Seks esnasında inlemelerle başlayıp çığlık boyutuna ulaşan sesler orgazma bağlı istem dışı bir refleks midir yoksa orgazmdan bağımsız olarak gelişen bir eylem midir?
Çünkü kontrol erkektedir. Erkek ne kadar becerikliyse kadın o kadar zevk almaktadır. İlişki, erkeğin boşalmasıyla bitiyor. Kadın orgazm olamadan da ilişki bitebiliyor. Ama erkek için böyle bir risk yok er ya da geç boşalacak, eğer boşalırsa kadın için bu durum kötü oluyor. İşte kadın da bunun için inliyor, erkek boşalmadan boşalabilmek için erkeğini motive ediyor. Boşalma isteğini gösteriyor o sesler istemli istemsiz olarak meydana geliyor.
Bu konuyla ilgili bir kaç yerde yazı okumuştum. Ama mantığıma asla yatmıyor, yapılan araştırmalar ve anketler sonucunda bunu büyük bir çoğunluğu erkeği kışkırtma ya da cinsel olarak uyarmak için olduğunu söylüyor ama çok saçma neden dersen kadın kendi kendine de tatmin olurken bu tip sesler çıkarıyor ve bazen ses çıkarmaması gereken yerde de kontrol edemiyor ve elini ya da herhangi bir cismi ısırma istediği var bana göre bu tamamen kontrol dışı gelişen ve salgılanan hormonların etkisi ile istemesizce dışa vurumu olarak değerlendiriyorum. Umarım öyledir yoksa çok sahte, ben de sahtelik olan hiç bir davranışı sevmiyorum. Nefret etme boyutuna ulaşmadan bir kadının çıkıp "hayır dur!! O sesler tamamen doğal, içten" demesi lazım.😂😂
Kadınların çıkardığı inlemele seslerinden sonraki erkeğin durumunu, onları tahrik ediyor, erkeğin tahrik eden film vb şeylerden tahrik olması gibi. Eğer Erkek de bazen sahte inlemeler yaparsa kadının ne kadar çok çıldıracağını dene de gör?
Bu konuda yapılan araştırmacıların bulgularına göre kadınların çıkardıkları bu sesler, erkek orgazmı esnasında, çoğunlukla erkek boşalmadan hemen önce ya da erkeğin boşalması sırasında meydana geliyor. Yani, kadınların ses formundaki tepkileri, kontrol edilemez bir refleks değil; tam aksine, partnerinin davranışlarını manipüle etmek ve onun tatmin olmasını sağlamak itkisiyle bilinçli olarak veriliyor. 😊
Nasıl olmasın ki Doggy Pozisyonunda Hard bir şekilde Taşşaklar Vajinaya Şap şap şap diye Vuruken ve Penisin Vajina Yolundaki Haz Noktalarına Bilinçli bir şekilde Temas ederken Kadının Doruklarda Nirvanaya Çıkması Ve Aldığı Yoğun Hazlar ve Zevkler Sayesinde Beyni Kontrolden Çıkıp Nirvanaya Çıktığı için Sesi Çığlıkları Odaları inletiyor Çok Merak ediyorum Acaba Komşular bizi duydu mu Ailem Evde Yokken Neler Yapıyorum Neler bir bilsen Offf
Erkeğin Kadının Vajinasının ve Vücudunun Bütün Yoğun Haz ve Zevk Noktalarını bilmesi sayesinde kadını doggy yaparken Taşşaklarının Vajinasına Şap şap şap diye Çarpması sonucu ile Vajinasına Yoğun Hazlara Penisiyle Temas etmesi sonucunda Kadının Doruklarda Nirvanaya Çıkması Sebebiyle O Yoğun Hazlar ve Zevkler Sonucu Kadının Beyninin Kontrolden çıkıp Zevkin ve Hazzın verdiği Etkiyle #KadınlığınıSonuna kadar Yaşadığının bir kanıtıdır @_mehlika Peki Bunu Sen kendin Anlatır mısın O Anda Neler Hissediyorsun
Ahhh Ben biraz Fazla Doyumsuzum yani Durmak nedir bilmiyorum Boşalmayı Kontrol edebildiğim için Saatlerce devam edebiliyorum Yani Penis değil Ne zaman Boşalmam gerektiğine Ben Karar veriyorum Vajina Ne kadar Dar ve Sıkı olsa bile Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Yapabiliyorum #TantraTekniği Sayesinde bu Uzak doğu Tekniği
Bildiklerim Bundan öte bir şey https://www.tavsiyeediyorum.com › ... Web sonuçları Tantra Tekniği (Düşüncenin, Nefesin ve Meninin Tutulması Formülü) - Psk. Mehmet...
Erkeğini kışkırtmak dişiliğini göstermek duygularını rahatça açığa vurmak istediği için, birde şöyle bir gerçek var kadınlar kaçamak ortamlarda yaşadığı ilişkilerde daha çok ses çıkarıyolar örneğin, otel odasında veya apart tarzı yerlerde daha rahat olup herşeyden uzak olduklarını hissettikleri içinde ayrı bir etki oluşturuyo.
kadınların çıkardıkları bu sesler, erkek orgazmı esnasında çoğunlukla erkek boşalmadan hemen önce ya da erkeğin boşalması sırasında meydana geliyor. Yani, kadınların ses formundaki tepkileri, kontrol edilemez bir refleks değil, tam aksine partnerinin davranışlarını manipüle etmek ve onun tatmin olmasını sağlamak için bilinçli olarak veriliyor
Bunlar orgazm butününu oluşturan parcalar. Kişiye göre tepkiler değişiyor. Orgazm olurken bağiranlar, gülenler, icten içe sessizce kasılanlar ve hatta hüngür hüngür ağlayanlar bile var. İnsanlar çok farlı, tepkileri de ceşit ceşit.
Aldıkları haz derecesine bağlı. Bazı kadın utanır, bir sekilde tutar kendini, bazıları da basar çığlığı. Bazılarının kendini tutması da az keyif aldığı anlamına gelmez tabii. Yeter ki erkeği keyif vermesini bilsin😁
Kendini o ana birakmak sadece zevk ve tadini cikarmaktan dolayi olusan istemli ve istemsiz olarak adlandiriyorun ben bu inleme olayini ama aciksozlu olmak gerekirse tahrik edici 😋
Sadece orgazm esnasında çıksa orgazma bağlardım. Ayrıca hiç seks çıkarmadan sessiz inleyen kadına da dek geldim. Bazen acı bazen zevki dışa vurmanın şeklidir bence kadının inlemesi
acı ve zevkin birleşmesinden dolayı çıkarılan ses, her iki partnerin zevkin doruklarında olduğunun ispatıtır, kadınların o anki, ohh yeahh, come baby lick my pussy, f*ck my ass sözleri erkeği bitirir😂🤣😁