6 aydır kimseyle opusmuyorum ve özledim baya Salı günü bi çocukla bulusucam yeni tanıstık sizce onunla yapmalı mıyım? Opusmeye ihtiyacım var çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu tamamen senin karakterin ile alakalı içinden farklı erkeklerden tat almak zevkli geliyorsa yapabilirsin ama unutma güven alın inşa etmek her zaman önemlidir sana zarar verecekse güven alanı inşa edecek birisini bulmalısın çünkü bilirsin ki kadınların içerisinde gizli sakladığı üzerine örtü fanteziler ve duygular vardır Güven alanı ve güvende hissetmediği hiçbir yerde onu açmaz göstermez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar

Bu konuda hissettiklerini anlamak çok önemli. Cinsel ve duygusal ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir ve bu ihtiyacı yaşaman oldukça doğal. Ancak, böyle bir durumda karar vermeden önce birkaç şey üzerinde düşünmek faydalı olabilir:
Duygusal Durumun: Buluşacağın kişiyle yeni tanıştığını belirttin. Bu, sadece fiziksel bir ihtiyaç mı, yoksa duygusal bir bağ kurma isteği mi? Bu soruya dürüstçe cevap vermek, ne tür bir deneyim beklediğine karar vermende yardımcı olabilir.
Karşılıklı İletişim: Bu kişiyle açıkça ne beklediğinizi konuşmak önemli. Eğer bu sadece fiziksel bir şeyse ve ikiniz de aynı beklentileri paylaşıyorsanız, sınırlarınızı belirlemek iyi olur. Ama daha fazla bir şey arıyorsan, ilişkiyi daha derinlemesine anlamak adına zaman ayırmak gerekebilir.
Sonuçları Düşünmek: İleride nasıl hissedeceğini düşünmek de önemli. Bu deneyim sonrası kendini nasıl hissedeceğini ve buluşmanın senin için duygusal olarak nasıl bir anlam taşıyabileceğini de göz önünde bulundurmalısın.
Sonuçta, sana uygun olan neyse, onu yapmak en iyisi olacaktır. Kendini rahat ve güvende hissettiğin bir durumda olman çok önemli.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
1 yılBen de 30 larında böyle birini arıyorum. Sen çocuksun. Siparişi buraya mı yazıyoruz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCafede filan yapma.. tenha yer olsun. buluşma nerde olcak?
02 Yorumla
Soran1 yılAvm
Cevap sahibi1 yılYok AVM kötü olur.. uzun öpüşme yeterli sana sakin bir park yokmu oraya götür
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılPişman olacaksın yapma desek de faydası yok gibi resmen dudağını uzatmış koşuyorsun sen hakkında hayırlısı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyi yapabilirsin. Kendini kasma
00 Yorumla Öpüşme ciddi iliske isr
00 Yorumla
1 yılAhah o çocuk olması şart mı ya
00 Yorumla
1 yılÖnce sarılsan daha güzel olmaz mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÖpüş tabi enerjiye ihtiyacın var
00 Yorumla
1 yılLan sjdbskdnslmx
11 Yorumla- 1 yıl
Opus gitsin bende bir kaç ay önce birisiyle date çıktığımda öyle olmustu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKucağına otur yumul
00 Yorumla bence sen simdi mastürbasyon yap rahatla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstanbul da isen doya doya öpüşebiliriz
00 YorumlaOna söyledin mi
00 YorumlaSaçmalama
00 YorumlaHayır yapmamalisin
00 YorumlaBana denk gelmez söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk kez mi buluşacaksınız
03 Yorumla
Soran1 yılYüz yüze gördük üniversitede dışarıda buluşucax
Cevap sahibi1 yılNerde öpüşeceksiniz
Cevap sahibi1 yılOnun haberi var mı
Gizli Üye(36-45)1 yılHayir
00 Yorumla