İki karşı cins birbirlerine sadece şevkat ve sevgi içeriklide yakınlaşamaz mı, temaslar, altında illa bir cinsellik barındırır mı?

İki karşı cins birbirlerine sadece şevkat ve sevgi içeriklide yakınlaşamaz mı, temaslar, altında illa bir cinsellik barındırır mı?

Bence her ten teması illa ki cinsellik içermez. Sonuçta insanlar sadece sevgililerine değil, arkadaşlarına, ailesine, hatta bazen yabancılara bile şefkat göstermek için dokunur. Bir dostun omzuna elini koymak, annenin saçını okşamak ya da içten bir sarılma tamamen duygusal ve sıcak bir harekettir. Ama tabii ki, dokunuşun niteliği ve bağlamı önemli. Yani, her temas cinsellik içermez ama hissettirdiği şey kişiden kişiye değişir
Merhaba,
Bence hayır! 😅
Ben sarılmayı seviyorum, öpmeyi, cinsel dürtü ile alakası yok! 😅
Sarılmak ve öpmek masum! 😅
Aynen öyle hayatımın anlamısı kesinliklee 😅
Evet evet her türlü sevdiceğim ❤️🥰😅onayla beni sjdjd
Onaylarım senii😅
Heheeh 😅😍😅bende seni aşkımcım 😅😍😅her türlü 😅
Kadınlar sarılmaya temassal yakınlaşmaya duygusal ve şefkat içerikli bakarken erkeklerde yaradılış gereği bu pekte mümkün olmaz mutlaka tensel teması zihnen cinselliğe götürmek ister
Yani cinsellik için olanı anlıyorsun zaten böyle yaklaştığında bile bir nefes alma verme ritmi bozuluyor djjd
Cevap
13Cevap
Hayır yatmaz ama ten teması cinsel dürtüleri ateşleyebilir.
Benim arkadaşlarım var ya yeri gelir sarılırız yeri gelir koluma girer gezeriz ama zerre içimde kötü bir şey yok onlara karşı
Bence hayır en azından bende öyle değil sadece kendimi iyi hissetmek için sarılırım falan
Kadınlarda duygusal kısmı da var ama erkeklerin geneli için cinselliğe doğru bir yol olur
Bi noktadan sonra oraya dogru kayar
Kesinlikle, o dürtü yoksa da sıkıntı var
Evet kamcılar
Bilmiyorum kadınları çözemedim
Bir çoğunda evet
Hayır her temas cinsellikle, bağdaştırılamaz.
Genelde
Ateş barut misali
yatar elbet
Hayir