Henüz hiç bir ilişkim olmadı ama küçüklüğümden beri böyleyim evlenince eşimin isteklerini yerine getirmek hatta cinsellikle ilgili beni bağlaması kafese koyması tokatlaması gibi hayaller kuruyorum. Kısacası kölesi olmak. Dışarıdan bakılınca bana kimse böyle biri olacağımı anlayamaz belli etmiyorum ama içimde yaşıyorum bunları. Saçma olduklarını biliyorum ama kafamdan bu düşüncelerimi arzularımı bir türlü atamıyorum. Denedim defalarca yapamıyorum. Erkekle veya hemcinsimle de beraber olsam yine böyle arzularım. İyi bir şey değil elbette ama değişmek istiyorum bunu yapamıyorum tavsiyeniz var mı? Arzularım saçma ama kırıcı olmazsanız sevinirim ben kendimi düzeltmek istiyorum sonuçta doğuştan bu tür düşüncelerle büyümek benim elimde olan bir şey değil sonuçta.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de mazoşistim. Bu duygular sadece bana oluyormuş gibi geliyordu ama okuyunca emin oldum ki tek böyle olan ben değilim. Psikoloğa giderek çözenler var kesin geçicek diye bir şey yok ama hafifletebiliyorlar bazen de tamamen geçirebiliyorlar ilaç tedavisi de uygulanabiliyor. Ben psikoloğa gitmeyi düşündüm ama biraz araştırınca çok ileri düzeyde mazo olmadığıma karar verdim. Genelde tedavi alanlar kendilerine çok fazla zarar verdikleri için gidiyorlar psikoloğa. Mazoşistliğini yenen birinin makalesini okumuştum sürekli kolunu kesiyormuş intihar girişiminde bulunmuş. Bazı mazoşistler de çok büyük fedakarlıklar bulunuyor, başarılı olma şansı varken hiç çaba sarf etmeyip başarısız olmayı tercih ediyor. Bunları görünce aslında tedavinin çok da gerekli olmadığını ve böyle mutlu olduğuma karar verdim. Eğer partneri yoksa mazoşist duygularını tek başına karşılamakta zorlanıyor olabilirsin. Ben mast yapmadan önce kalçama vuruyorum (tahta kaşık, tarak, maşa, kemer vb. ile) vajinamı ve meme uçlarım mandalla sıkıştırıyorum ve bunlar mazoşist duygularımı tatmin edip bir süre hafifletebiliyor. Bence düşünmeye devam et. Garip olabilir ama sen bu şekilde mutluysan bence başka hiçbir şey önemli değil. Zaten çok ileri düzeyde değilse tek sorun bence partneriniz yokken mazoşist olarak kendimizi tatmin edemiyot olmamız. Onun için yapman gerekenleri de söyledim artık karar sana kalmış :) kolay gelsin :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de böyle fantazilerim var cinsel olarak özellikle. Bdsm
41 Yorumla
Soran+1 yılBdsm hayalini bende kuruyorum bu sabah uyandığımda bile evli eşimin beni yatağa göz bandı ilr gözlerim kapalı yatağa bağladığını ve onun işe gidip beni o şekilde bıraktığını hayal ettim normal bulmuyorum kendimi akşamı isr bana işkenceler yapması
Öncelikle şundan vazgeçmeni istiyorum isteklerin fantezilerin arzuların kesinlikle kötü birşey değildir fantezinin bence iyisi kötüsü olmaz sevdiğin zevk aldığın kurguladığın düşünceleri değiştirmemelisin sen neysen o olmalısın herkesin kendini bulduğu fanteziler vardır kimsenin de kolay kolay bundan vazgeçeceğini düşünmüyorum evlenince zaten eşinle birlikte birbirinizin hoşlandığı şeyleri karşılıklı gerçekleştireceksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yapmayıp kafayı mı yedin derse
- +1 yıl
Empati kur eşin senden şu şu fanteziyi çok seviyorum hayatım yapalım mı derse sen kafayı mı yedin dersin yoksa anlayışla karşılayıp canım yapalım sen nasıl mutlu olacaksan falan mı dersin? Şahsen ben eşim ve bizim mutluluğumuz için yaparım kimse olumsuz karşılaşamaz hem senin düşündüğün fantezi abarttığın gibi kötü bir fantezi değildir genelde kızlar tarafından istenilen erkeklerin de hayır demeyeceği türden sayılır sorun etmemelisin kendini yıpratma vazgeçmek için sen busun böyle mutlu oluyorsun böyle devam et💐
arzuların saçma değil, duysan iğreneceğin bir insan nasıl böyle bir şeyden zevk alabilir diye düşüneceğin fantaziler var. Kimsenin dışarıdan bakılınca anlaşılmaz fantazileri :) Bunu yok edemesen bile daha kabul edilebilir bir düzeye indirgeyebilirsin. Aktif olan taraf partnerin olur, sen kendini teslim edersin. Kimse bunu yargılamaz :)
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu düşüncelerinin senin günlük hayatına, hayatına doğrudan veya kişiliğine bir zararı yoksa eğer bırak kalsın içinde, sakıncası yok... hayal de geç..
02 Yorumla
Soran+1 yılZararı yok ama evlenirsem fantezilerim bunlar normal değilim bu düşüncelerimde
+1 yılbir cok kadinda bu fantazi var normal bunu konusarak hic sexting yaptin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
gif ya da fotolu yaptiysan daha zevkli oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence evlenelim ve arzularını yerine getireyim kökten çözüm budur
00 YorumlaKurtulamazsin gercek hayatta nasil bilmem ama yatakta kole ruhlusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de sen gibiyim ya
Hemcinsime veya karşıya köle pasif olasım var00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılseninki fantazi bayb...
00 Yorumla
+1 yılKötü düşünceler degilki bunlar
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum mk vuruyum kirbaci ohhff
00 Yorumla
+1 yılOoo bdsm gelin. Alırım bir dal
00 Yorumla
+1 yılSeni kölem etmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılHmmm sana hukmetmesi guzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ormanımın vahşi kedisi olurmusun bayan
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir kadın bulursam hemen evlenirim
00 Yorumla
+1 yılKırbaç kelepçe vs ha.
Tayt yirtma00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gayet çekici
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben cuckold biriyim
00 YorumlaSenin suyun ısınmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkurtulamazsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım