Cinsel ilişkiye girmek kolayca zayıflama yönetemi midir?Cinsel ihtiyacı giderirken kalori yakma hakkında ne düşünüyorsunuz? #SleepWalker#Cinsel#KaloriYakma
Sırf kalori yakmak için asla yapılacak bir şey değil. :-D Ortalama bir seansta 50 - 60 kalori. Üstelik kadın ve erkek için de çok fazla fark etmiyor. Sadece bir kaç puan. Eğer seans uzun sürerse o zaman bu rakamlar da yükseliyor elbette ama dediğim gibi, kalori yakmak için yapılmaz. Yapılır ve yakılan bir kaç kalori de yanında bonus gibi olur ;-)
Arkadaşlar dikkat ediyorum da cinsel ilişkiyi çoğunluğa baktığımda kurallar içine sokuyorsunuz ,, En özgür olduğunuz yer ,, olduğunu biliyorum ,, Sabah yapılan seks ,, formda tuttuğu gerçeği biliniyor,,, Peki sabah cıvıl cıvıl uyanan kaç kadın vardır
Partnerinizin üzerinde şınav çekerseniz kol ve göğüs kaslarınız çalışır ve çok kalori harcarsınız. Bu tarz hareketler eklenebilir, farklı bir zevk ve ekstra kalori yakma imkanı elde edilir.
Bence enfazla kolooriyi harcadımız zaman ve mukemmel bir egzersizdir bu pozisyona ve sürenin uzamasına baglı en önemlisi dogeu tecrubeli biriyle tabi örnek vereyi kurbana etyapıp sişöanlasın diye bogaları aylarca cifleştirmezler bir kere cifleşmesi aylarca yedigi gıda kolorisini bozar
ihmm Her yaptigim sekste butun kaslarim Pump olur Çalışmayan hicbir yerim yoktur. 2-3 Saatin Altina inmem Muazzam bir ter aksada bir gram yorgunluk hissi nedir bilmiyorum. Bütün kaslarin şiştiği bariz Belli olur. Ağır bir antrenmandan farki yok benim icin. Daha yuksek tempolu oluyor ozellikle Bacak kaslarimin , Sirt, kol, Omuz, Karin, Gogus hepsini hissederim fazlaca bu seviyeye Kivama gelmek 30 dkdan sonra oluyor. Tabi Akan ter sirttan göğüsten asagi akip gidiyor 😎😎
Ayrıca seks benim Içın ust düzey bir sanat keyif olduğu icin. Her sexsim bir antrenman gibidir. o gün hicbir sey yapmam Sadece seks yapar. Uyurum bir günümü Sexse Ayiririm. Ertesi gün Antrenmanlarjma beslenmeme geri dönerim Normal hayatıma duzenime. oyle 20 30 dk bosa Zaman harcamam asla ya tam yaparim ya hic yapmam.
Her bir partner 10 dk olmak üzere toplam 20 dk bir çalışma olmuş. Ama o kadarcik atraksiyonda 5 dk dinlenilmiş. Ciks. Bu çift fazla kalori yakmış olamaz. En fazla 100 kalori. Bu kadarcik atraksiyonla kilo alır bunlar🤣🤣🤣
https://imgyukle.com/i/r9rLV8 Şu corona günlerinde Corona sutra pozisyonlari ile en az 1 saat günde 3 tekrar ile 2000 kalori yakilabilir. Ancak tempolu olmakta fayda var. Mola verilip de tempo bozulursa bant başa sarar hocam 🤣🤣🤣🤣
Cinsel ilişki penis ve vajina kaslarını çalıştırır. Ve pozisyona göre vücudunuzun diğer bölgelerini de.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kalın bir halat sağlam bir yere bağlanır ve erkek tarzan gibi ipe tutunarak bir ileri bir geri aaaaaaa diyerek sallanırken ağaçtaki sevgilisi üstüne zıplar ve iple bir ileri bir geri giderken sevgilisi iki bacağını açıp ilişkiye girer ve... sonra kadın yeterince dayanıklıysa erkek kadına tutunarak iple sallanan kadına ve ipe tutunarak ilişkiye girer...😀 Sonra Amazon ormanlarında yüzmeye ve birde denizde denemeye başlarlar yüzmekte spor 😀
Olaya bayağı bilimsel bir boyut kazandırmışsınız maşallah :D :D erkeklerin kas grupları bacaklarının arasında ki orta kasta birleşip gerginleşiyor :D :D
Güçlü kollarım ve güçlü belimi daha fazla çalıştırıyor Aynı zamanda partenerim hızımdan dolayı kendinden geçip inliyor ne söylersem tamam evet diyor🌹❤️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çokta bir etkisi olmadığını öğrenmiştim araştırarak 😂 yani koşu bandında 30 dk aralıksız koşmak la 4 saatlik bir ilişkiden daha fazla kalori yaktığımı görünce çünkü tek hareket eden yer beldir ki yatakta öylesine kupür kupür olmama rağmen 😂
Kadınlar da Vajina Erkeklerde penis bu iki kas baya bir çalışıyor ve performans harcıyorlar. 😇😊 Pek zayıflattığını düşünmüyorum ama sağlık açısından iyi geliyor