Hep canım istiyor. Engel olamıyorum, olmayınca da çok sinirli oluyorum. Ne yapabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hep canım istiyor. Engel olamıyorum, olmayınca da çok sinirli oluyorum. Ne yapabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bende hep istekliyim aşko istediğime veriyorum ve ciddiyim alay etmiyorum
Kuşum çok mesaj gelir şu anda sana ckckcl
Ben cevap vermedikten sonra gelsin geliyor da acemi değilim burada merak etme koca master hesabım kapandı sjsjsj
Nasıl istersen ıdkdkfl
Az ver de bitmesin😀
Bana ne zaman sıra gelcek😅
Bakireliği falan bırakın artık. Özgürce sevişip ıslanmak orgazm olmak varken. Gençliğini yaşa kimseyi dinleme.
ben de hep seks yapmak istiyorum şöyle dolgun kalçalı hatun olsa önce 69da yüzüme otursa sonra da bildiğim tüm pozisyonları yapsak 🥵
çünkü sen iflah olmaz bir nemfomanyaksın kuduruk
Senin de cinsel yaşam sorularına cevap vermen gibi değil mi?
wow waraho waraho waraho ne laf soktu ama pert oldum artık insan içine çıkamam cinsel sorulara cevap vermem beni nemfomanyak yapmaz yapsa yapsa bilgili yapar
Çok bilgilisin gerçekten kdkdl ne kadar güzel yorum yapıyorsun sen öyle cici kız
lütfen benimle konuşurken yüzünü bir tarafa çevir üzerime cahillik bulaşa bilir IQu fukarası
Off of şimdi sana ne desem boş
Tüm gününü boş geçirip bir şey yapmıyorsun muhtemelen
Aslında baya dolu bir yaşantım var
Biraz yalnız kalmaya ve uzanmaya gelmiyor
o zaman ben yardımcı olamayacağım benim libido belirli zamanlarda yükselir 7 gün 10 gün falan hatta bu siteye girince bende sorun mu var acaba lan diyorum sitede çoğunluk libidonun vücut bulmuş hali olarak geziyo bunların vereceği öneri de anca mesaj at falan olur bu senin iradene kalmış bir durum rahatsız oluyorsan bir şekilde çözmelisin olmuyorsan devam böyle durulursun herhalde bir zaman sonra
Yani insanların mesaj atmasını istesem gizlide sormazdım. Bunu dışarıya yansıtan biri değilim sadece yüksek biriyim. Durgun olmaktan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ama kadınlarda regl öncesi bu durum olabiliyormuş o yüzden
Ver cen diksolin iğnesini vurdurcan kendine rahatlican😎
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler.
O yüzden bu arzuları bastırmaya çalışmalısıniz
ben de şuanda taş gibiyim sen nasılsın ıslandın mı?
yap o zaman ne duruyon? ya da git bul birini ağzına otur
Geçici merak etme. Ama zihnine çok hakim olmalısın. Enn çok keyif aldığın hobiye odaklan.
Şu yaz aylarında daha da artıyor hep sevişmek istiyorum
Bende aynı 😳🥹
Aklımdan çıkmıyor sürekli hayal kuruyorum ya öff
Sakin ol kendine gel😀
Bend eoyleyim ama aday bile yok evliligide sırf onun için yapmak istemiyorum düzenli biri olsa bnim gibi hep isteyen sürekli yaparm ama oda yok
Hiç yapmadım ama artık tatmak istiyorum insan bı yaştan sonra bazı şeyleri yaşamak istiyor
Ah be kader arkadaşım.
Yalnızlık bir yandan, sıcaklar bir yandan derken el mecbur çekeceğiz bu derdi
gizlilik güven vede saygı sana hayatına bedenine saygı
Yap yap yap rahatlat kendini nasıl ne yapayım
Kanka senin erkek versiyonun da benim işte evlenmemiz lazım yakın zamanda ikimizin de
ya mastürbasyon yapacaksın ya da normal ilişkiye gireceksin.. çözümü bu..
Bende de oluyor bazen yer zaman farketmeksizin
Benim de aynı şekilde
Farklı çılgın uçuk fantezilerden hoşlanrmsn
Seni her gün rahatlatayım ister misin
artık zamanı gelmiş ;)
İlgi odağını değiştir
Yasin geregi normal mastürbasyon yap rahatla
Seksting partneri bul
Evlenmen lazım kanka zinaya düşmeden
Normal.
Her konuya acikmisin peki😊😈
Neden engel olmak istiyorsun ki bırak olma 😀
Ayy bu ben ya bakıre msn pekı
Yap sende
Hep seks yap
Evlen madem
Evlenmek istiyorum fakat, erkek arkadaşım yurt dışında yaşıyor.
Yurt içimden bul
Düzenli seks
O olmuyor maalesef
Neden?
Sevgilimle aynı ülkede değiliz
Sexting yapabilirsin
Çok iyi bir şey bu fb bul takıl
yapalım hep
Ulaş
Oksa rahatla
Yardım edm
Ne zamandır boylesin