki ciddi iliski , sahsen kendi adima konusayim ben evlenip yuva kurmak istiyorum ciddi bir bayan cikmadi
erkeklerin hepsi önündekinin gösterdiği yere gidenlerden oluşmuyor , benim gibiler diğerlerinin yanında ağır diye bizi seçmiyorsunuz , gidip birine güvenip ona meze oluyorsunuz sonra okları bize çeviriyorsunuz
Kadınlar, erkeklere karşı ciddi ilişkiye layık olmayacağını gösteren hareketler yapıyorlar. Ondan dolayı.
Çünkü kadınlar erkekleri sadece birer av ya da hayatlarını yaşamak için araç olarak görüyorlar biz erkekleri gerçekten salak sanıyorlar
Siz genelde yanlış erkekler ile birlikte olduğunuz için olabilir. Bence dediğimiz sorundan şikayetçi olanlar önce aynaya baksın
Helal olsun kral adamsın harbidende öyle
@61TRABZONLU bencede hocam, gercekler niraz acı tabii kabul edenilene
Güven yok kimsede ciddi olsa evlense aldatmiyacaginin garantisi yok aldatsa kadın birde enayi gibi nafaka veriyo. onun için her gün farklı biri ile takılmak
Zannedersem erkeklerin iki tarafı var ve bir bayanın hangisine denk geleceği 50:50 oranda.
Erkeklerin bir tarafı eğlence odaklı ilişkilerdir. Bir diğer tarafı da ciddi ilişki beklentisidir.
İlişkiden kastınız;bütün negatifliğinizi bize yükleyip, babanınızın prensesi havalarınızla her an ilgi bekleyip, kısıtlamaya çalışarak, hadi evlenelim nidalarıyla kapak atmak ise üzgünüm sadece seks istiyoruz.
Herkese aynı davranışı sergilemiyoruz. Altın var, gümüş var, bronz var, tuğla var, hangisi düşerse artık. Bunu anlamak için biraz esnaf olmak lazım sanırım hahahahh.
Bilmiyorum sitede sapık olmayan erkek çok nadir geliyo
Biz de neden kadınlarla ilişki kurmak kadını memnun etmek bu kadar zor diye düşünüyoruz. Erkeklerle ilişki zor değil kadınların istekleri bitmez gözleri doymaz simartilmaktan usanmaz
Çünkü kadınların bir ciddi ilişki isteği yok istedikleri alışveriş masrafını karşılayacak bir adam birde herşey kendi istedikleri zaman olsun. kızı öpmezsin öpmek istersin tersler. o gider arkandan bu güzel kardeşim mi bir kere bile beni öpmedi der.
Ciddi ilişki anlamsız artık. Fuckboddy olmak ve herkesin yoluna bakması ideal gibi görünüyor tabii flört vs olur. Sevgi falan hikaye asıl kızlar sevgisiz fayda bekliyorlar erkeklerden erkeklerin cinselliğe odaklanıp yoluna bakması ideal artık.
Soyun sopun kurur kanka. 😄
@MarsUltor3000 İsteyen evlenir ona bir şey demiyorum. Uzun ilişki manasız karı kıza zaman para harcamak enayi işi.
yanlış anlama annen baban neden evlendi o zaman? sen dünyaya gelmişsin ama zihnini temizliyememişsin aklın kötü fesatlıkta hani diyorsun ya enayi işi
@yenigenç48 Anne babam 50 yaşında. Biraz aklı olan farkı görür. Çağ değişti ayak uyduramayan herkes üzülecek. Herkes bildiğini yapsın 5-10 yıla göreceksiniz.
peki evlenen ve mutlu olan insanlara sordun mu bunu nasıl başarıyorlar diye? her ilişki son bulsa kim mutlu olur veya kim evlenip çocuk sahibi olur affedersin ama genel eve gerek kalmadan sokakta durduğum kişi ile istediğimi yaşarım o zaman
@yenigenç48 kardeşim sen ne anlatıyorsun? hak etmeyen kıza yüz verme kullan at diyorum hak edenle evlen napim bak dalgana
neden hak edip etmediklerine biz karar veriyor da onların düzelmesini sağlamıyoruz? yanlış bir şey bu kötü biri olabilir ama iyi bir insan haline getirmek bizim elimizde düşene vurmak iyi bir şey mi kimse kendi başına yalnız bırakılmamalı yardım etmek gerek
E bu kadar verici kaşar varken napsın ciddi ilişkiyi
Düzgün kız var mı
Düzgün karaktere kişilige sahip erkeklerde ciddi ilişki kuraca bilecegi kadın bulmakta zorlanıyor. Sanırım böyle bir kader var
Ben aksine her zaman ciddi ilişki aradım ama karşımda ciddi düşenen biri olmadı.
Bu işin cinsiyet ile ilgisi yok.
Onlar öyle davrandıkca kız arkedaş bulamıyorlar iyice k@dryorlar
Bir bayanla nasıl konuşulur onu bile unutuyorlar
Bir bayanda nasıl giyinmesini bilecek bu site dahi 50 tane site gördüm hepsinde yarı çıplak tciz içeriklerle dolu pozlarda muhabbetlerde kişiliklerde hemcinslerini gördüm halen de görmeye devam ediyom çünkü nereye baksam bir çöplükten farkı kalmamış bence suçu erkekler de aramayın önce kendinize bakın yok erkekler şöyle yok böyle bu ön yargıları da sürekli yapmanızı ben böyle açık seçik olmayı kendinizi sunmayı normalleştirmek için yaptığınızı düşünüyom.
Bakma sende çokmu zor her açık gezen kıza sarkıntılık yapma hakkını kim verdi size
Baktım demedim dikkat et nereye girsem bir çöplükten farkı kalmamış dedim.
Ondan sonra sosyal medya uygulamaları içinde sadece burası kaldı kısa zamanda burayı da silecem sana diyeceğim her erkek hakkında öyle atıp tutma her erkek cplak kadına da bakmiyo sen belliki cplaklara merak salan amacı farkı olan yvşak tiplerle karıştırdın beni.
Siz şimdi açık gezenlere laf atıyor sunuz bazı ları da tesettürlü kişilere bence kimse kimseye karış masın herkes istediği gibi yaşasın yani bize ne
Laf atma merakında değilim olanı paylaştım gördüklerimi söyledim yoksa benim umrumda değiller hiçte işim olmaz o tiplerle.
Herkes istediği gibi yaşayacak da o zaman sonucuna da katlanacak bugün bu soruya gelerek sonucu görmüş öğrenmiş oldun.
Toplumun din kavramının cinsel açlığa yol açması nedeni tam olarak bu. Bunum psikanalizini bile yapabilirim.
Yapsana 😂
Yasaklar zihnimizde bunları çiğmeme dürtüsü oluşturuyor. Insanın fizyolojik ihtiyacını dürtülerini din ile bastırdığın zaman bu sefer yasak olan şeyi isteyecektir insanlar içinde gizlemeye çalışacaktır biriktirecektir bu da potansiyel sapıkların suçluların oluşmasında etken. Ülkemizde ayıptır günahtır diye bastırılmasa her şey normal karşılansa insanların açlığı da kalmayacak, tacize tecavüze de başvurmayacaktır. Içinde bastırılmış şeyler olunca önceliğin onları karşılamak oluyor bu yüzden oluyor hepsi :)
Dicen devir değişti artık millet yaşıyor. Ama rahat rahat ve düzenli yaşayamıyo erkek olarak yaşaman için ya zengin olcaksın ya yakışıklı ya da vip kul olcaksın. Yaşayan da rahat rahat yaşamıyor sürekli yaşamıyor bu bahsettiğimin dışında kalan yaşayamayan kesim ise abaza oluyor kızlara yazıyor taciz ediyor tecavüz ediyor falan filan. Beni president yapın ülkeyi düzeltiyim :))
Parti kur oy verelim
Olur zaten kılıçdaroğlu geçemezdi başa liderlik vasfı yoktu :)))
😅😬😅
Yok anam ben görücü gelesiye kadar ilişki falan istemiyorum 😂 belki düzgün biri çıkar karşıma o zaman 😖😁
Düzgün insan kalmadı diye bişey yok her zaman vardır. Mühim olan o kişiyi tanımak denk gelince kaçırmamak. Erkeklerin bu seviyeye gelmesini sağlayanlarda bu tür şeylere izin veren hemcinslerindir diye düşünüyorum.
e kızlarda çok mu düzgün hepiniz neredeyse bir kıç gösterme derdindesiniz?
Nedeni basit. Artık sadece şeyiniz kıymetli değil. Kafanız boş.
Kişi, kendinden bilir işi sayın evladiye hanım.. Kapiş?
Bunun erkeği kadını kalmamış midem bulanıyor artık herkez kendi heybesine düşeni alsın haysiyet meselesi.
Kadınlar bu devirde yolacağı adam arıyor nerde adalet.
Siz etapta bir erkek ile mal mülk içinmi evleniyorsunuz. Bana kız otomatik vites araba istiyorum dedi. Hadi kızlar yorumumu eksileyen açıklasın. Şeyma acun'dan ayrıldı her ay nafaka alıyor sanırsam kim evlenmek istesin böyle olunca.
Üyelerden biri 'Kızlar 10 erkekle konuşuyor' He he demek istiyorum gerçekden 10 erkek bir adam edemiyorsa her şey olur İşiniz gücünüz cinsellik, sexting.. sen ciddi misin ki karşındaki insandan ciddiyet bekliyosun?
Kaşar kendini belli ediyor bizde ona hakettiği gibi davranıyoruz 30 erkekte olsa sikimize takmıyoruz herkese hakkedigi gibi davraniyoruz sen he he demeye devam et
Çünkü cinsellik üzerine ilişki kuruyorlar dışarı çıksanız çoğu erkek aynı şeyi söyler üzerine kuruyorlar ilişkiyi cinsellik üzerine maalesef 😯😌😪👈
Çevre ile alakalı kızları böyle kullanan erkekleri gördükçe diğer erkekler umutsuzluğa kapılıyor haliyle arayış içinde olanlar genelde pic erkekler
@DrQuesn4y haklısın
Şans meselesi sanırım. Bana hep düzgünler geliyor ya da aralarındam düzgün onları saptamamı sağlayan 6. hissim falan var :d
Normalde ayırt edilecek gibi değil tabi, başlangıçta hepsi iyi gibi görünüyor.
Ben maddi sıkıntılardan ötürü ciddiyet sağlayamıyorum. Maddiyatım iyi olsa nasibim gördüğüm biriyle 5-6 ay sonra söz yaparım beni iyice tanır bende onu tanırım onaylarsak birbirimizi. sonrası evlilik. Para be para bir bulsak
Etrafta erkek çok ama adam yok. Erkekler iradelerini kaybetmiş serseri mermi gibi can yakacak yer arıyor. İktidarsız ve iradesiz bunlar.
Sürekli bunu konuşanların sorunu bu bence. Kadının cinsellikten başka etkileyiciliği olmadığı için oluyordur belki de hpş sohbeti yoktur falan filan
Ciddilik istemeyen bir karakter nasıl kendine ciddi bir ilişki bulabilir 🤷🏼♂️ eminim kadınlr bizden daha fazladır bu konuda.
Din var kitap, hobi, mantık, pisikoloji, cinsellik, sosyoloji, fizyoloji, dergi, müzik, siyaset daha birden fazla konu var haklı cevap bu işte her şey de cinsellik değildir.
#Herkonucinsellikdeğil
her iki tarafında sorunu var sorun varsa uzaklaş sorun yoksa dene ama hiç bir zaman pes etme ve herkese aynı muamelede bulunma zeki ol kendini geliştir ki insanları daha iyi tanırsın genelde arkadaş çevresinin etkisi çoktur
Cinselliği aradan çıkarır gidip pubg oynar sizde avucunuzu yalarsınız kızlar erkeklerden uzak durun. Ağızlarına sıçın.
Ezik
kız nüfusu bol ve yeni jenerasyonlar çok rahat bu imkanlar varken daldan dala konarlar ciddi ilişkiye gerek kalmaz
Aslinda ciddi iliski kurmak zorlasmadi istesen duzgun birini bulabilirsin ailelerle ugusmak zorlasti
aslında bu sorunun temeli kızların erkeklere sapık diye yaklaşması, karşıdaki düzgün bile olsa ön yargıların en küçük suçun da onuda sapık yapıyor
şu soru o kadar boşki.. iyi erkekleri tipinden dolayı harcayıp kötüleri değiştirme derdiniz olmasa hersey yoluna girecek
Ya teyze beni bu genellemeye neden dahil ediyorsun?
Tekrar hayvana evriliyorlar sanırım.
(Abaza olmayanları tenzih ederim)
Kadınların istekleri yüzünden özellikle bizim kadınlarımızın
En iyisini yapıyorlar valla bu devirde asla ciddi düşünülmez
Bu tarz şeyleri genellemeyi yanlış buluyorum. Tabi ki senin dediğin kısım çoğunlukta ama hala gayet de ciddi ilişki kurulabilecek erkekler var. Nasıl yaklaştığın sınırlarını çizmene bağlı bunlar
Kimle ciddi ilişki kuracak erkeğide bayanıda tozutmuş vaziyette ilk buluşmada seks yapan birsürü insan var böyle bir ortamda evlilik sıradışı bir olay
sence kale alınacak kız var mı şu devirde sen ne kadar gercek birisin
Erkekler kızlaştı ortam yumuşadı herkes birbirine abi diyor ülke kafayı yedi
Kadınlar maddiyat erkekler rüya fiziği arıyor. Karşılıklı herşey.
Valla karşındaki adama nasıl bir imaj çizdiğin önemli çünkü erkekler hovardalık peşindeyse , evlenilecek kiza yanaşmaz.
Aynen öyle ya sevgililikten soğudum istemiyorum erkek merkek, kızlar dm✌
Ben ciddi ilişki istiyorum kızlar hemen kanka olayına bağlıyor
malesef erkeklerin yontulması zaman alıyor.. bazen hiç yontulmuyor