Erkekler sekste başarıyı performansa ve sayıya göre odaklıyor. Erkek için cinsellik sıcak suya katılmış nescafe, kadınlar içinse ağır ağır pişirilmiş bol köpüklü bir türk kahvesine benziyor. Sizce seksin başarısı orgazm sayısıyla mı, yoksa getirdiği tatmin ve mutlulukla mı ölçülür?#beyazorkidem😘
Seksin başarısı orgazm sayısıyla mı, yoksa getirdiği tatmin ve mutlulukla mı ölçülür?
Orgazm sayısı psikolojikte olabilir. Şimdi bazen mutluluk orgazm hazzı tekrarlandıkça seratoninin kendini yenilemesiyle kişiye rahatlama ve sevinç verir. Sayı fazla ve sonlanan bir orgazm var. birde uzun soluklu süren bir sevişme var. Sayının fazla olmasından daha iyidir bence uzun soluklu bir sevişme ve sonrasındaki orgazm. Her seferinde tekrarlanan sahne mutlu eder ama sonraki bir kaç gününü düşün hiçbiri aklında kalmaz ama uzun soluklu bir sevişme düşün. Sonunda yaşadığın yüksek orgazm. Bunu unutamazsın. Geceleri düşlerin olur. Ben bu kanaatteyim.
Aceleye getirilmiş 99 orgazm yerine tutkuyla hazzın birleştiği 1 orgazmı tercih ederim. Asıl olan orgazm olmak değildir zaten, o mutluluğu iliklerine kadar hissetmek gerekir.
Önemli olan orgazm olmak değildir gadası. Önemli olan karşılıklı tutku ve zevk içinde bir bütün olmaktır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açık ara tatmin. Sadece sayı veya süresine bakarak partnerinizi tatmin ettiğinizi düşünemezsiniz. Gerçek tatmin zihinde oluşur, aynı duygu ve istekleri paylaşmaktan kaynaklanır, güvenli ve sevgi dolu bir ortama ihtiyaç duyar. Bu hisleri sağlayamıyorsa isterse sabaha kadar devam etsin mutlu ya da rahatlamış hissettirmez beni. Aksine pişman ve huzursuz bir his bırakır o seks.
Orgazm genellikle mutluluk ve tatmini de beraberinde getiren bir başarımdır. Ancak her zaman orgazm tatmin etmeyebilir. Burada kişisel tercihler ve anlık ruh hali değişimleri olaya dahil olur. O an kişi ne arzulamaktadır? Cinsel tatmin mi? Yoksa derin bir birliktelik hissi mi (derinden kastım o değil (öylesine boş espri))? Sevildiğini hissetmek mi? Sadece fiziksel bir his mi? Çok fazla şey isteniyor olabilir veya bunlardan birkaçı aynı anda isteniyor olabilir. O anki duruma göre değiştiği için ölçümü standart bir ölçeğe bağlayamayız. Ben genellikle mutlu edebildim mi diye bakarım. Seksten sonra partnerimin yüzünde güller açıyorsa, neşesi yerindeyse güzel.
Sexin başarısı sayısı ile değil verdiği zevk, haz, mutluluk ve yaşattığı sevgi ile aran bağımlılıktir.. Çünkü eşlerin ve partnerlerin bedenlerin çıkıp giden ruhlarının geri dönüşünde bir birlerine sarılıp yaşatılan mutluluğun teşekkürler ile taçlandırılması sexin başarısının göstergesidir.. Bir sürü mermi atıp hayiflanlak mı yoksa tek atışta istenen neticeyi almak mı...
Soru da çelişki var gibi. Kafan güzel olmalı...🙂 Çelişki: "... Sizce seksin başarısı orgazm sayısıyla mı, yoksa getirdiği tatmin ve mutlulukla mı ölçülür? " diyorsun. Orgazm sayısı mutlulukla doğru orantılı değil mi? Yoksa ben mi yanılıyormuyum?
Hızlandırılmış gibi sayı arttırmaktansa uzun zamana yayıp belki 1 saat belki 2 saat okşamalar öpüşmeler orallar ile zirvelerin zirvesine çıkıp artık titreme noktasında aynı anda boşalmak benim tercihimdir. Üç kere üstüste yerine bir kere bu şekilde yaşamak ve çıplakken üzerine içilen sigara ve şarapla beraber tekrar dokunuşlar ile devam etmek.. en güzeli..
Sekste başarı olmaz. Kaliteli bir seks, girizgahından belli olur. Uzun ve haz dolu ön sevişme sonrasında partnerinle ten ve ruh uyumunu yakalayıp aynı anda orgazm olabiliyorsan o seksin kalitesi nirvanadır.
Böyle şeyler de önemli olan uyumdur. Mesela bir kadın birkere orgazm olma ile doyuyorsa erkeğin çok defa ilişkiye girebilmesi bir marifet değildir.Çiftlerde başarı uyum ile aynı orantıdadır bence.
Orgazm olamayan bir kadın zaten mutlu olmaz ki. Yakışıklıymış parası varmış romantikmiş duygusalmış yok mememi öpmüs felan bunlar hikaye. Önemli olan bir puzzle gibi tüm parçaları sunmak.
orgazm sayısına bugüne kadar bakanı hiç görmedim. Ama aldığın hazzın ve tatminliğin sonunda keyifle uzanıp zevk aldığını çok gördüm. Kesinlikle tatmin ve mutlulukdur.
Eğer ilişkinin içinde duygusallık AŞK varsa ben o ilişkide orgazmı sayıyla ifade etmem. Orada zaten doymuş iki ruh ve ilişkide de zevkin nirvanası vardır🙏
Kesinlikle alınan hazla ölçülmeli yoksa orgazm birkaç dakika içindede olabilir. Bir dahaki orgazm hele ki erkeklerde ilaç kullanılmamış ise bir kaç saat sonra ancak olur o zamanda seks bitmiş yeni seks başlamış sayılır
Uyumlu iki çift olması doğru orantı. Doygunluk limitleri tersse biri az olmasından şikayet eder öbürü fazla olmasından ters orantı varsa o ilişkinin sonu kötü