#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Normal şartlar altında hiç kimse partnerine aç kurt gibi saldırması hoş bir şey değildir Evet her ne kadar cinsellik ihtiyaç da olsa bir insanın karşı tarafa cinsel obje olmadığını hissettirmesi lazım çünkü Eğer aç kurt gibi saldırırsa karşı taraf bu sefer Partneride Ondan uzaklaşmaya başlar günümüzdeki mutsuzlukların Bence en büyük sebeplerinden bir tanesi de cinselliğin dozunu kaçırmak Yani eğer bu ilişki dengede tutulursa çiftler arasında hiçbir zaman problem kalmayacaktır
Hissetmeden bam bam köklemek belirli bir pen. is boyutundan sonra malesef kızları boş otobüste ayakta götürtüyo sonra istem dışı nefret etmeye başlıyorlar erkekten onun için sevişen ciftin kendi ritmini bulup aynı anda yükselmeleri daha sağlıklı diye düşünüyorum. Doğru ritmi bulmadan ac kurt gibi saldırmak seks in süresini ve alınan zevki büyük ihtimal azaltır. Ülkemizde Seksi " çatır çatır s. ktim bilaader " olarak gören erkek çok olduğundan bir çok kız da böyle sanıyo. Evet belirli bir süre yüksek tempo gerçekten zevk verir ama baştan sona en yüksek tempo dedigim gibi süre ve zevki azaltır.
O anki duruma göre değişir
Bazen kelepçeler im ben soğukkanlı yım
Cevap
89Cevap
Onu partner ayarlar.. Bacaklarını devamlı kapalı tutmak için çabalayan bir partnere sakin davrenmek gerekir ancak bacaklarını sere serpe açan bir partnere aç kurt gibi saldırılır..Çünkü bacaklarını açıp dişiliğini sunan partner saldırılmasını istiyordur.
sekse ince dokunuşlar ile başlamak kadına özgüven ve ayrı bir hava katar ayak tırnaklarından saçlarına kadar ince ince dil ve dudak ile emmek yalamak kadının kadife tenini kadın ruhunda seksi volkanlar kaynamaya başlar ve ilişki esnasında çok yumuşak başlayan alevli dokunuşlar yumuşak - az sert ve sertt dokunuşlar ile altın vuruştan sonra tekrar ince dokunuşlar halini alır
Ben nazik başlarım önce masaj yaparım sonra yavaş ve istekli arzulu dokunuşlar okşama öpme emme ve sonra yalama en son yalvarması lazım yalvardıktan sonra yavaş girerim
Saldırmam hayatta.. Soft başlamayı severim. Saldıracaksam bu inanılmaz tavan yapmış olması lazım. On sevisme çok seviyorum çünkü Saldırmama engel oluyor :)
Sert sikismenin de bir adabı var hayvan gibi davranmasının luzumu yok.. sekste bencil olmamak gerek özlem ve hasret icin biraz iştahlı olunabilir incitmeden...
Sert iyidir ama domuz gibi olan erkekler de itici. Başta yavaş sonra hızlı bir ilişki olmalı
Aynen yavaş yavaş dokunuşlar istekli ve arzulu sevişme ile başlanabilir ve saatlerce sürer
Sana soran oldu mu it?
Kime it dedin bana mı
Çok özür dilerim sana dedim ama itler dicektim. Diğer kişi de dahil
Bana niye it diyorsun söylesene ben ne dedim
Görüşe atlamayın rahatsız oluyorum olamaz mı
Ne var bir yorum yaptık yabani misin acaba
Yabaniyden burada ne işi var
Ayıp ayıp
Ayrıca kızcağını bilmiyorduk
Ayrıca sana domuz gibiler denk gelir
Seni hakkından gelir
Türkçeyi katletmek yerine düzgün yazmayı öğren önce. Bir daha benim görüşüme atlarsan o domuz sana giricek söyliyim sana
Sen çok mu iyi biliyorsun Türkçeyi cahil
Sen konuştuğunu türkçemi sanıyorsun kıt akıllı
Sakin duruyorum adam gibi konuş kelimlerine dikkat et
Herkes herkese saygılı olacak
Sen gel ö. Z. El. E konuşalım gel gel
Afsjskwkf gram aklın vardı o da gitti sen kimsinki özele geleyim ahahshhshwhshd
@çikolatalımilkseykk sevgilim şu çocuğa bişey der misön
Size bu siteye alanın varya
ya kaşarları
Yiaa öyle drsen üzürm beakk
Lan saygılı ol bak saygılı ol burada saygımı koruyorum efendi ol
Sen evli biri olduğunu biliyorum burada milletle oynaşıyorsun onu da biliyoruz seni alan kocan hayatının pişmanlığını yaşıyor
Sen benim Türkçeme laf edeceğine rumuzuna bak önce
C harfini hiç kullanmıyorsun heralde
lan sen kimsin yavşaakk benim sevgilimin görüşüne aylıyotsun ibnee
Ben insanım herkes gibi
Burası ortal kullanım alanı
Saygılı olun
Saygısı olmayan defolsun
KS kimsenin özül mülkü değil herkes saygılı olsun saygıyı öğrenmeyene bir de burada saygı öğretmeyelim
Sgdgd
İlk önce ön sevişmemi uzun tutuyorum
Sonrasında sakin başlıyoruz tabi at kovalar gibi değil
Seks’in ateşlendiği kısımdan sonra sertleşiyorum
Baskın oluyorum.
Tabi süreç tamamen kontrolümde oluyor.
Ne yaptığımı biliyor
zevki maximum yaşıyor ve yaşatıyorum.
Daha seks yapmadım ama bazı dönemler aşırı azgın olabilirim bu da ona aç kurt gibi saldırmama neden olabilir.
seka in en guzel tadi yavas dan harta gecmek vitesi birden 5 e atarsan araba giymez giderse motor dagilir ;)
Anlık olarak değişir ama Soft başlayıp Hard bitirmek tabikide jsjsjak
O anlik libido durumuma bağlı.
Çok açsam kurtadam halt yemiş, boz ayı olurum. Jdkdmx
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven kadın seviyorum ben
Basacam girbaci hunharca 😂
Bu kişiye göre değişir, bu yüzden ten uyumu önemli bir konu.
Sakin adım adım yükseliş aç kurtların 5 dakka sürer genelde...
önce kibar ve sakinim sonra yavaş yavaş sert oluyorum
Sakin başlarım, ama sonra fotoda paylastiğın sekilde lazy de sert biter 😋😊
Hızlı başlayıp çabuk bırakmam soğuk başlar ıslak bırakırım😉😉😘
Hem kendimi hemde partnerimi zevkle getirmenin yollarını ararım
Önce yavaş ağırdan almayı severim. Güzel bir ön sevişme-oral ikilisinden sonra partnerinde isteği doğrultusunda hard yapmayı severim. Ama öyle dediğin gibi haldır huldur değil 🙂😍 bu arada fotoğraf efsaneymiş 🙂
partnerime benziyor resimdeki... ben hard seks seviyorum hergün de yapsak her zaman aç kurt gibiyim
🤭
Aç gibi saldırırım heralde :D yorulunca sakin sakin severim
Önce sakin olacan sonradan saldıracan vuaaww ham yapacan kızlar sert sever
Acele etmeden yavaş yavaş azdıra azdıra okşayarak severek koklayarak 😘❤️
Günlük hayatta çok kibar ve naif biriyim, yatakta tam bir yırtıcı hayvana dönüşürüm
Sakın seks çok saçma bence seks dediğin tempolu ve biraz sert olmalı
Sert davranmalı hard olmalı
Soft olunca zevkli olmuyor mu
Karşı tarafın istek ve enerjisine bağlı genelde aç kürt gibi parçalama taraftarıyım ben
sevişme ve ilk giriş etapların da gayet sakin ritmin de devam ederiz sonlara yakın atağa kalkar vahşileşirim zalımın ğızı =)
duruma göre değişir ilk kez yaptığımda düşüneceğim bunu :)
narın kadını sert erkegı sert kadınında kolesı olurumm
Azıcık kibar olun vallahi soğudum
Artık dayananıyormusun?
kımısı kabaca ıstıyo kımısı nazık kıbar baynlr deyısıyo ısteklerı
Giriş bölümü yavaş ve ön sevişme uzun
Gelişme bölümü sert ve iki taraflı yüksek zevk
Sonuç ise çok orgazm ve memnun etme
Ben sakin, nazlı ve yaramaz olurum. Karşimdakide aç kurt olmali
@pelinn6 ımmm öyle mi
Kadına göre değişir. Bazen aç kurt gibiyim. İsırırım bazen ise cok duygusalım hafifçe öperim ama illaki ilerleyen dakikalarda hayvanlaşıyorum
Kurekle doverim once.. yumusatir oyle sks yaparim.. sonra hortumla yikarim... firinda kurutur cikarir son vurusu yaparim..
@yatyanıma sevgi gosteris sekli
Böyle bir hatuna normal davranilirmi hiç yerim, parçalarım onu
çok aşırı sert gözünün yaşına bakmam nefes aldırmam 😉😊
Bence kadına bırakılmalı danaya girer gibi girilmez
Ben genelde ürkek ceylan gibiyim, karşımdaki nazik olmalı.
Öyle mi🙋♂️
Erkekler aynı hayvan gibiler yorumlara bak aq*
Kimse sakın olmayı beceremiyor belli ki ben bile hem cinslerime yazıklar olsun diyorum
Yaşadınmı? Çookmu sert girildi?
ben skainlikten yanayım, yavaş yavaş şiddet ve hareketler hızlanıp azalabilir
bir boğa gibi saldırırdım off resimde ki kalçada fena
Önce sakin romantik başlarım ilerledikçe hayvanlaşırım
sorun için cevabım bakirim de bu bel gamzeli hoşmuş
ilk seferde sakin daha sonraki süreçte aç kurt gibi hele bide öncesinde tartıştıysak parçlarım
Sakin sakin sonra duruma göre kurtta oluruz herşey oluruz ☺️
Aç kurt gibi değiliz ama sakin de değiliz
şehvet ve duygu yoğunluğunu göstermek önemlidir
Aynen istek ve tutku yavaş ve taze dokunuşlar ile başlamalı
Gormemis gibide olmazki o is canim tamam biraz hetecan acele felan olabilirde hic gormemis gibide yapilmaz o is
Parçalar yırtarım onu gözlerden kan getirene kadar pompa
O anki azgınlık durumuma bağlı
Hard her zaman iyidir ama aç kurtluk hard olmuyor 😊
Eski sevgilim ayının tekiydi.
Sakin bir başlangıç sona doğru sert bir final.
zevkimize göre, canımız nasıl isterse
Kademeli olarak sertliği artırırım
Önce sakin sonra aç kurt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?