AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Nasıl tüm kadınlar aynı değilse erkeklerin de aynı olmadığı aşikar.
Tabiki verilen fırsatlar yüzünden... erkek olarak ben utaniyorum ya hemcinsimin yazdıklarından
Çünkü artık kizlar da istemiyor ciddi ilişki
Doğru soze ne denir
mesale bu kız masal kız kendini burda kandırıyor realde komik hemcinslerimin ulaşmak için bu kıza komik oluyor kukla oluyor diyelim kale alınmaz kızlar şu devirde popular sanıyor kendini tek bu kız degil çoğunluk öyle burda takipci bilmem ne palavra kızlar cok devirde öyle zaten onun için tey tey
Bence de
Zorla kimse kimseye bisey ettiriyor aklinizi kullanın sizde sizi obje gibi gören erkekleri burda eleştirirsiniz ama gerçek hayatta bayılıyorsunuz kendinizi kandırmayın.
Iki tarafta güvenmiyo karşı tarafa
Ben de güvenmiyorum birini de aramiyorum
Biz güveniyoruz geçmişini kaldıramıyoruz
@DrQuesn4y o da sizin sorununuz artık 🙈
Bizede yazık değil mi🙃
@DrQuesn4y yanlış kişiye yöneltiyorsunuz sorunuzu
Evet ya bu durum benim de canımı sıkıyor biraz düzgün konuştuktan sonra direkt cinsellik açıyorlar
Her insan aynı değildir
Ben genelde; ümidi keserek kendimden uzaklaştırmak istediğimde, kasıtlı olarak sürekli cinsellik konuşuyorum...
Erkekler diye başlayan her cümleye karşıyım kusura bakma
Taktınız erkeklerin cinsellik istemesine, sanki hepsi isityo hepsi abaza sapık
Katılıyorum sana hemen cinsellige geliyor konu daha ilk bulusma önce bir tanı ondan sonra yasanır zaten ilişki devam ederse karsı degilim ama ilk bulusmada geri cekilnce hemen karsı taraf kacıyor biraz zaman tanıyıp tanımak istemiyor
Ahlaklı erkeklere bakan yok normal bunlarla karşılaşmanız
@DrQuesn4y Güzel söyledinde bunu anlayabilecek IQ burdaki kızlarda var mı? sorun o.. kızların çoğunluğu kendileri dinsiz ahlaksız namussuz tipler ve erkeği PARASINA göre seviyorlar. Düzgün erkeği arayan yok düzgün erkeğin kim olduğunu bilecek beyinde bunlarda YOK. Gecehayatına takılan alkol/uyuşturucu kullanan kumarbaz çokkonuşan yüzsüz herkıza asılan/yazan (çoğu k4şar kız güyya bu kardeşim'larına cesur diyorlar) erkekleri iyi insan olarak görüp sonra aldatıldım kandırıldım vs söylenen hakettiği gibi terkedilen boş dinsiz modern medeni yaşayan insanlar.. Bu buna ilk buluşmada kendini geri çekti diye karşı taraf kaçmış.. kimbilir nasıl bir kardeşim'nu seçti "kendine uygun olarak" .. kendi düşen ağlamaz. Kendi kötüyse hakettiği gibi kötüleri bulacaktır. Düzgün hiçbir erkek çağrılmadan gitmez, kız ilgilenmezse bakmaz uğraşmazsa uğraşmaz hiçbir düzgün erkek istenmediği yerde durmaz! bunlar Yalan-dolan abuksabuk uydurma senaryo dizileri izleyip bu uydurma senaryolara inanaıp gerçek hayatta bunları uygulamaya kalkan akılsızlardır. Erkeğe söv küfret kov ters davran sonra yine geri gelecek diye bekle :-))) ne dügzel dünyaaaa ! vayyyyyyy bEE.. bunu olabileceğine inana kadınlar GRiZEK4LIDIR diyeceğim çoğu zaten öyle.. Bu ülked erkeklere sapık tacizci sayıp sövüyorlar hiçbir düzgün erkek zorlamaz, üstüne gitmez, istemiyorsa istemiyor başka kıza bakarım der ve yoluna gider. Kadınlar kendilerini polis ve yasalarla koruyorlar hiçbir erkek sapık damgası yemek istemiyor SADECE GERÇEKTEN SAPIK OLUP zorlaya zorlaya her kadınla tanışıp Cesur-Sapık rolü yapanlar hariç :-))) Bunlarda ona bayılıyorlar işte.. çünkü hakettikleri erkekler sapıklar
Kızlarla da aynı şekilde ciddi ilişki kurmak zorlaştı, yiyelim, gezelim, eğlenelim ama sorumluluk almayalım kafasındalar
Tarlaya ne ekersen onu bicersin, son zamanlarda iyi seyler ekmiyorsunuz, sonuc böyle.
beni eksileyen 4 tane pembe, nerde bir havali maco erkek var kolayca onlara veriyorsunuz ama burda sorularda havalara giriyorsunuz.
Herkes yaşamak ister, o duyguyu. Abartmamak şartı ile gayet normal bir durum. Önemli olan niyet.
Kadınların ahlaksızlığı normalleştirmesi olabilir mi artık güvenmiyoz olabilir mi.
Aynen öyle reis çok doğru dedin böyle kşar tipler gelecek nesili çöplüğe dönderir
Çoğu bu durumda hatta hemen hemen hepsi bu duruma gelecek bir kaç seneye şebeke gibiler adeta artı birbirlerini örnek alıyorlar
Akılları başka yerlerde çünkü tek dertleri yatağa atmak
Çok doğru bir tespit 😂😂😂
Erkeklerin amacı kullanmak net yani ciddi erkek yok
Bence var ama kızlar bulamıyo
Hiç öyle olmadım
Asıl kadinlarin amacı bu
ciddi var da denk gelmiyordur
@tasknnydn
Görde inanma 🤣🤣
gerçekten erkekler ile kızlar arasında birçok yönden çok fark var.
Kizlar ciddi degil 10 erkekle konusurken neden ciddi olim
Kizlarda da suç var. Nerde olup olmadık tip varsa onlarla takiliyolar
Bence tanıdığınız arkadasinizin arkadasi vs olsun. O zaman cekinir
Keşke 25 olsaydım şu anda adam gibi adam nasıl oluyor gösterseydim. ama malesef 😁
Kendi adıma konuşayım , Şöyle düzgün bir kız bulamadık ki.
Kadınlarla da aynı şekilde.
bravoooo
Hakkaten kızlar nerde buluyor bu badboy şeklinde abazan takılan sığırları bende merak ediyorum.
Daldan dala konan yakışıklı diye hayatınıza aldığınız kişiden ne beklersiniz ki? Kişilik beklemeyin yeter diğer herşeyi bulursunuz
Karşılıklı güvensizlik
Kadınlar ciddimi diyosun yani. Çok masum olduğunuzu saniyosunuz kendinizi.
Sanal alem her seyin icine etti..
Çünkü hepsi evli çıkıyor hahahahha
sümbül0910 dinde 4 karı var :D
Hahah sende haklısın
sümbül0910 ah ah 4 karım olsa ortalarına yatarım :D
@rızıo yalnız bütün hepsinin ihtiyacını aynı şekilde karşılayabilmek şartıyla. Artı birine ne alıyorsan diğer üçüne de aynısını alman gerekiyor. Bu inceliği bizim fırlama erkekler görmezden geliyor
@sonsuzLukkkk alırım aynı reng sutyen :D
Bunu tek taraflı erkeklere mal etmek aptallık olur
Maalesef olmuyor ciddi
senınle kımse ciddi dusunmez paşam yeah
İnsanlarla ilişki kurmak zor
Size düzgünü denk gelmemiş..
Kullan at olarak bakıyor erkekler.
Öyle mi diyorsun?
Böyle erkekler diye diye başınıza taş düşsün küfür ettik mi olmuyor ve eleştiriye çoğulluk gözüyle bakıyorsunuz bir çoğunuz malesef.
Üzerine alınanlar da gelmiş!
Kendiniz böyle değilseniz o zaman sizlik de bir sorun yok demektir.
Benim öylesi erkekleri genellemem kadar ironik sizin bu atılımlarınız da.
Uzatmayın.
Hiç alınmadım kusursuz bir insan da değilim kullan atcı da değilim ancak "ler" ekini getiriyorsan eleştirirken işaret göstermek yok o zaman baban erkek değil mi?
Okuduğunu anlamıyor musun?
Öylesi erkekler için yapılmış bir yorum bu. Tıpkı soruyu soran kişinin hedef gösterdiği erkek grubu gibi. Biz onlardan bahsediyoruz. Sen öyle biri değilsen neden üzerine alınıp görüşüme muhalefet oluyorsun?
Uzatma ve daha yorum yazma görüşüme.
Kestirip atmanı anladım ancak görüş yazarken yorumsuz seçeneği varken *mualefet* olur tabi ki.
Bir de cümle kurarken bir işaret belirt (bir çoğu, bir takımı, günümüz erkeklerin yarısı )
Kitap ve internet diye bir şey var.
Senin alınganlığın benim sorunum değil. Senin için özel kelimeler seçemeyeceğim, kusura da bak yani umrumda değilsin.
“mualefet” değil ayrıca “muhalefet” doğrusu.
“Kitap ve internet diye bir şey var.”
Bizde kullan at erkekleri gördüğümüz için alan memnun veren memnun demek ki aramamak gerek moduna giriyoruz ben temiz kızla evleneceğimi sanmıyorum bu yüzden
@DeQusn4y kişi nasılsa dengi de o olurmuş. Nasip. Karamsar olma o kadar da.
Temiz kızlar da vardır.
Bulursun hacı karamsar olma 😅
Sen niye güldün 😃😃@AslanEkinci1905
O da mı yasak 😂
Yok yahu. Genelleme yapma da alınan olmasın 😬
😜😜
Çünkü erkekler canım sen daha anlamadınmi
Aynı soruyu biz de soruyoruz
Kadını tanımakta zorlaştı.
Bende aynı şeyi kızlar için düsünüyom
ayni sekilde kızlardada ole
bu ne her kız eksilemiş sanki yalnis bsy soledik
Bence kadınlarla ilişki kırmak zor
Ben ciddi ilişki insanıyım herzaman derim
Çok haklı bir isyan
MyᏇorld hnm senle kım olursa ciddi dusunur.
Sen evladiyeliksin :D
Bulamıyoruz bizde😂🤷🏻♀️
Yaa tam aksini istiyorum aslında :)
ülkede kadın olmak gerçekten sor
zor pardon
Bu tavırlardan bende korkuyorum 🙁
İhtiyaç işte keşke olmasa
Bunu eskort ablalara sor bize değil 😏
Genelleme yapmassan sevinirim.
Kötü kadınlar yüzünden
#Emirhancankir1
Kadınlarla zorlastiindan
Her erkek aynı değil erkek var adam var
Her kadın aynımıki her erkek aynı olsun.
Her yer abazan dolduu
Cinsel açlıktan başka birşey değil
Sizler paraya önem verdiğiniz için.
Fakir oldukları için evlenemiyorlar
Sizin sucunuz yuz vermediniz millet kudurdu
Aynı şey kadınlarda da Var sadece bizi suçlamayın