Cevabın nedir?
Kadınlar komple bedeniyle çoklu zevk alır ve daha yoğun yaşar hazzı. Hemde kadın cinsi olarak yatakta bile sesimiz kesilmez..
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere giren çıkan bir şey yok çünkü :))
177 Yorumla- +1 yıl
Birazda erkeği gaza getiriyorlar sanki 😄
- +1 yıl
Benim ağzımı kapatması gerekiyor partnerimin özellikle de orgazm esnasında çok sesli bir hatunum bitanem 😂❤️
- +1 yıl
Ooo😍
keşke erkeklerde boyle olsa🤔💭😂.
❤ - +1 yıl
Yatakta sessiz erkekten haz etmiyorum ne o öyle ruh gibi zevk aldığını hissettirmeli 😍
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum bitanem😍
- +1 yıl
😘❤️
- +1 yıl
,,❤
+1 yılÇünkü kadınlar erkeklere göre zevki daha yoğun yaşıyorlar 😊😉
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsustuğunuz nere var ki a. k.
41 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde ses çıkarır gadası
20 Yorumla
+1 yılHiç huyum değildir ama bu soruya çok felsefik bir bakış açısı katacağını düşündüğüm bir yorum yapacağım.
Karpuz seçimi... ( albenisi olan hep boş çıkar. Bir şeyin boş olani ses çıkarır. ) Manavcıya sorsan kalite der emekçiye sorsan tırt satın alan zaten almıştır pişman olmamak için yer.20 Yorumla
+1 yılBen ancak çok zevk aldığımda derin derin inlemeye başlıyorum. Kendimden geçince ne söylediğimin farkında olmuyorum. <3
132 Yorumla21 yaş arası 71 kadın üzerinde yapılan Çalışmanın sonuçlarına göre, durumun farkında olsalar ya da olmasalar da kadınlar, cinsel ilişki sırasında kendi zevklerini ifade etmekten çok, erkek partnerlerinin orgazm olmasına yardımcı olabilmek için ses çıkarıyorlarmış
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Aslında erklerinde daha sesli yani nefes alıp veriyor olması boşalmalarını kontrol için çok iyi.
Ama genelde dediğiniz gibi sessiz kalıyorlar,
Ve hatta nefeslerini bile tutanlar var.
Tabii kadınların sesi için, sizin bizi aydınlatmanız gerekiyor.
Taklit ve gerçeği ayıramadığımız zamanlar oluyor.
.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kadınların içinde kıyametler kopar çıkardıkları ses içerdeki zevk tsunamisinin dışarıya açığa vurulmasıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılBilimsel olarak konuya dair hiçbir fikrim yok. Belki bizden çok daha fazla zevk alıyor olduklarındandır, belki bir miktar canları yandığı içindir veya sadece fake atıyolardır. Erkekler de genel olarak sessiz değildir bence. Yani ben sessizdim ama sonra partnerlerimden birisi bana neden bu kadar sessiz olduğumu falan sordu biraz ses çıkarmamı kendini kötü hissettiğini falan söyledi. O günden beri kasıtlı da olsa ses çıkarıyorum mesela.
20 Yorumla
+1 yılses çikaran erkekte yok değil yani 😁 kadında iyidir ben e
70 YorumlaBu siteye üye olmadan önce kadınların cinsellikten nefret ettiklerini sanırdım. Meğerse kadınlar erkeklerden daha cüretkarlarmış. Yazılan şeyleri okudukça anadolunun bağrında yetişen erkeklerin gerçekten çok saf olduklarını düşünmeye başladım. itiraf ediyorum bende safmışım.
03 Yorumla- +1 yıl
Sanırim burada ifade özgürlügü daha fazla o yüzden
Kadinlarimiz Anadolunun bağrında bunu yapmaya hele bir cesaret etsinler😏öyle değil mi? bütün tabular kadinların üzerinde. - +1 yıl
Cinsellikten nefret etmedikleri için mi? Şaşılası birşey..
Türkiyede erkeklerin evlenince eşlerinden performans olarak şikayet edip aldatması ve ayni zamanda kadinlar için bu baskiyi kafalarinda kurmalari kadar garip bir paradox yoktur şu hayatta..
Her neyse size #mutluGünler.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de anlamıyorum tanam çok zevk aldığı anlar, orgazma yakın yerker olabilir. Çığırarak sürekli ses çıkarna tuhaf geliyor. Bazılarının vajina hisdiyatı fazla oluyor her hareketde zevk sesi geliyor ama onlar bile abartmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler ses çıkarmaz.. Çünkü onlara girip çıkan bişey yok 😂😂
92 Yorumla- +1 yıl
Yok da zevk alınca bizden de ses çıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen illa zevkden inlemiyorum sadece eşim mutlu sansin diye yapıyorum
94 Yorumla- +1 yıl
Es sevgili anlamında mi
- +1 yıl
Yanlış yapıyorsun zevk almıyorsan eşin bilsin ona göre kendini toparlasın
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de ses çıkarır. Öyle bir genelleme yapılamaz. Kadınların geneli sessizdir. Özellikle Türk kadınları erkekten ya da birileri duyacak korkusuyla rahat davranamaz.
Bu tarz amatör videoları izleyin. Genelde müzik açıktır.10 Yorumla
+1 yılSoruyu soran sende bir kadınsın biliyorsun tabiki zevk aldığı ve erkegi daha çok tahrik etmek için
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar duygularını ifade ederken erkeklerden daha cesurdur.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılMasumiyetlerini kaybettiklerini haykıran bilinç altlarının sesini bastırmaya çalışıyorlardır çığlıklarıyla.
20 Yorumla
+1 yılKadınlar hislerini daha yoğun yaşarlar. Kısmen aldığı zevkte erkeğe göre daha fazladır. Bu da etkili.
10 Yorumlailişki sırasında kadınların ses çıkarması erkekleri orgazmın doruklarına çıkartır :)
vur vur inlesin :)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cinse göre ayrım yapılmamalı ama kadın sesi daha iyidir
30 YorumlaAciyi zevki ayni anda yasadigi icin ses cikarir erkek ses cikarmaz demissinde ben bosalirlen kukruyorum en zevkli kisim ozaman oluyomus
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok zevk alsam bile hiç inlemiyorum. Çok sessiz oluyorum. Neden bilmiyorum...
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek inleyince daha çok tahrik olurum ama kadınlar daha çok ses çıkarıyor doğru
121 Yorumla- +1 yıl
Erkek ne zaman inliyiruzz la
3 sebepten
Ya acıyordur
Ya zevk alıyordur
Ya da adamı zevke getirmeye çalışıyordur
👌🏼30 Yorumlaçünkü biz sizin 100 de belki de 1000 de biriniz kadar zevk alabiliyoruz gerçekte
10 Yorumla
+1 yılŞimdi biz erkeğiz bize giren çıkan yok ama kadınlar öyle değil :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmiyorum ama şunu biliyorum ki ben tamamen sessiz ve tepkisiz kalmaya çalışmasını istiyorum bazen partnerimden. Sessiz ve tepkisiz kalmakta güçlük çekmesi ve dayanamaması ayrı bir haz veriyo bana.
10 Yorumla
+1 yılErkekler ses çıkartmaz diyen kim? Ya o esnada çığlıklar birbirine karışmıyorsa zaten seks ibaresi geçmezki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılSesli bir hatun candır cann👏👏😘 benim eşimde öyle çok şükür
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir standart yok. Bazısı evet, bazısı hayır. :-)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılZevk aldığından.
Daha çok tahrik olduğu için.
Herhalde.10 Yorumla
+1 yılNasıldım aşkım?
- Hayvan seni
Yani bu biraz zevk almaya alakalı kadınların bizden çok daha fazla zevk alma, uyarılma durumları var buda onları çıldırtıyor yatakta olay bu yani 😂10 Yorumla
+1 yılKimisi çok zevk aldığı için kimisi partneri etkilemek için taklit yapar
10 Yorumla
+1 yılBence çıkartsın kadınlar ses daha güzel seks oluypr ve haz aldıkları belli oluyor ve bana daha çok zevk veriuor eğer sessiz olsalar ölü gibi olur
10 Yorumla
+1 yılbirsey batıyor ondan :D biz sadece bosalırken bıraz olur.. ama kadınlar içine aldığından itibaren deli dolu olurlar..
20 Yorumla
+1 yılErkeklerden çok daha fazla zevk aldıkları için erkek bir alıyor o beş alıyor eee haliyle bu kadar zevkle de bağırıyor tabii...
10 YorumlaBir kadının sesiz durduğunu hiç gördünüzmü devamlı çene çalışır
10 Yorumla
+1 yılErkekler sessiz değilki! Böğürten vardıda bizmi böğürmedik? Cık cık cık
10 YorumlaZevk aldıklarında bu sesi duyan erkek daha hırçın oluyo 😂
30 Yorumla
+1 yılErkeğini daha çok tahrik etmek, ve organzm olmasını sağlamak için canım.
10 YorumlaErkekler iie konsantre oluyor o yüzden sessiz sedasız işini görüyor
10 Yorumla
+1 yılBunu bence kendi adina konus genel olarak oyle degil
10 Yorumla
+1 yılKadınlar güzel ses çıkarıyor. Erkekler böğürüyor 😂
10 Yorumla
+1 yılZevkten hoşlandığından ve daha fazlasını da istediğinden.. 😘😎
10 Yorumla
+1 yılMaymunlarda da görülen bir özellik. Erkeğin daha erken boşalıp çocuk olma ihtimali artırmak için.
30 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmasak 🙈
10 YorumlaArabaya gaz verince motor sesini duyarsın kadına cinselikte zevk verdiğin zaman sana ses verir 😎
20 Yorumla
+1 yılBEn inliyorum konuşuyorum ama bazı kadınlar buna alışık olmadığı için onlara tuhaf geliyo
20 Yorumla
+1 yılBende tutamıyorum kendimi
Hele boşalırken
Kesin şikayet gelir komşulardan20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin ses çıkartması da benim hoşuma gidiyor
182 Yorumla- +1 yıl
Biz yaparken değil final de inliyiruzz
+1 yılhepsi cikartmazki hatta orgazm olamayanda var bence bu isin puf noktasi erkegin Bilincli olaninda
10 YorumlaÇok güzel bence aldığın zevki dile getireceksin bende öyleyim 😋
10 YorumlaHayvanlar bile iliskide ses çıkarır kadnlar aldıkları hazzı dışarı yanstmasnlar mı
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sürekli sevk alıyorlar vr acı oluyor ufakta. Kadinlarin inlemeleri olmasa seks olmaz
20 YorumlaNormal bir fenomen bu zaten zevkten yani
#Hükümdar02 Yorumla- +1 yıl
Ya erkekler?
Nedir bu kardeşim çığlık çığlığa. Konu komşuya rezil olduk
10 Yorumla
+1 yılKimi zevkten kimi acidan kimi bilerek erkek boşalsin diye
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünkü kadın defalarca orgazm olur. Onun haz noktaları çok.
10 YorumlaHiç sustuklari olmamiştır ki🤣
20 Yorumla
+1 yılp*rno çok izledikleri için anırıyor bazıları
20 Yorumla
+1 yılErkekler de ses çıkarmalı daha tahrik edici oluyor
63 Yorumla- +1 yıl
Ben çıkarırım bagaririm şaplak atarim
- +1 yıl
@anlayislibay WĞDKASDOASJDASHĞFASDAD
- Devamını Gör (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz