Küçükken dondurma yerken bir kız arkadaşım öyle yeme istersen erkekler yanlış anlayacak diyip gülmüştü. Ben daha ne olduğunu bile bilmiyordum. Sonradan öğrenince insan içinde dondurma yemeye çekinir oldum. Hatta hiç yiyemiyorum arkadaşım sağolsun 😄
Gömlek, topuklu ayakkabı, dondurma, atkı ya da eşarp özellikle kadının boynundan yavaşça çıkarması, sen başka yere bakarken sana baktığını fark ettiğin partnerin gözleri mesela aşırı sexy değil mi 😏 niyeti cinselliği bağlamak isteyene elektrik kablosu bile fantezi malzemesidir 😋
Toka bulamadığı için saçını kalem ile tutturan kadınlar.. uyumlu tonları üzerinde kombinlemiş dişilik.. Baharın desenlerini yansıtan basit bir elbise. Dudaklarda ki parlak tonlar.. Farkında olmadan verilen dekolteler. Jean içinde jartiyer çorabı. ifşa etmeden.
En masumu kesinlikle romantik bir akşam yemeğinde karşılıklı göz göze içilen "Kırmızı Şaraptır". 🍷🍾
İkinci olarak; En masumlardan biri de budur dediğim, Nutella yemesidir. Kadınların sevdiği ve yerken fazlasıyla mutlu olduğunu gözlerinden anlayabiliriz. Tabi bu durum cinsellik konusunu akıllara getirmiyor değil.
Muz, Kayısı, Lolipop, Dondurma..
Bunlar dışında bir de makyaj ürünleri, kıyafetler ve bazı istemsizce yapılan hareketler vardır.
Parlatıcı sürülmüş dudaklar, Kırmızı ve bazı seksi rujlar, Isırılan dudaklar, Parmağın ağız da emilmesi, Dekolteli ve transparan tarzı kıyafetler.
Çok mu özenerek yazıyorum? Sanırım bu bende hastalık oldu 🤔 Neyse iyi geceler Hanımefendiler/Beyfendiler..
Islak görünen dudaklar; oysaki sadece parlatıcı sürmüşüzdür. Meyveler ve sebzeler ; özellikle kavun ve şeftali bir ara vajina olarak çokca fotoğraflanıyordu. Kıyafetler , pileli kısa (liseli eteği de deniliyor) etekler. Tabi bir de istemsiz görünen sütyen askısı. Dondurma , lolipop ve muz; oysa ki sadece birer yiyecekler. Bunlar böyle sırala sırala uzaaar gider.😂
En basit dondurma misal külahta dondurma yemek istersiniz ama siz dondurmayı masumca yerken millet sizin ağız hareketlerinizi dondurmayı yalamanizi izler. Beynim fesatlasmiyor. Ama geçen eski flört çilek aldim muzla yiyorum diyince bol çikolatalı ye ben oyle bayilirim dedim herif o an bir sessizlesti niyeyse o da fesat 😀
Vaziyet alın, buralar karışacak 😂 Normalde hatirlatmasa da instagram fake hesaplarında sürekli patlican ve seftali kullanılıyor. Milletimizin hayal gücü fena.😂 Özellikle bazi şişelerin (soda vb.) Dildo şeklinde üretildiğini söyleyebilirim ama ispatlayamam
Dudağı dil ile ıslatmak, çikolata yerken, şeker vs. başka birşey bulaşınca batan parmağı alıp ağız da emmek, konuşurken karşı cinsin dudaklarını izlemek..
Bu biraz o anki yokluk durumu ile doğru orantılı bir konu eğer yokluk seviyesi çok yukarıdaysa kokusu bile yeter ama ihtiyaç yoksa çıplak gezse bişey olmaz
Bilincsiz bir sekilde ortamda sohbet ederken tavirlari hareketleri ve birseyler icip yerken insanlarin dikkatini uzerine alan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tükürük, karamelin damakta bıraktığı tad, ayran çalkalama, tesbih sallama, bir şeyi tamir etmek için dokunma. Bunları görünce erkek arkadaşıma diyorum ki odaya gidelim mi. (Tükürük derken yere tükürmek değil, ıslatmak anlamındaki tükürük)