Cinsel Yaşam Bazı erkekler sevişirken morartmayı neden sever? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Göğüslerimi ve belimi morartmış, imzamı attım dedi sonra gösternce? benden 10 yaş küçük Bazı erkekler sevişirken morartmayı neden sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Büyük veya küçük olması fark etmez. Severiz iz bırakmayı. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sapık oldukları içindir. sevdiğim kadına kıyamam ben 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İz bırakmanın verdiği zevk. Benimsin bak gibi. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Aa yani kıskançlık gibi mi Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Evet aynen öyle. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Birileri görürse anlasın diyedir ya da iz bırakmayı seviyodur 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Aa kıskandığı için miKaç aydır çağırdm neden gelmedn diye kızdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kısmen kıskançlık da denilebilir ama daha çok dışardan birinin görüp anlaması denilebilir Yorumla Soran 1 yıl Ama memelerimi sadece bi sevgili görür🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kendinden bi iz kalsın diye şov yapmış yaa biraz etkilemek için boyun falan desen neysede 😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂 ama 4aydır gtmedim diye şüphelnmiş te olabilir Başkası varsa görsün diye yapar dimi🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee yani araya zaman girince ondan sonra biri denk gelirse görsün diyede olabilir Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 10 yas küçük mü? Sen kaç yaşındasın imza atmayı öğrenmiş veletlerle sevisiyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben 40, velet değil 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet görünmeyecek yerine olur severim sende yaparmisin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapmadım hiç yani boynunu bakarım ama hafif, actmak mı lazım morarması için yani o dereceyi nasıl ayarlıcam😄🤔 Yorumla Hadiiyani 1 yıl Gerdanin altına hafif ısır. Aleti ısırasım deme aman Yorumla
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% 1 yıl Seviyoruz da 10 yaş küçük sen kaç yaşındasın 0 8 Yorumla Soran 1 yıl 40 ben Yorumla byvol 1 yıl Mmmmm Yorumla byvol 1 yıl Ben de imzalamk istiyorum hahahah Yorumla Soran 1 yıl Kimi😂 Yorumla byvol 1 yıl Seni hahahah Yorumla Soran 1 yıl Amhagsf deliii Yorumla byvol 1 yıl Sana deliiyimm Yorumla byvol 1 yıl 🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ya yas araligin 18-24 hadi 24sun diyelim10 yas kucukse bunu yapan kisiOzman 14luk cocuk mu yapti bunu sana 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaşım 40 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ozman siteye uydurma yas girmissin anladim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yaşlarınızı öğrenebilir miyim benim için çok önemli lütfen. kensisi benden 9-10 yaş büyük benimle yatmak istiyo. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yat bence😉 ben 40 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 kere yattık ben bi garipsedim sonra hep devamlı istedi Yorumla Soran 1 yıl Nesi garip Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne bilim olgun kadın ortalama fiziği var. İstese para ile 1-2 kişi ile yatar zengin birisi ile yatar ya da . Kendisinden 9 yaş küçük kişiyi arzulaması sürekli sulu gezmesi garip geliyo. Neyse hakkını veriyorum sorun yok. Yorumla Soran 1 yıl Benim ortalama değil çok güzel 🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel🙏🏼 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl bıraz abazadır ve sende zaten yaslısın o yuzden sevgı yok dırek kullanmaca 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki karşılıklı bu, ama kullanıyoruz demeyelim zevk alıyoruz Çok yakışıklı ve güzel mesleği var abaza değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sevgı beslemedıgı ıcın hard olarak sana yoneltıyor ofkesını Yorumla
Aberksoy Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl üstüne işeseydi köpekler gibi bu benim diye bu ne canım zihniyet 🫤 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir imzada ben atmak isterim 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Söyle yavaş emsin yaşlarınız kaç merak ettim 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Saygıdızlık, başka bir şey değil... 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çocuk çocukla olup neden diye sorman 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Psikolojik sorunlu olduklarından 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hard 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevk meselesi 0 0 Yorumla
ÇıtırErkek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Kızlarda seviyo benimkide bana yapıyo tenim beyaz 0 0 Yorumla
tanımadanolmaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Yaşlanmışız be 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O neden ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Büyük veya küçük olması fark etmez. Severiz iz bırakmayı.
sapık oldukları içindir. sevdiğim kadına kıyamam ben
İz bırakmanın verdiği zevk. Benimsin bak gibi.
Aa yani kıskançlık gibi mi
Evet aynen öyle.
Birileri görürse anlasın diyedir ya da iz bırakmayı seviyodur
Aa kıskandığı için mi
Kaç aydır çağırdm neden gelmedn diye kızdı
Kısmen kıskançlık da denilebilir ama daha çok dışardan birinin görüp anlaması denilebilir
Ama memelerimi sadece bi sevgili görür🙈
O kendinden bi iz kalsın diye şov yapmış yaa biraz etkilemek için boyun falan desen neysede 😂
😂 ama 4aydır gtmedim diye şüphelnmiş te olabilir
Başkası varsa görsün diye yapar dimi🙈
Ee yani araya zaman girince ondan sonra biri denk gelirse görsün diyede olabilir
10 yas küçük mü? Sen kaç yaşındasın imza atmayı öğrenmiş veletlerle sevisiyorsun
Ben 40, velet değil 😂
Evet görünmeyecek yerine olur severim sende yaparmisin
Yapmadım hiç yani boynunu bakarım ama hafif, actmak mı lazım morarması için yani o dereceyi nasıl ayarlıcam😄🤔
Gerdanin altına hafif ısır. Aleti ısırasım deme aman
Seviyoruz da 10 yaş küçük sen kaç yaşındasın
40 ben
Mmmmm
Ben de imzalamk istiyorum hahahah
Kimi😂
Seni hahahah
Amhagsf deliii
Sana deliiyimm
🥺
Ya yas araligin 18-24 hadi 24sun diyelim
10 yas kucukse bunu yapan kisi
Ozman 14luk cocuk mu yapti bunu sana
Yaşım 40
Ozman siteye uydurma yas girmissin anladim
yaşlarınızı öğrenebilir miyim benim için çok önemli lütfen. kensisi benden 9-10 yaş büyük benimle yatmak istiyo.
Yat bence😉 ben 40
1 kere yattık ben bi garipsedim sonra hep devamlı istedi
Nesi garip
Ne bilim olgun kadın ortalama fiziği var. İstese para ile 1-2 kişi ile yatar zengin birisi ile yatar ya da . Kendisinden 9 yaş küçük kişiyi arzulaması sürekli sulu gezmesi garip geliyo. Neyse hakkını veriyorum sorun yok.
Benim ortalama değil çok güzel 🙈
Güzel🙏🏼
bıraz abazadır ve sende zaten yaslısın
o yuzden sevgı yok dırek kullanmaca
Tabi ki karşılıklı bu, ama kullanıyoruz demeyelim zevk alıyoruz
Çok yakışıklı ve güzel mesleği var abaza değil
sevgı beslemedıgı ıcın hard olarak sana yoneltıyor ofkesını
üstüne işeseydi köpekler gibi bu benim diye bu ne canım zihniyet 🫤
İyimişş😅😅çıtır yeni galiab
Bende seviyorum iz bırakmasını ya güzel
Bir imzada ben atmak isterim
Söyle yavaş emsin yaşlarınız kaç merak ettim