Çok saçma biliyorum ama kendime engel olamiyorum ne zaman bize gelse deliriyorum arada bakışıyoruz göz göze geliyoruz gülümsüyor çok sevişmek istiyorum onunla. Kendimi bu durumdan nasıl kurtarabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana soracak olursan. Sonradan pişman olmam diyorsan. Aklına ne geliyorsa onu yap. İster seviş istersen tamamen bağları kopart. Hayat senin bu kimseyi bağlamaz. Ama onunla seviştin diye ilerde kocanı bırakacaksan hiç bulaşma. Hayatın tadını çıkarmaya bak bence...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKaç yaşındasın ilk olarak çok yanlış bişey biliyon kacanla konuş ilk ne istediğini nasıl ilgi istediğini söyle ditek adamla yapma hem pişman olabilirsin hem sonradan aranız bozulsa vb tehdit edebilir ondan uzak durmaya çalış?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
39Cevap
+1 yılTen uyumu ve kimya olmuş olabilir normaldir. Ama unutma ki hiç yakışık alacak bir durum değil kendini dizginle ve uzalaştır onu kendinden. Gözün görmesin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet yakışık bir durum değil haklısın ama dizginlemek çok zor
- +1 yıl
Yasak yaklaşılamaz adam potansiyeli onu daha da arzulamana sebep oluyor yoksa uzaktan bir gözle baksan pek de bir numarası olmadığını anlarsın. Ayrıca kocan var senin bir ömür boyu sadık olmaya yemin ettiğin her şeyden önce. Kimse aldatılmayı haketmiyor, kendin aynı şeyi yaşamak istemiyorsan ona da yaşatma
+1 yılBöyle zihniyete sahip olmanız beni hem sinirlendiriyor hemde psikolojimi bozuyor. Sizin gibiler yüzünden aldatılma fobim var. Cehennemin dibinde sonsuza dek yanarsınız umarım.
05 Yorumla
Soran+1 yılCehennem yok erkeklerin aldatma yüzdesi daha fazla bu arada
- +1 yıl
Genelleme yapma her erkek aynı değil. Ve cehennemim olup olmadığını öldüğümüz de göreceğiz.
- +1 yıl
Ve ayrıca burada konu aldatma oranları değil, burada konu senin aldatmayı düşünmen.
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Banane ise niye soruyorsun.
Sevdiğin çocuğun numarası verde arayıp hallediyim aranjzo yorumları okudum üzüldüm açıkçası sevipte kavuşamamak gibi bir şey olmuş aranızı yapıyım 😀. hangi şehirdesiniz bu arada
00 Yorumla
+1 yılKocanizla aranizda cinsel sorunlar heyecanda azalma durumundan kaynakli bir takim bu adamin size çeken yönlerinin olması bu durumdan kurtulmaniz zor. Evinize misafir almayin gormeyin... yoksa eger adamin niyeti olursa malesef olan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz öyle fantezi yapıyoruz erkeğim anlayışlı bu konuda yatagimiza kadin bile alıyoruz, senin soruna gelince adamla göz göze gel sürekli baş başa kalmayı sağla bir şekilde ve akışına bırak
21 Yorumla- +1 yıl
Senin erkeğini de seni de...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi ateşli ve evli biriyle olmuştum. :))) Gerçi ben evli olduğunu bilmiyordum ilk seksten sonra öğrenmiştim ama öğrendikten sonra da hayır diyememiştim. Ama uzun zamandır denk gelmedim evli birine. :))
02 Yorumla- +1 yıl
lanet sana ya
Cevap sahibi+1 yıl@NalinDilda Neden lanet bana acaba?
Inşallah kocan da senin arkadaşın için aynısını düşünüyordur 😂😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılO seninle sevismek istemiyor demekki, hala sevismediginize gore !
00 Yorumla
+1 yılMerak etme gelir o sana 😊 eşinden neden soguksun ya da istemiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılO arkadaş evliyse veya sevgilisi varsa o kız farkeder seni
00 YorumlaGizli Üye swinger yap çok zevk alırsın demedı deme :D
015 Yorumla
Soran+1 yılKabul ederse
Soran+1 yılBen çok istiyorum dayanacak gibi değilim
Soran+1 yıl3 yıllık evliyim lise aşkım. İstese hemen yapmak isterim off keşke
Soran+1 yılHayır kocam lise aşkım diğeri kocamın iş arkadaşı ben eşimi bu kadar istememiştim
Soran+1 yılNe tepki verir bilmiyorum bir de kocama söylemesin
Soran+1 yılBekar
Soran+1 yılHadi bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya kendini dizginle daha çok kocanla seviş ya da bir pas at bakalım ne yapacak ama 1. si daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılOnunla sevişerek bu durumu aşabilirsin göreceksin ki hiçbir farkı olmadığını
12 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsun
- +1 yıl
Herşey orgazm olana kadar ben yaşadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini bu durumdan kurtarmak mi yoksa onunla sevişmek mi istiyorsun ons göre öneriler sunayım:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSkismeden bu durumdan kurtulamazsın. Hatta kocanla birlikte yapsınlar bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılYatarken hiç fantezi yapmiyormusunuz. ya da konuşma filan yok mu hiç
+1 yılİstiyorsan sen kesin yaparsın
Tutamazsın kendini00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocandan izin iste bari. Bakarsın belki izin verir.
00 Yorumlakocan tatmin edemiyor mu peki
034 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum artık onu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBence de öyle ve arkadaşı çok sexy görünüyor uzun boylu erkeksi beni zevkten bayıltır gibime geliyor
Soran+1 yılEvet bekar
Soran+1 yılOnun da hoşuna gittiğini hissediyorum
Soran+1 yılFrikik veriyorum genelde. O da bakıyor etekte olduğunu da gördüm biraz açık konuşuyorum hoşuna gittiğinden eminim
Soran+1 yılHayır iş arkadaşı
Soran+1 yılEkli bende
Soran+1 yılBeğeniyor fotoğraflarımı atar atmaz beğeniyor
Soran+1 yılNapıyosun nasılsın böyle geçiyor bunları konuşuyoruz sadece bir keresinde eşimden şikayet edince benim senin gibi karım olsa işe Bile gidemezdim hep isterdim dedi bir o var. aklımda birşey var ondan sonra emin olacağım hadi bakalım
Soran+1 yılEve geldiğinde arkadan göğüslerimi gösterip tepkisini ölçeceğim ona göre
Soran+1 yılAnlamıyor o yüzden direk mevzuya gireceğim memelerimle oynarım çokta güzellerdir ayıptır söylemesi... ona karşı koyamayacağını düşünüyorum
Soran+1 yıl3 yıllık evliyiz liseden beri beraberiz çocuk yok
Soran+1 yıl4 Gündür
Soran+1 yılAşırı sert istiyorum onda o potansiyel yok
Soran+1 yılDaha farklı şeyler işte. Duygusuzca becerilmek istiyorum
Soran+1 yılÖzelden yazdım
Yakalanırsan fena g*te gelirsin değer mi buna 😄
10 Yorumla
+1 yılbende kimlerle sevişmek istiyorum ama işte hayal
00 YorumlaAllahtan kork ya kocanın arkadaşı bide :)
00 Yorumla
+1 yılBir sekilde sikisiceksin belli
00 Yorumla
+1 yılKocan da iş yok demekki he
00 Yorumla
+1 yılniye adam cokmu cekici.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
yoksa kocana karsi bir kizginligin oldugu icinmi? boyke isteklerde uzak olmali yakin oldunu isin boku cikar. zevkini alip birakim dersin tehdit yok rahatsz etmekti fila falan is kotu spbuclanir.
- +1 yıl
uzak birini secmen daha mantikli olur.
Soran+1 yılDüzgün bir adam kendisi problem çıkarmaz
- +1 yıl
duzgunbir adam arkadasinin dostunun karisina goz dikermi? yrk bu kalkinca dini imani kalmaz tatlim 😘
Soran+1 yılBen istediği zaman veririm onda sıkıntı olmaz ben daha çok istiyorum
- +1 yıl
anlamadinki bni. yani biktin ya da artik istemiyorsun diyelim. basina bela olur. onu demek istedim.
+1 yılBana ulaşır misin çok önemli bir durum
00 Yorumlayaptigin dogru degil ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup yapin. mk es degistirirsiniz hem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da seni arzuluyorsa yap bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanık karılarrrrrr 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviş istiyorsan
71 YorumlaYasak elma tatlı gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılİstemek suç değildir ya önemli olan yaptıkların
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru gerçekse eğer seviş gitsin ☺️
021 Yorumla
Soran+1 yılKolay mı o kadar
Cevap sahibi+1 yılZor ise hayal et maden orda özgürsün nasıl olsa
Cevap sahibi+1 yılDur eğer dinlemek istersen gizli yapıp kendimi bir iki tavsiyede bulunayım. Linç edilmek istemiyorum
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılEşin fantezi olayına nasıl bakar bilmiyorum fakat eğer çok karşı çıkmaz ise ona seks hayatınızı renklendirmek adına fantezi kurmayı teklif et ilk başta birinin bizi izlemesini onun gözünün önünde benimle olmayı istermisin falan de kabul ederse daha sonralarda aramıza almaya ne dersin falan de ama kesinlikle direk bu izlesin deme kabul etsede sen seç de hatta istersen hoşuna giderse kadın seç nasıl olsa fantezi gerçek değil diyerek onu rahatlat. Hatta başta bu söyleyeceklerim sadece fantezi olarak kalacak kesinlikle gerçekte yaşamayı aklından geçirme gibi kelimeler kullan.
Soran+1 yılAlıştırmak için önce kadın seçsem daha mantıklı olur mu
Cevap sahibi+1 yılBırak kadını o seçsin hatta nasıl olsa fantezi istediğini seçebilirsin falan de onun gözünün önünde benimle daha ateşli seviş gibisinden konuş
Cevap sahibi+1 yılZor bir ihtimal olsada eşin direkt senin sevişmek istediğin arkadaşını bile seçebilir
Soran+1 yılTeşekkğr ederim🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim eğer eşin birinin seyretmesini kabul ederse ilişki sırasında seyreden kişinin o anda ne yaptığını sor ona daha sonralarında eşin gaza gelmişken o da gelsin mi aramıza dersin yüksek ihtimalle kabul edecektir.
Soran+1 yılÇok sağol aklıma yattı kabul edebilir zaten çok tutucu değil. Yargılamadığın için ayrıca teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ne kadar ahlaki gelmesede bir çok kişinin aklına gelebiliyor böyle şeyler. Bu arkadaşta evli mi peki.
Soran+1 yılHayır değil
Cevap sahibi+1 yılAnladım umarım eşinizle cinsel hayatınıza renk katar bu fantezi olayı belki de gerçekten o adamla olmadan çözebilirsiniz olayı.
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum da senin olur bu iş
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılBir gelişme olursa yaz buraya
Soran+1 yılBişey var aklımda
Soran+1 yılOldu gelişme😀
Cevap sahibi+1 yılNasıl oldu?
Cevap sahibi+1 yılvar mı gelişme
+1 yılSevişerek
31 YorumlaBenide arzuluyorlar bu sekilde karatsizim bende
00 Yorumla
+1 yılGruba al çaktırmadan
00 Yorumla