Erkeklerin problemi nedir? Sürekli cinsellik konuşmakla nereye varılmak isteniyor? Cinsellik tamam doğal yaşayalım edelim de, karşındaki kişiyle hiçbir ikili diyalog kurmadan tek amaç seks yapmak gibi davranıyorlar, bir baskı bir baskıcı tavır bir saçma sapan muhabbetler, laf evirip çevirmeler... Ne oluyor size?
Kızlar siz nasıl doğru düzgün adam buluyorsunuz ya çakallar sofrası olmuş alem.
Buülkede insanlar modern medeni dinsiz hayat yaşıyorlar ve şu an ahir-zamandayız ALLAH insanların yaşayışını düzenlemek için dini kurallar belirlemi ve emretmiştir. Dinsiz insanlar için bu kuralların hiçbi rönemi yoktur kafalarına ve keyiflerine göre yaşarlar aynı bugün sokakta gördüğün insanların çoğunluğu gibi.. Modern kapitalist dinsiz hayat insanlara harcamayı herşeyi daha çok harcamayı ve bu sayede maddiyat döngüsü yapmayı aşılıyor. Önce elbiseni ayakkabını engüzelini (kendi seçimine göre) seçiyorsun alıyorsun giyiyorsun ama eskimeden atıyorsun, buna moda deniyor. Bunu dinsiz yaşam tarzınada modern-medeni hayat deniyor, hani diyorlarya "medenice ayrıldık" .. insanlar birbirlerini bozuk para gibi harcayıp sonra medenice modernce ayrılıp başkalarına gidiyorlar ve onlarıda bozuk para gibi harcayıp yatıp kalkıp cinsellikle karnını doyurup , karnı doyunca çekip gidiyorlar. Sahip çıkmak sevmek bağlanmak yok.. bunu sizler istiyorsunuz! ALLAH dinde evlenmeden erkek ve kadının yakınlaşmasını yasaklamış (zina), sevginize sahip çıkın birbirinizin tapusunu alın=evlenindiyor neden? herkes birbirinin aşkı sevgisiyle oyuncak gibi oynayıp atmasın birbirine sorumlulukları olsun diye. Senin dert etitğin şey erkeklerin sadece seksi düşünmesi , bizim içinde sorun şu = sizlerin erkeği parası için sevmeniz ve erkek için hiçbirşey yapmamanız.! İnsanlar dinsiz modern medeni hayat yaşadığı ve ALLAH'ın emirlerini takmadıkları sürece bu hep böyle devamedecek, sen beğensende beğenmesende böyle... Dünyayı gözünün gördüğü göremediği herşeyi yaratan ALLAH'ın emirlerini takmayan bir erkek/kadın seni/beni mi takacak? :-))) komik olma.. Tabiki herkes kendi keyfine bakacak sevmeyecek bağlanmayacak. Kadın erkeğin parasını sevecek, erkekte etini sevecek.. işi bitincede atacak içind eyaşadığımı hayatta normalide bu. Özelliklede resimdeki tarz amerikan özentisi Jastinbiber kılıklıları seviyorsan ozaman sana şunu söyleyecekğim = kullanılıp kullanılıp atılmaya ve bol bol erkek değiştirmeye alışsan iyi olur çünkü butip erkekler zaten jastin tarzı yaşıyorlar önüne gelenle yatıp kalkıp terkediyorlar ve sen bu erkeği istiyorsan hakettiğinde bu.. ozaman ağlamaz sızlanmak şikayet etmek yok. Eleman amerikan modasını takibediyor sende amerikalılar gibi modern-medeni hayata ayak uyduracaksın, yatıp kalkıp seni terkeden dinsiz erkeğe arkasından küfredeceksin, sonra "erkek çok adam gibi adam yok" vs konuşup duracaksın.. Alkol alıp barlarda gecehayatında takılan dinle imanla alakası olmayan insanları sevdiğin sürece hep bu Dejavuyu yaşayacaksın ve bu dediklerimi hatırlayacaksın :-) Seçim senin hayat senin.. hangi yoldan gitmek istiyorsan ordan git. Yolun sonunda herkez kutsal kitapta yazıldığı ve açıklandığı gibi HESAP verecek.. öldükten sonra, özgür iradenle yaptığın kötü ve iyi şeylerin hesabını vereceksin herkes verecek.. Haaa bir örnek daha Hristiyan Kilisede , Yahudi Sinagogda evleniyor, evlenirken dinen yapılması gerekenleri yapıp ALLAH'ın yeminini ediyorlar (iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta birbirmizin yanında olacağımıza ALLAH'ın huzurunda büyük ve geçerli bir yemin ediyorlar ve bundan sorumlu olacaklar) ama sen modern-medeni dinsiz belediyede evleniyorsun yemin memin yok evlenip yarın sorumluluğunu unutup kocanı karını unutabilir aldatabilirsin zaten etraftakilerde bunu yapıyorlar hemde güle oynaya :-))) ne modern ne medeni davranış değil mi? .. başka söze gerek yok bukadar açıklamadan birşeyler anlamışsındır diye düşünüyorum, anlamadıysan bu ülkenini durumu cidden vahim diye düşünücem.
Dinle ne alakası var abicim sen iletişim kurarken din temelli mi kuruyorsun? Ve dini cinsellik bölümün de dayatmak için uğraşıyorsun gibi geldi bana bu ülke de ve bu site de din dayatması yapmak yobazlık oluyor farkındaysan senin dinin sana benim dinim bana sözünü hatırla o zaman ben de dinsizim diye benim görmezden gelebilmeyecgim kadar özgür olduğumu anlamışsındır zaten.
@anormalbirruhhastasiı Sen ateist olarak dinle alaksı olmadığını taraflı olarak görmeden gelmekte haklısın sen kendi açından gayet memnunsun.. sorunda BU.. EVET sen gayet rahat ve özgürsün ama sorun şu = özgürlüklerin fazlası başkarının haklarına tecavüze doğru gider.. Bu soruyu soranın derdide o özgürlük zaten! ALLAH'ın yasak ettiği (her dinde aynıdır) özgürce birbirine ve aşkın sahip çıkıp evlenmeden kafana göre ilişkiler yaşayıp aldatıp aldatıp (kadın içind erkek içinde) sonrada ben özgürüm kafama göre istediğimi yaparım diyebilmek.. evet şu an özgürsün özgür iraden var ama ölünce gerçeği herkes görecek.. Yahudide, Hristiyanda , Müslümanda.. ve hepsini inkar eden ateist dinsizde.. şu an herkez özgür , sen 1 ateis tolarak neden dert etttin bunu? kafana göre yaşamaya devam et.. sorun ne ki? gerçekleri duymak rahatsız mı ediyor..
Dert etmedim malesef kendi kendinle de çelişiyorsun herşey de allah adı ile başlıyorsun sen dinsiz insana dayatma yaparsan ya da genel bir konuşma alanın da dayatıyorsun sitenin %40 ı ayrı dinden görmezden gelmeden konuşmak ve dine dayalı konuşmak senin de tarafını belli ettin yani. Ve bu yaşa kadar kitap okuduysan eğer şaibeli bilmiyorum seni ancak her şey din değil. Bu arada ateist değilim.
@Anormalbirruhhastası_____________ Birsürü şey yazdım ama sonra anlamsız olduğunu farkettim sildim.. kısa ve öz olmak lazım. "herşey de ALLAH adı ile başlıyorsun" demişsin doğrudur ben MÜSLÜMANIM , Müslüman olanlar ve bu yazıyı okuyanlar nedenini anlarlar? Kimseye birşey dayatmıyorum fikrimi söylüyorum, kimseye fikrimi düşüncemi beğendirmek zorunda değilim ayrıcabenim söylememle birşeyde değişmiyor elimde sihirli değnek yok.. burda siyasiler gibi seçim çalışmasıda yapmıyorum seçime girip oyda toplamayacağım muhalif konuşmam gerçekleri söylemem normal. EVET benim tarafım zaten belli bunu farketmene sevindim = MÜSLÜMANIM , ateist değilim. Sen hangi dine bağlı olursan ol ALLAH'ın hak ve hükümleri dinini gözetmiyor+savunmuyorsan senin dine bağlılığında bir tuhaflık var demek oluyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Konuyu kitap okumaya bağlamanda ilginç olmuş , az ya da çok kitap okumama göre bana cahil mi diyecektin :-))) bu mu karşındakini ölçe yöntemin.. her BOL kitap okuyan adam mı oluyor yani? bu yaklaşımın ilginç oldu cidden.. neyi/hangilerini okuduğun, kitaplardan ne anladığın ve bunu hayata yansıtıp yansıtmadığında ayrı bir olaydır bu zamanda neyse farklı konular, konu dağılmasın. Ateist değilim deyerek yazını bitirmişsin, dinin devlet sırrı mı açıkl abilsin herkes dizi filme dönmesin olay? Senle aynı fikirde olduğum bir konu var EVET bir bakıma haklısın bu zamanda herşey din değil neyazıkki herşey PARA olmuş bu modern medeni dinsiz dünyada EVET haklısın sen söylemeden ben söyliyim istedim.. neyse konu alakasızlaştı ve soruyu soranla alakamız kalmadı.. burda tartışılan konunun kişisel üstünlük kurma çabasına dönüşmesinede kimsenin ihityacı yok.. anlamsız
Çünkü çoğunluk menfaatleri üzerine sürdürüyor bütün ilişkilerini. Kadınların erkeklerden, erkeklerin kadınlardan beklentileri sadece menfaatleri üzerine kurulu, bu çıkar ilişkileri içinde taleplerini karşılayamayacağını düşündükleri ilişkilere yaklaşmıyor kimse. Sevgi, saygı, diyalog, sağlıklı iletişim gibi ilişkilerin asıl temelini oluşturması gereken değerler yerini; dolgun kalça, güzel yüz, lüks otomobil, kaslı bir vücut gibi maddi ve görsel ögelere bıraktı.
Hayatlar göz önünde sosyal medyada yarış halinde yaşanıyor. Benim çok güzel, çekici bir sevgilim var, benim çok yakışıklı lüks arabalı sevgilim var’ın havasını atma derdinde herkes. Yediğini , içtiğini, her dakikasını orada burada başkalarına işte bakın ben kimim, nelere sahibim dercesine reklam ediyorlar.
Durum böyle olunca da, aslında ruhlarına hitap edecek insanları sırf, başkalarıyla yarışamayacakları, sevmeyi bilmedikleri, yanlarındaki insanı beğenmeyen topluma karşı duramadıkları için görmezden gelip; saçma sapan ilişkiler yaşayıp, yanlarında hiç sevmedikleri ama işte bütün bu nedenlerden dolayı katlandıkları insanlarla ruhlarını kaybediyorlar. Böyle insanların ciddi ilişki yaşaması ya da onlarla birilerinin ciddi ilişki yaşaması beklenemez.
Sen sadece erkeklerin mi seks istediğini zannediyorsun?
Birlikte olduğum bir çok kadın benimle sadece seks için birlikte oldu ve gayette bunu söylediler. İlişki istemeyip sadece seks isteyen çok kadın var ve bu bence gayet doğal bir şey.
Kimse cinsel ihtiyacını karşılamak için aşk hikayesi yazmak zorunda değil.
Sen seks değil aşk istiyorsan ona göre adam seçersin ama seks kadar zevkli bir şey varken kadın / erkek kimse aşk için bir kenarda beklemez...
Ama şu olabilir, seks yaptığın birine günün birinde aşık olursun, o da sana aşık olur ve tamamen dürüst bir aşk hikayesinin ilk sayfasını açmış olursunuz birlikte.
Şu seks istemek kötüdür mantığından lütfen kurtulun, seks bir ihtiyaçtır ve bunun için ciddi ilişki sorumluğu almaya kalkışmak iki tarafıda yıpratır.
Aslında bunu sadece erkeklerle sınırlandırma yalım buna şöyle diyebiliriz gerek erkeklerde gerekse kadınlarda artık beklentiler ne yazık ki fazlasıyla yüksek Yani normal Olması gereken bir ilişkinin başında çok şey elişi Örneğin insan elindekinin kıymetini bilmiyor veya elindeki ile yetinmesini bilemiyor işte hal Böyle olunca da gerek cinsel ilişkiler gerekse Aşk ilişkileri belli bir noktadan sonra zedelenmeye uğruyor Bence kadına da erkeğe de az ile yetinmeyi yani elindekinin kıymetini bilmeyi öğrenmeli
bu tek taraflı degıl.. erkeklerın veya kadınların temelde cok degıstıgı yok.. ama genede beklentıler cok farklılaştı. sürekli bir sosyalleşme sürekli bir yarış var özellikle kadınlar arasında... etkileşim her yerden çok kolay artık.. özür dilerim ama öyle bir duruma geldi ki olay kadın kendıne bir çıta koyuyor bu çıtanın altındaki belli bir statü, gelir, fiziksel özellikler altındaki ile dıyalog kurmuyor muhatap bile almıyor.. cünkü her yerden bir tanışma talebi var. pskolojik olarak kadının koydugu çıtanın bir veya 2 kademe üstü için tavizleri çok daha bariz oluyor.. erkek ise bu durumu bildiği için ben senin çıtanın üstüyüm tavrinda bir girişi var genelde cinsellik üzerine biliyor ki son nokta bu.. yani yazdıgım yazıya 5 er dakıka ara ıle cevap veren bir kadına bende samımı veya cıddıyetlı bır sey bekleyemem belli ki baska bir şeylerle ılgılenıyor belkı baska erkek seceneklerı ıle konusuyor.. bunu üzerine ciddiyet gidiyor ben senin cıtanın üstüyüm sen bana kendını teslım et sonrasına bakarız moduna gırıyor.. erkek cıddı olarak hoslanma olsa bıle.. bu ortamın sonuçu etki tepki meselesi.. erkekte de kım gelırse gelsın sevısırım bırakırım olan taraflar var.. ama bu yüzden tüm secenekleri tarıcam diye gercekten sevecekleri kaybedıyorsunuz bazen
Bu durum yeteri kadar gözlemlememek ten geçiyor. Gençlere baktığımız zaman her gecen gün daha umarsız daha değer yargısı olmayan bir nesil doğuyor. Başı boş saçma sapan akıldan yoksun hareketleri özgürlük olarak alıyorlar. Bunlar tabi türkiyenin sosyolojik bir geçişte olmasının sancıları. Bana göre işin özüne gelir isek her zaman her çeşit insana rastlıyoruz hayatta. Bulunduğumuz konjüktür ne tarz ile daha fazla karşılaşacağımızı belirliyor. Ama bu genellemeye mahkum değiliz. İllaha ki böyle insanlar ile olmak zorunda da değiliz. İnsanları genel davranış yorum hitabet şekilleri konuşma akıcılıkları ile önceden sezinleyebiliriz. Daha yakın sohbetlerde ise yanılıp yanılmadığımızı görebiliriz. Yanılmış isek başka yola yanılmamış isek aynı yola gireriz. Bu sevgililik veya arkadaşlık her ilişki için böyledir. Bizler bunu böyle düşünürken başkaları da kendi bakışları ile düşünecekler. Önemli olan aynı fazda bulunduğumuz insanlar ile anlaşabilmemiz ama herkesin bizim ile aynı fazda olmayacağını da bilmemizdir.
Yaşım 39 ciddi deneyimlerim var erkeklerle. Adamların topunu sapık ilan edip kadınlar sanki sütten çıkan ak kaşık gibi yorumlar düşünceler büyük hata büyük yanılgı. Sen her ilişkiye evlilik niyetiyle başlar adamı hazır olmadan ciddi bir ilişkiye zorlar sonra da seks için Evlenelim öyle dersen adam senden kaçar. Bahane olarak da olmadığı biri gibi davranır. Bu bir yüzü. Her kadını yatak eğlencesi gibi gören erkekler yok mu? Dolu! Onlara lafım yok ama İnan çoğunluk değil. Bir de layığı neyse öyle davranan adamlar var o da kadının kendini nasıl tanıttığı ile alakalı. Benim neden hiç başıma gelmedi mesela? Tavrını koyarsan sana da yaklaşanlar ona göre davranır. Bunlar ne her kadın ne de her erkek için geçerli. Herşeyin istisnası var.
Asıl siz kızlar ciddi ilişki istemiyorsunuz , istiyormuş gibi yapıyorsunuz hiç bir şey beğenmiyorsunuz önce kendinizi ne istediğinizi belirleyin... sürekli erkeklere veryansın edip durmayı kolaycilik görüp aklı sıra kendinizi aklama derdindesiniz. Kadınların hiç birinde ciddi ilişki için cesaret yok , adam beğenmezsiniz nerede bir cool erkek havasında olan sünepe varsa onu baş tacı yapmışsınız. Ayrıca cinsellik hayatın bir parçası madem bunu böyle kabul etmiyorsunuz ne diye hayatınıza aşk meşk , flört olması için cemkirip duruyorsunuz...
Görüş sahibine sonuna kadar katılıyorum. Kendileri cinselliği elinin kiri gibi görüp kızların her hareketine garip garip hepinizin bildiği kötü lakaplar kullanıyorlar. Kızlara yiyici deme adetleri var son dönemde popüler. Yani sanki bu kızlar hiç çalışmıyor ya da eline aldığını hepsi har vurup harman savuruyor gibi. Erkekler bence hala sokakta top oynayan çocuk misali tipler. Bir kadınla ev paylaşmak, bir kadına ait olmak onun her ihtiyacını karşılamak aynı zamanda kadının da onun her ihtiyacını karşılaması durumlarınu bilmiyorlar. Şuna da çok eminim çoğu erkek beceremediği ev işleri için, kendisini çekip çevirsin diye kız bakıyorlar. Onlar için kadının değeri yemek yapmasıyla ev işi yapmasıyla ölçülüyor. Bu raddeye gelene kadar da çevrede otlayıp otlayıp görüş sahibinin de dediği gibi her önüne gelene seks muhabbetleriyle yaklaşıp zaman geçiriyorlar. Adam gibi bir adam yok ortada.
Böyle erkekler diye diye başınıza taş düşsün küfür ettik mi karaktersiz damgası yiyoruz işte bu yüzden iletişim olmaz yani bir insanın sınırı var onu zorlarsan küfür eder. Bir de yazdıklarınla çelişiyorsun Erkekler mi diyorsun ya da bir çoğu mu karar ver de ona göre eleştiri yapayım? Ve erkekler deyince kendi baban kadın mı?
Düşünme yetisi korelirse, odak noktası sapkın hisler olur. 'Poposunu veya cinsel organı açık gezmeyi igrenç ve toplum tarafından deli , ruh hastası olarak damgalanacagini bilir' , ama gizli düşünceleri oraya yogunlastirmaktan, bütün bilinçaltında ki pislikleri ağzıyla dışa vurmaktan yeis görmez. Çünki beyni boşalmıştır. Hiçbir canlı da diğer hormonlar gibi sıradan olan üreme hormonları kötücül fiillere sebebiyet vermez, insanoğlunda ki kadar. Bisüre sonra yetinmez bu ahlaka bürünen şahıs ve yeryüzün de akla hayale gelmeyen sapkın fiilleri işler. Bir toplumu yücelten kadındır, eğitim ana rahmin de başlar. Bu eksiklikten dolayı dünya da hiçbir alan da isim yapamiyoruz, yazık demek az gelir.
Kızlar durumunızda hallısınız öncelikle ben o erkeklerden degilim fakat merakınızı gideriyim hayat pahalılıgı iş bulma sıkıntısı ve aylık kazanç hayatı nu hale getirdi önce artık kimse hayat pahalılıgından evlenemiyor bir dügün 100 bin eşyası kirası 1500 tl bunu borc kredi cekse maaşlar düşük aylık olarak ödeyemez yaş gelip geçiyor cinsel ihtiyaça aç kalınıyor hayat kadınları saati 400 500 tl geceliği 1500 2000 2500 tl gidiyor genel evler 5 dakka 100 tl bunlara para yetmiyor erkekler genel olarak flörtlerine yürüyor veya dul özgür kadınlara yürüyor buda ilişkileri cıkara yalana şürüklüyor cözümü plan varsa hep beraber çözelim
Hayatı laylaylom olarak görüyor artık çoğu insan. Zevkimi alayım gideyim derdinde. Gerek çevre gerek aile edep adabı öğrenmeden başka şeyler öğrenme peşine koşuyorlar. Sadece erkekler de değil yeni nesil kızlarda artık cinselliği sıradanlaştırma peşine düşmüş. 16 17 hayta 15 yaşında bunun ciddiyetini kavrayamayan çocuklar ile dolu ortalık. Özentilik peşinde popülerlik, teknolojiye ayak uydurma isteği altında yaşamaya çalışıyorlar. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Onlardan daha fazla edepli adaplı insanlar elbette var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bunun sorumlusu kızlar çünkü erkekleri öyle alıştırdılar seks artık çok kolaylaştı şimdi artık kızlar çıktığı sevgilisine hemen veriyor e haliylede artık kadınının bir değeri cazibesi kalmadı kadınlar kolay lokma oldu gelen vuruyor giden vuruyor kızların geneli öyle yaani buda nikahsız birliktelikler yüzünden çoğaldı kadının değeri düştü çünkü elde etmesi kolaylaştı nikaha ciddi bir birlikteliğe gerek kalmadı nasılsa adamın elinin altında istediği zaman veren bir hatun var her canı istediğinde kıza bir güzel ayarı veriyor yaani öyle işte bu işler böyle yaani :):)
Kadınların düzgün olduğunu mu düşünüyorsunuz. Şu sitede çok sevdiğim ve nefret ettiğim kadınlar oldu. Bir çok insan gerçek hayatta yapamadıklarını cesaret edemediklerini sanal hayatta yapıyor. Kadınlar gerçek hayatta korktuklarından ve baskıcı bir aile maruz kaldıklarından gerçek yüzlerini saklamakta daha ustalar. Dışarıdan bakıyosun, müthiş bir insan tanıyosun içi tam bir leş o kadar berbat. Ayrıca erkek kadın fark etmeksizin asosyal olmalarından kaynaklı şizofren olmuş ve bunun farkında değil normalim zannediyor. Üstelik bu kişiler hemşire, öğretmen, çocuk bakıcısı gibi meslekleri var. Bu insanların yetiştireceği çocuklarda muhtemelen kendileri gibi olacak. Yani sadece erkekler değil.
Bence kadınlar kuyruk sallamasa erkekler yapışmaz örnek vereyim mini elbise göğüs dekoltesi giyip tahrik edin sonra erkekleer suçlu oluyor komiksiniz , burada cinsellik kategorisinde soru soran kadınların derdi de bu o zaman cinselliğe merakınız olmasın sormayın da millet size yazmasın 🙈🌸
Adam gibi adamları bulunca beğenmiyorsunuz ya tipini ya işini ya muhabbetini Nerde it kopuk yav'şak varsa gidip onlara aşık oluyorsunuz ondan sonrada erkeklerle ilişki kurmak zorlaştı erkekler sapık, erkekler sevmeyi bilmiyo diyorsunuz. Sözüm sana değil ama bu tip erkeklere bayılan kızlar yüzünden erkeklerde cesaret bulup o hallere geliyo düzgün adamlar bile adam oldukta ne kazandık birazda biz yav'şak olalım demeye başlıyor
Birbirini tanıdıktan paylaştıktan ve sevdikten sonra herşeyin daha zevkli olacağını bilmiyorlar. bir bedeni gerçekten tatmak için önce taşıdığı ruhu sevmeyi bilmiyorlar. Karsilarindaki insanın ne yaraları korkuları ve sıkıntıları var merak etmiyorlar. O kalbi sevgiyle okşasa , o ruhu sarmalasa ya da hicbirsey yapmadan sadece sessizce yanında olsa zaten herseyin zamanla en güzel şekilde yasanacagindan haberleri yok bazılarının. Ne yaptığının ne düşündüğünün bir değeri yok. Bir erkeğin şefkatine sığınmak diye birşey de yok artık. Göğsüne yaslanip acini paylastigini zannederken iki dakika sonra ellerini bacaklarında hissedebilirsin. Çünkü iyi bir insansın ve bu yüzden değer görmüyorsun. Vi erkeğin hormonlarinin önüne geçecek kadar onları biraz dizginlemesine değer göreceği kadar sevilmiyorsun. doğru erkeği bulmak için kültürsuz paragöz egitimsiz ve mantıksız bir kiz olmalisin. Ancak öylelerini öpmeye kiyamaz öylelerine değer verirler
kusura bakma ama şu devirde gercek kız var mı orijinal bir kız yok denecek kadar az burda bile kendini kandıran masal insanlar var devir tamami ile komedi olmuş orijinal kız cok az yok denecek kadar az kusura bakma ama iki normal insan gibi konuşan insan cok az okumuş olsa da boş meslegi olsa da boş orijinal insan olmalı birde kale alınacak kız var mı orası ayrı
Saçma saçan erkeklerle vakit geçirip , günün sonunda vicdan muhasebesi yolu ile yollarını ayıran ve başka bir yolda karşılarına çıktığımda , hep bir isteksiz haller , garip avantür kelimeler , ben prensesim tarzında olan hâl ve hareketlerden sonra , kalkıp benden ciddiyet beklemesinler zaten.
Kim olursa olsun , ne isim , ne cisim ne sıfatın bir önemi yoktur. Ağzından çıkan kelime ile yaptıklarının zerre örtüşmemesini de kimse bana sudan sebep olarak dahi bağlayamaz.
Genel ya da bireysel eleştirirken bile , kişi önce bir kendisine bakmalı , sonra bana laf sokmalı. Tabi kendini düşünmekten bana sıra gelirse artık.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler gibi kadınlar da cinsellik ister sadece toplumsal durum yüzünden fazla ifade etmez bu öncelikli bir konu diğerine gelirsek erkek olsun kadın olsun sürekli evliliğe yönelmeye çalışırsanız o insan uzaklaşır ayrıca daha yeni tanıdığım konuştuğum biri mesela daha 4-5 ay geçmeden bana gelip evlilikten bahsetse bir hayirdir derim yani beni ne kadar tanıyor düşünebiliyor derim yani evlilikten bahsetmeden önce sizi sevmesini onunla zaman geçirmeyi tanımayı sağlamalısınız daha sonra evlilik düşünmelisiniz. (Sızı bir erkek/kadin severse evlenecek durumuda varsa evlenmeyi düşünür zaten)
Bak arkadaşım kimse kadınlar cinsellik sevmez demiyor sorun şu: Erkeklerin vara yoğa cinsellik muhabbeti açarak ilişkiyi arkadaşım etmeleri. Sen böyle sığ ilişkilerden memnunsan o başka. Kimse illa evlilik şart ya da ilişkinin ilk gününden evlilik kararı verelim demiyor zaten
Evlilik konusu acarsa birisi daima cinsellik konuşulur tanımaya yönelik evlilik konusu açmadan sıradan sohbetler olsa konuşulmaz sürekli de Ama cinsellik ileride biraz tanıdıktan sonra konuşulur
@geridondumbebek Görüş ve düşüncelerin tamamen farklı ama bu anlatılan şeyi anlayamayacak olduğunu ifade etmiyor. Ancak ben anlamış olduğunu zannetmiyorum çünkü anlamış olsan böyle yazmazdın diye düşünüyorum.
Valla hiç farketmiyor erkekler cıvık bu arada evlilik amacıyla konuşmaya başlayınca illa cinsellik konusu açılacak diye bişey yok. Biraz tanıdıktan sonra konuşulacak diye de bişy yok bu tarz konuşmalar ilişkinin şart değil
Şart demedim zaten konuşulur dedim tanıdıktan sonra konuşulmak zorunda anlamını taşımıyor burada önce tanımaya çalışmadan evlilik düşüncesinde olduğunu ısrarla belirten kızlara karşı daima cinsellik konuşulması bana normal geliyor tanımadan evlilik konusulabiliyorsa o da konuşulur ya önce tanımaya çalışılmalı tanımadan cinsellik veya evlilik konuşmaya kalkan bence direk terslenmeyi ve evlenmeyi hakediyor ben şahsen kadınım ama benimle direk cinsellik konuşanı değil sadece direk ben evlilik düşünüyorum diyeni de eliyorum tani bir önce diye
Hiçbir toplumda dejenerasyon tek taraflı gerçekleşmez. Eğer toplumda erkeklerin dejenere olduğunu düşünüyorsan bu, kadınların da, hatta ailelerin de dejenere olduğunu gösterir. Erkekler paslı teneke oldu da kadınlar pırlanta mı? Kimse kendini kandırmasın. Erkek ve kadın bir kuşun iki kanadı gibidir. Biri neyse öbürü de aynıdır.
Çünkü siz kadınlar kendinizi metalaştırıyorsunuz. Kendini adeta seks objesi haline getiriyorsunuz. Bedeninizde gizli bir yer kalmadı ki! Her yerinizi teşhir ediyorsunuz. Teşhircilikte çığır açmış durumdasınız. Bu da nefsine mağlup olan erkekleri peşinize takıyor. Eninde sonunda birileri sizi becerip bırakıyor. Sonra neden böyle oldu deyip ağlıyorsunuz. Her şey kadınla başlar kadında biter.
@Deryabulut biz pornodan değil ikili insan ilişkilerinden bahsediyoruz. P. rnoda kategoriden çok ne var. Yeterki sen iste.
@onunmeleğiyim benim yorumuma feminen bir cevap verme gayretine düşmeden önce soruyu ve yorumu anlama zahmetine girseydin iyi bir izlenim bırakabilirdin. Biz çocuklardan bahsetmiyoruz, yetişkin insanların ilişkilerinden bahsediyoruz.
Tatlım erkek deninen yaratıkların bir kısmının zihniyetinin bozuk olduğunu anlayabilmen için sadece bir örnek verdim. Üstüne alınmanı anlayamıyorum:(. Kendine güveniyorsan ve böyle bir sorunun sende olmadığını düşünüyorsan bırak da diğerleri savunsun kendini😘
@onunmeleğiyim O bahsettiğin bozuk zihniyetlerin sadece erkeklerde olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Ortaokul çocuklarını kandırıp cinsel ilişkiye giren yüzlerce kadın sapık örnekleri mevcut. Sen hemcinslerini savunacağına bunun bir sapkınlık olduğunu ve cinsiyet ayrımı olmadan insanı ilgilendiren bir davranış bozukluğu olduğunu kabul etmelisin. Tatlım ;)
Erkek olarak söylediklerine katılıyorum ve üzülüyorum açıkcası çünkü; o kadar acınası, o kadar, zavallılık bir durum ki, her iku taraf için de üzülüyorum ve hem cinslerimi kınıyorum ne zaman bırakacaklar, kadını cinsel obje olarak görmeyi, o zaman mutluluğu yakalayacaklar... haberleri yok! Tabi burada kızların da suçu yok değil ✂️
Üzgünüm ama erkeklerde kızları çok kolay elde ettiği için kendisinde gereksiz yere bir öz güven oluşuyor. Erkekleri savunmak için söylemiyorum ama kızlarda 2-3 güzel kelimeye tav oluyor sonra 3 gün sonra yataktalar. (hepsi için söylemiyorum tabiki) Erkeklerde direk yürüyor. Ve benim gibi iyi niyetli insanlarda bu tip erkekler yüzünden erkek işte hepsi aynı genellemesine maruz kalıyor maalesef.
Günümüz kadınları kendine güvensiz ve korkak oluyor ilişki konularında. Kimisi kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor. Yüzünde iki kilo makyajla dolaşan, seksiyim ben! seksiyim ben! diye ortada dolaşanları saymıyorum bile. Bu kadar saçmalığın içinde hangi hakla bir erkekten ciddiyet bekliyorsunuz ki?
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ciddi ilişkiden kastın eğer aşk ise, aşkın ömrünün en fazla 3 yıl olduğu bilimsel olarak kanıtlandı zaten. Sadece flört etmek istiyorsan bu da eğlence/takılmalık sayılır... Evliliğe gelince, aşk geçici ve bitici bir şey olduğuna göre, evlenirken mantıklı olmak lazım. Kendine denk biriyle evlenip ( kıymet bilmenin zorluğunu ya da elindekilerinin sana çekici gelmemesinin bilip ) evlenmek lazım. Evlilik de cinsel üstüne kuruludur zaten, o varsa otomatik arada da sevgi hasıl olacaktır diye düşünüyorum..
Ben bu durumda biraz kadınlarında suçlu olduğunu düşünüyorum. Bir adam size bu konuyu açıp haddini bildirmiyorsanız sorun sizdedir. Bu davranışı gösteren zaten belli ki sapıktır o sapığa da haddini bildirmek gerekir. Biz ne zaman böyle bir toplum olduk ya. Şurada kardeşimi falan böyle konularda konuşurken yakalasam kafasını kırarım insanda biraz edep olur ne konuşacağını ölçer tartar
Size hakaret ettikçe daha çok bağlandınız. İyilik yapınca hemen terkettiniz. Siz kadınlara acımamak lazım. Aranızda iyileri var mı bilmem ama canınız yandıkça sizi süründürene gidiyorsunuz. O yüzden kadına asla acımamalı daha çok acı çekmeniz dileğiyle 😉
İlişki iki kişiliktir. :) Yani yalnızca kadın erkek sorun değil. Arada sağlıklı iletişim yok. Daha da önemlisi insanlar kendisini tanımıyor. Kendini tanımayan bir insan ne istediğini bilmez, bir ilişkiye başlasa bile sonunu getiremez. Şu zamanlar da insanlar yalnız olmayı seçiyor. Nedeni yalnızca erkekler değil. Beklentiler, kendine yabancılaşan insanlar.
Siz yanlış insanları seçiyorsunuz aga onuda geçtim birisi illa yatmak istiyor diye yatmak zorunda değilsin bende gördüğün bu vücuttan fazlası var demeyi bilmiyosunuz 2 selem vereyim bana yanaşsın eee sonra bu mu ciddi ilişki kavramın gelsin beni tavlasın alsın afedersin böyle bir kızı kaparsam bende yatağa atar sonra tekmeyi basarım vasıfsız olmayınki yatakta düşünmeyelim bir tek bana vücudundan başka birşeyler olduğunu göster
Erkek'lerin ne ya bir eleştiri yapacaksan hemcinlerini de kat genelleme yapma. Senin baban bar mı? Bu genellemenin içine onu da katıyorsun farkındamısın? Ben desem bunları dava eder linç kampanyasına kapak olurdum eleştiriye gelemeyen arkadaşlar? Daha çoğu ve bir takım cümlesi kuramıyorken hatanı anla derim. Küfür etmiyorum ancak edebilirdim eski ben olaydım ah ulan diyorum şu an.
Bunun kadını erkeği yok Evlenmeye g*tü yemeyen, Kafası evlilik müessesesinin mesuliyetini kaldıramayan insan tipi evlilikten kaçar. Bunun temel sorumlusu da annelerdir. Gerek oğullarını gerekse de kızlarını çok nane molla yetiştiriyor günümüz anneleri. Kızlari edepsiz, oğlanları da merhametsiz ve bencil yetiştiriyor. Bu kafalar evliliği nasıl kaldırsın... Nasıl ciddi ilişki yürütsün
Amaç sürekli cinsellik olmasa da konuşmuyorsunuz. Çünkü sizin istedikleriniz hep kendi çıkarlarınız için. İstediğiniz zaman konuşup istediğiniz zaman susuyorsunuz. Kızlarla konuşmak için efendi değil şerefsiz erkek lazım ki ben şerefsiz değilim isteyen konuşmasın konuşan yeterli benim için.
Bu iki cinsiyette de sıklıkla karşılaşılan bir durum. Sadece erkekleri konuşmak yanlış olur. Ciddi ilişki arayışı kişinin kendi tercihine bağlıdır. Yine de erkeklerin biraz daha uçkuruna düşkün olduğunu inkar edemeyiz. Demek istediğim genelleme yapmak yanlıştır.
Her ne kadar itiraz edilecek olursa kadın-erkek ilişkilerinde şöyle bir gerçeklik var. Erkekler kadınları cinsel obje olarak görmüyorlar. Kadınlar, erkeklerin kendilerine cinsel obje gözüyle bakmasından keyif alıyorlar.
Çünkü bir erkekle ilk tanıştıklarında ilgilendikleri ilk şey onun cinselliğe bakış açısı, cinsel çekim gücü, organı vs vs.
Durum böyle oldukça ciddi ilişki yaşama ihtimaliniz bir hayli zor.
Aynen öyle erkek adam tecrübeli olur derler zinanın adını tecrübe koymuşlar zinaya bulaşmış erkek adamdır medenidir derler hep zinayı normalleştirip overler gerçekler ne yazikki bu
Herkesin elinde telefon klavyeyi açıp istediģine yazıyorsun istediğin gibi dolayısıyla da zaman harcamadan direkt bam diye konuya giriyorlar oyalanmadan. Gerçek hayatta ise her önüne gelene veren çok o iş görülünce eşten beklenen çoğu şeye de gerek kalmıyor getirisinden çok götürüsü var çünkü.
Hicbir ilişki çeşidini yaşayasım gelmiyor benim bu düşünceye katkı sağlayan erkeklerden isem kendi nedenimi açıklayayım dedim.
Bende bu durumdan rahatsizim erkekler erkelerle de ikili diyalogda doğru düzgün sohbet edemiyor. Edepsizlesmeye ahlaksizlasmaya eğilimli olmaya başladılar. Sadece kadınları seks olarak gormeninyani sıra başka sorunalri da var bu erkeklerin hatta kadınların da sorunalri var bence biz insanları silkelemek lazım. Kendine gelsin.
ben bu güne kadar yüz yüze samimi olmadıgım hiç kimseyle cinsel bir sohbete girmedim ama haklısınız biz erkeklerin yaratılışında problemler var örneğin hormonlar ve cinsel dürtüler erkeklerde çok ağır basıyor bu tamamen yaratılışla ilgili yani dezanvantajlı yaratılmışız.
Keşke bunu yapan sadece erkekler olsaydı kusura bakma ama erkeği de bu hale getiren bir kadındır sonuçta mutlaka her hikayenin altında sağlam acı çektirmiş bir karşı cins vardır doğru düzgün bir ilişki kurmak istediğini belli eden 3 gün sonra sırtından vurmayacağının garantisini veren kızlar olsa emin olun çoğu erkek de sonuna kadar yürür 😊
Aklı başında bir erkek karşısındaki kadının potansiyeline bakar. Sohbet edilecek kadar zeki ve kültürlü bir insan mı? Gezilecek eğlenecek kadar renkli bir insan mı? Bu kadından anne olur mu? Artısına, eksisine bakar ve kadının notunu verir. Ondan sonra bazı kadınlar sevişmekten başka işe yaramaz zaten kendileri de bilirler o kadınlar tek artıları bacaklarının arasındakidir. O tarz kadınlarla ne bir etkinliğe katılırlar nede derinlemesine sohbet ederler. Sevişmiyosan boş yapma der gönderirler..
Bu mevzu bir kaç cümle ile açıklanacak bir şey değil. Konu insan ilişkileri olunca çok fazla etken giriyor işin içine. Yalnız bunun tek suçlusu erkekler olamaz hatta benim adıma kadınlar bir tık daha suçlu ve boşuna kafa yormayın artık değiştiremezsiniz bu gidişatı.
Aslında zor değil , bir sürü kişiliksiz karaktersiz kadın yalakası erkek var ! Bu nedenle kızlarımız çok zarar görüyor bu oynama konularında.. Şahsen ben 24 yaşındayım birini çok sevdim hayatımda başka hiç kimse olmadı hayırlısı herşeyin insanları tanımak önemli
Cinsellikte Aşkta inan zerre umurumda değil. Yemin ederim üzüldüğünle, döktüğün göz yaşlarıyla kalıyorsun ve inan bana kalbinin parçalanmasına değmiyor. Artık evlenmekte istemiyorum beni her şeyden soğuttu kadınlar. Mutlu olacağım bu sefer üzülmek yok dersin bir bakmışsın başını koyduğun yastık sırılsıklam...
peki kızlarla kurmak neden zorlaştı? kızlar düzgün nasıl buluyorsunuz diye soruyorsun. bir bakıyorum hep kızlarla seks isteyen kızlarla yatmış erkeklerle sevgili oluyorlar o sordugun kızlar? erkeklerin tipten maddiyattan ibaret görüyorsunuz. karaktersiz erkeklere aşık olup şikayet ediyorsunuz. genllemiyorum ama nerdeyse geneliniz aynısınız. bu yaşıma kadar tecrübe bu. şimdi burda herkes melek ama özelde ne olduklarıda ortaya cıkıyor
Teknolojinin etkisiyle insanlar kolay ulaşılır/elde edilebilir oldu. Cinsiyetle ilgili değil kim içinden nasıl geliyorsa öyle davranıyor olmazsa block yiyor umrunda olmuyor. Niye olsun çünkü geride birsürü insan var. Ayrıca ekonomi bu kadar kötüyken evliliğe yanaşmak da hayli zorlaştı
Bende tam tersini düşünüyorum. kadınlarla ilişki kurulmuyor. onların tek derdi para ve tip. kadınlarda cinsellik meraklısı sadece gizliyorlar korktukları için. o yüzden yüz vermeyin kendilerini bir şey sanmasınlar.
Çünkü tüketim çağındayız ve erkeklerde olabildiğince çok ilişki çok insan ve çok cinsellik tüketmek istiyor.. o yüzden kimseye bağlı kalmak istemiyor lar ve sadece takılmak istiyorlar özellikle 20 kerim baslarindkai erkekler.. halbuki gerçekten sevgili olmak payalsmak çok daha güzel haberleri yok
Bence siz kendiniz de olanı abarttığınız için size öyle gelmeye başlamış. Cinselliğe düşkün olanı abaza, sık seks yapanı seks düşkünü olarak adlandırmaya başladınız. Evet bahsi edilen şekilde gerçekten insanın gururunu kırabilir ancak sizler aşırı abartıyorsunuz. Görende seks yaparken tek zevk alan tarafın erkek olduğunu zanneder.
Erkeğin geçiş dönemi o, apranti 100 at yarışına çıkmadan jokey olamaz mesela. Erkekler de belirli bir süre seks yapmazsa aklı sadece cinselliğe gidebiliyo. Yanındaki arkadaşı ballandıra ballandıra ilişkisini anlatiyo, bu arkadaşlarda cinselliği hırsa dönüştürüyo vs... vs... kızların aşırı kriter belirlemesi sonucu erkeklerin yokluktan bu tarz insanlara dönüşmesi de diyebiliriz belki.
Kadınların kaprislerinden, kendileri bulunmaz hint kumaşı görmelerinden, abartılı istek ve taleplerinden, cinselliği bir güç olarak kullanmalarından bıktık. Aslında kezbanlara bir tepki olarak doğmuştur bu. Frenkeştaynı siz yarattınız kızlar. Şikayet etmeyin.
Ciddi ilişki, aşk muhabbet işleri artık yalan oldu. Neredeyse herkes gerçek sevginin kavramını unuttu. İşin kötü yanı kimse yaptığının yaşattığının farkında değil, kadınlar erkekleri suçluyor, erkekler ise kadınları.
Çünkü kızların bir ciddi ilişki isteği yok istedikleri şey para ve bakım ve alışveriş yüklerini karşılayacak güç de ve birazda eli yüzü düzgün olan bir erkek. Aşk meşk bırakın bu işleri bu sıkıntılı yokluk döneminde.
Akılları fikirleri seks yapmak sapık mısın deyince bu doğanın kanunu diyorlar ama sorsanız kesin müslümandır bu zinakarlar siz hep piçlere bakıyorsunuz diyorlar ama kendileri hatun dediğin kılsız olur zayıf olur diye sıralarlar her altı yer sonra bakire ararlar boşverin kızlar benim gibi lezbiyen olun
@DrQuesn4y çünkü temiz erkekler çirkin oluyor o arkadaşım diye adlandırdıklarınız yakışıklı oluyor kızlar ona bakınca ego tavan yapıyor sizde güzel kızlara bakıyorsunuz herkes malın iyisini alır
K. şar hemcinslerinizin iradesi zayıf olan erkekleri kullanması ve sonucunda genele yapılan önyargı (tıpkı sizin erkeklere yaptığınız genel önyargı gibi😉) iki tarafta ne masum ne de suçsuz erkekler ve ya kızlar diyerek ayrım yapmamak gerek
Ben kendi adıma konuşayım gayet düzgün efendi adam gibi adamım Aynı soruyu ben kadınlar için kendime soruyorum ortalık çakal dolu nasıl parasını yerim nasıl kullanır bir kenara atarım derdinde
Bak bunun sebebi şu; Su an ki gençlik ilişkiyi cinsellik sanip Tanıştığı hafta yataga girince Erkekler de aski bu sanmaya başladı Bizin zamanimizda once ask sonra mesk ti Sjmdi once meşk sonra ask a döndü maalesef
Açıkcası toplumda sosyal medyada vs de bu kadar cinsellik ön planda olduğu sürece gözüne sokuluyor gençliğin ve doğal olarak da bundan besleniliyor... genelleme yapmamak daha doğru olur aslında bu o kadar yaygınlaştı ki cins kavramı ortadan kalktı
Sanirim sorun erkeklerde degil biraz olaya ortamsal bakmak lazim... Kadinlarin kafalarindaki erkek modeli ile uyusan tipler ciddi iliskiye uygun degil. Ciddi ilisliye uygun tipler hanzo keko gibi tabirlerler otelenir olmus
2 3 kız mı 😀 ülkede cinsellik yaşamamış kadın yok denecek seviyeye geldi çoğu şehirde sen hangi devirde yasiyon acaba hatta en kötüsü de neden zina yaptın deyip küfür yediğim çok oldu hemcinslerinden
Sadece istersen sana bu siteden adı KizlarSoruyor olan yerden söz edeyim bu sitede birçok soruda 50 kişiyle karşılaştım hemcinsin 50 nin 47 si cinsellik yaşamayan erkek medeni erkek değildir dedi
Herşey seks değil ama kadın hep yok dediğinde erkek soğuyor ister istemez. Erkek güven , sadakat , sevgi görürse eğer sekse bile gerek kalmaz evlenir yani. Bunlari sağlayan var mı pek yok eee erkek ne yapsın.