Kaşla seks arasında bir bağ yok bir filmde adamın her yerinden acayip kas var. Kadının biri kaslı vücudu görünce dayanamadı adama takıldı adam jadini eve getirdi halledecek kadını soydu adam soyundu bamya gibi şey çıktı kadın beğenmedi telefonlakonum atta adres verdi sıska bir adam geldi kadın üstüne bir şey alıp kapıyı açtı öbür adamın üçte biri zayıf bir adam kadın işaret etti yatağa davet etti ikisininde sıska adamdan bir alet çıktı kaslı adamın 3 katı var kadın 2 aletine yanyana getirdi siskaya süper öbürüne dudak büktü o filmden sonra alet Allah vergisi kimde ne çıkacağı belli olmuyor fikri aklımda kaldı. Ondan sonra ra kaslı adamlarda vamya vikabilir ayıbını kas yaparak örtebilir.
@Xxxars7a tamam kanka bir meme vardı onu demek istedim tabi sen 1 gram abazalık yerine az video izlesen anlardın burada boş yapma ironi yapıyorum orada dav ar cahil köylü seni
@Xxxars7a sosyal medya köpeği mi ajhdkxweqwj söylesen madem o kadar bilgilisin ülken için hatta kaç dil biliyorsun kendi dilinden başka bir dil bilmeyip spor yapa yapa beynini yok etmiş 1 ıq moron hadi git kendi denginle dolaş spor yapa yapa kafayı yemiş m@l çocuk neyse kardeş hadi işine Edebim el vermez edepsizlik edene susmak en güzel cevaptır edebi elden gidene demiş Yunus Emre hadi ben gidiyorum sende burada kendi kendine kudur asosyal yıkık seni