Kadına kullanılacak kelimeler kolay ve bellidir, peki erkek için bunun sınırı ve dozu nedir?

Erkeklerin küfür edilmesinden hoşlanacağını sanmıyorum. Daha çok argo konuşmalar ve rahatça dile getirilen arzulardan etkilenirler
Küfür biz kadınların hoşuna gidiyor tuhaf ama yatakta herşey değişiyor
Becer beni, zik beni, koca y*rr*ğını sok. Vıcık vıcık içime sok lan becer beni, bağırta bağırta zik lan, ohhh yavaş lan bağırsağımı parçaladın lan, öküz gibi abanma lan kemiklerimi kırdın. Ahhhhhhhjhh deyip ciyak ciyak bağırması. Durma daha sert sık mememi sık. Emzireyim mi seni ohhhj erkeğim benim. Bu y*rr*ğı benfen başkasına sokarsan kökünden keserim. Benimsin lan bana aitsin. Sadece beni zikeceksin. Yüzüme fışkırt saçlarıma bulaştır. Banyoda becer beni, Domaltarak zik. İçimi parçala. Senin için ıslandım. Sularımı iç yala lan. Gibi şeyler
Sınır yok, yasak yok ve kural yok ne kadar açık ve aleni olursa istenen şeylerin konuşulması sexin dozunu ve zevkini üçe beşe katlar.. Bir kadının o sırada erkeğim yırt onu, deş, parçala demesi erkeğin kırbaçlanması gibidir.. Erkeğinde kadına onu yerim sömürür suyunu aşk iksiri diye içerim demesi kadını birden evren yolculuğuna çıkarır.
Senin ben ta ananı avradını ulan diye başlayan cümleler olmayacaktır. Her erkek bu durumdan hoşlanır mı bence hoşlanmazlar. Kişiye göre değişen bu durumda, argo kelimeler oldukça araf ta olan bir durumdur. Erkeklerin belirli cümleleri sevdiğini düşünürsek bence en çekici olan kadına edilendir.
Cevap
108Cevap
Ben acıdan zevk alıyorum. Eğer sert davranışlar ve argo konuşmalar olmazsa orgazm bile olamam.
Tabirleri söyleyemiyorum ama hoşuma gidecek bazı kelimeler var 😊
Herkes küfürden degil argo konuşmaktan hoşlanırım demis ama bu durumda argo nasil konuşulur hic örnek vermemiş? 🤷♀️
Erkeklere "Hayatımda böyle güzel s*klmemiştim, tadı damağımda kaldı, bu çok büyük, şimdi beni or*sbu gibi s*kmezsen adam değilsin, hayvansın". Gibi tabirler gaza getiriyor.
Benim Anlamadığım bu seks sırasında neden küfür atılırki😊 seks gecesi mi yapiyoruz yoksa küfür yeme gecesi mi yapıyoruz😂
Biz sevgilimle hardcılardanız ve çok aşırı küfür olmaz ama argo çok var
hardcılardanız derken sülale adı söyler gibi olmuş 😂😂
@Mucahit_Yurtsever_90 hagahgaa😂😂😂
🤪😂😂ama öyle 🤭
Tünaydın
Ben her zaman yumuşak nazik ve kibar bir cinselliğin her iki tarafa da yararlı ve haz dolu olacağını savunurum. Tabiki arada biraz terbiyesizlik 😀fena olmuyor. Ama her zaman değil.
Sağlıkla kalın🍀
Haklısın ama biz severiz argoyu gerçekten şehfet artıyor
Saygı duyarız
Sağol bende sana
Argo konuşması yeterli. Küfür edilmesi samimi gelmiyor bana yapamayacağı için 😀
Güzel sözler varken küfür ve argo nedir ya 🤷🏻♂️ Ben bu grupta değilim ana bu neden sevdiklerini de merak ettim açıkçası.
erkeğin hoşuna gider belkide ben bir adamın kendisine hangi şartta olursa olsun küfür edilmesınden hoşnacağını sanmıyorum.. şahsen ben anında soğurum.. sevişirkende adam gibi sevişmek gerekli..
Küfür nedir ya, aşırı itici. Prenses gibi hissetmem lazımken
O. rspum dese of yapsa bende erkegim desem ah sen yaparsın desem
Evet bunlar hos
Yani küfürlü seks seven elbette vardır ama sevmeyen de bir o kadar vardır ayrıca onun bir dozu yoktur zevkin doruğuna geldiğinde ana bacı da çıkabilir içinden o yüzden argosuz bence gayet ideal😉
yine hic bir bilgim yok :) yorumları okuyorum ama en favori s... beni diyendir herhalde sonrasını akışına bırakmak lazım ve şap şap şap şap şap diye bir ses cıkıyor ya :) o güzel bakk :)
Kadının kendi bedenine sert seks uygulayacağım ve benim gücümü pohpohlayan küfürleri etmesi favorim.
Argo konuşması tahrik eder.. daha hızlı daha sert s... k beni a.. mimi sizlat vb gibi
Onlar çok söyleniyor zaten
"Hayvan gibi s*kiyorsun beni, yavaşş ol orspu çocuğu."
Erkekligimiz konusunda mesela performans icin küfur gaz verir 🙄😤😤😂😂
Küfürlü değil de duygusal sözcükler tercih ederim. Küfür tercih edeceğimi sanmam. 😊
Sevmem ya ama küfür olmadan söylenen sözler olabilir
içinden ne geliyorsa onu söyle, rahatsız olursa söyler zaten, konuşur halledersiniz ;)
Kadının kendisine edilmesini istediği küfürleri, “bana bunları söyle” demesi güzel olur.
Sana bir reçete veremem. Karşındaki erkeğin zevklerine çok bağlı. Her kadın kendisine fahişe denmesini sevmez, her erkeğin de hoşuna gidecek argo farklıdır. Bunu partneri tanıyarak çözmek gerekir.
küfür edilmesini istemem ama karşılıklı edepsizce konuşmayı severim.
Bunu şimdi buraya nasıl yazayım ki🤷🏻♀️
Ne ben ederim ne de partnerim edilmesinden hoşlanırım romantik sözcükler dururken
Hoşuma gitmez hiç.
Onların sevdiği kelimeleri söylemek daha hoşlarına gider bence.
Sevmemm pek
zaten konusmaya firsat vermem.
inlemelerden bagirmalardan firsati olmaz😂😂
Amna kyrm orspm karımm skerm seni parçalattırma bana amnı gtnü demesi hoşuma gider
Bunlar fena gaza getiriyor
Hatun dediğin böyle olmalı
Sen nesin bokeya harikasın
ohh yeah come baby, very very good, lick my pussy, hard f*ck, my ass babyy ohhh, yeahhh😉😊 denildimi tamamdır
yani erkeğe ne diye küfür edecek ki? argo olabilir.. mesela bana hayvansın -" falan. gerçi bir rus ta bana " ayı " demişti , onların tabiri ile bu iyi bir şeymiş :D
Anama sövmesin de, diğer küfürler kabul edilebilir.
Ben soft seksçiyim. Küfretmeyi de sevmem, küfredilmesini de :D
Sert ve küfürlü tokatlamayı severim ama küfür yiyen ben olursam kıyamet kopar orada...
S... beni her zaman favori :D
Argo evet sehveti arttiriyor ama bana kufur edilmesini hic sevmem hayatin her alaninda baskin olan ben olmak istiyorum :)
Bir kadının nerde olursa olsun küfür etmesinden hoşlanmam ama dozunda hakaret edebilir hayvan felan diye 😂
Ben hiç küfretmedim bana da edilmedi.. bn kendimi sevismenin akışına bırakırım.. konusmam bile pek.. Yaptıgım ise veririm kendimi ve Kadının hangi hareketlerimden zevk aldıgını izlerim ve O dogrultuda sevismeyi sürdürurum
Ben hiç sevmiyorum etmem de bana edilmesinden de hoşlanmam
Valla hiç düşünmedim ki şimdiye kadar şerefsiz felan olur heralde daha fazla ne olabilir ki😂😂
Kadinlarin agzindan argo yerine daha istekli sozler soylemesi Erkek icin daha uyumlu
Güzel S... n Koca Y... n beni inletiyor❤️Devam et aşkım 😍 Hızlan vur vur👅❤️A.. dilinle S.. Her yerimi Becer🥰🔥❤️👅
Ben çok sevmem ama eski sevgilim a komdumun çocuğu daha sert sik diye gaza getirirdi ve daha biçok şey
Zik beni aşkım daha hızlı becer benii soksana hayvan soksana gibi küfür ve hakaretler hoş olur
Kendime küfür edilmesi değil de.. Kendine ne yapmam nasıl yapmam gerektiğini şehvetli bir şekilde söylemesi beni bnden alıyor. ..😉
argo sevmem onun yerine bol bol oral yaptırsın bana daha iyi
küfür edilmesinden nefret ederim her zaman hard seksçiyimdir fakat pek sıcak bulamam bu olayı
erkek argo konuşmayı sever kendisine edilmesini aksini sever
Bazi küfürler var da buraya yazarsam ban yiyebilirim
Bana küfretmesi tercihimdir her zaman
Yaşamadım bunu kadın hangi kelimeler le yapıyor peki
Küfür eden kadını tekme tokat yataktan atarım sen ne diyorsun😂😂😂
ben rahatsiz olurum sahsen kiz bana kufur etse 🤣😂🤣😂 bende ederim ona ama belki devami hard olabillir ewt
Bak şimdi bende merak ettim bildiğin varsa söyleyebilirmisin?
Off özledik be bitsede şu günler bir sevişsek patır kütür 😂
Sevişirken ya da seks yaparken küfür asla etmem ettirmemde hiç hoş olmaz
Küfür sevmem, fantazilerini açık açık dile getirmesi yeterli
Sekste küfür etmem edilmesini de istemem ve öyle bir ilişki beni o kızdan soğutur
ben hiç sevmiyorum argo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?