Oral seksi daha tutkulu bir hale getirmek için neler yapılmalıdır?

Öncesinde erkeği uyarmak için hiçbir şey yapmadan penise bir anda saldırma. Öpüşmeler ve dokunuşlarla erkeği tahrik et ve hazırla. Örneğin öpüşürken yavaşça aşağı in. Göğüslere göbeğe ve kasıklara ıslak öpücükler kondurarak penise kadar in. Anahtar kelime ıslaklık, ne kadar ıslak yaparsan erkek o kadar fazla zevk alır.
Penis, özellikle de baş bölgesi çok duyarlıdır. Ağzına giriş çıkışı esnasında bu bölgeye dişlerinin sürtünmesi erkeğe acı verir. Oral seksi dilin ve dudaklarınla yap, dişlerle değil.
Göz teması önemlidir, arada bir göz göze gelmek lazım. Alt kattaki "iki yetim"i de ihmal etme.
Sürekli aynı hızda devam etme, arada hızlan veya yavaşla. Örneğin erkeğin boşalmaya yaklaştığını hissettiğinde yavaşla, bırak delirsin. Oral seks yaparken şu teknikleri uygula;
- kökten uca yalama
- dudak teması
- dil çevirme tekniği
- emme
- ağız içinde tutma
- kafayı çevirme tekniği
- elleri çevirme tekniği
- çift el tekniği
- dil veya yüze vuruş
- kontrol erkekte (face fuck)
- kökleme tekniği (deep thorat) vs.. vs.
Bence kadın oral seks sırasında bu tarz sorular sormayıp içinden geldiği gibi yapmalı ve severek yaptığını belli etmeli. Ayrıca erkeğin haz noktalarını bilip sınır olmadan bölgeyi bütün olarak düşünüp elini ve dilini çekinmeden değdirirse uçsuz bucaksız bir zevkin kucağına beni bırakabilir
Favori orgazmım oral seksdir ve olmazsa olmazım yapmayı seviyorum, oral yaparken daha belirgin bir hassasiyet yaşanıyor ve o zaman vajinada titreme ve çarpma hissediyor o ana bitiyorum :)) sonrasında ise o patlama 💥
Daha tutkulu bir hale gtirmek için tek ihtiyaç olan yakıt istektir. Karşınızdakini ne çok isterseniz, yaptığınız her şeyi de bir o kadar tutkuyla yaparsınız. Ne yaparsanız yapın ama aşkla yapın.
Cevap
72Cevap
En tatlı şekilde en sevdiğiniz kişiyi hayal ederek daha tatlı olur bence.
Evliliğimdeki eşimle tecrübemi yazabilirim. Bence sadece penise odaklanmamak lazim. penis merkezli bir daire cizildiginde, cevresi gobek deliginden gececek sekilde, asil etki alani merkezde olmak uzere, daire icinde kalan bolge etki alanidir. hemen penise saldirmiyoruz, erkegi biraz bekletip sabirli olmasini ogretiyoruz. onun icin etki alani dedigimiz dairedeki gobek deligi ve civarina ufak opucukler kondurarak asagi iniyoruz. bu sirada, el ile penis ve testisleri oksuyoruz. (oksuyoruz derken, yalayalım :) penise öpucuk kondurmak bence çok klişedir. onun yerine, kafasi iyice buyumus penisin uc kismini, ya da kafa kismini agza almak en iyisidir. kafayi agziniza aldiktan sonra, dilinizle alt kismina masaj yapin. bu sirada el ile erkegin testis veya kıçını avuclamaniz iyi olur. Ayrıca oral seks sirasinda, unutmamalisiniz ki, penisin uc kismi hassas olsa da, asil govde kismi da ilgi bekler. onun icin alabiliyorsaniz, bogaziniza kadar, yoksa agzinizdan disari alip penisi, dilinizle tum penisi yalamaniz iyi olur. Testis kismi da opulur, yalanirsa ya da en azindan elle masaj yapilirsa en iyisidir. ilerleyen surede, kafa kismini agziniza aldiginizda, bol tukuruk kullanin. uc kismi agizda iken, el ile penisin govdesine yapilan masaj iyi olur. bunlari iyi yaparsaniz erkeginizi azgın bir boğa gibi bosaltabilirsiniz.
😳😳😳
Öncelikle istek şart, zorlamdan talep bile etmeden yapılan oral keyif verir. Kadınlar için, Dişini değdirmeden, kusmadan, zevk aldığını belli ederek, penisin her noktasıyla sadece dilinle de değil dudakların ve ellerinle de ilgilenerek yapılırsa keyif verir. deep throat eğer becerebiliyorsanız hiç durmyın ama zordur herkesin harcı değildir. yaparım derseniz yatağa yatıp kafanı geriye atarsın ve erkek gerisini halleder ve asıl deep odur aslında
erkekler içinde; yine istekle sanki günlerdir susuz kalmış gibi yapılan ve parmakların eşlik ettiği hatta arada parmakların arka kapıları yokladığı bir oral seks kadın için fantastik olacaktır. kısa tutmamak ve partneri yarım bırakmamak esastır.
Vay be 😱😱😱
Hemde ne dibi..
👏👏👏👏 daha ne denebilir ki 👏👏👏👏
Penetrasyonda olduğu gibi oral sekste de orgazma odaklanmamak gerek. Orgazma odaklanınca kısa süren, sonuç odaklı bir oral seks olup yeteri kadar tatmin olamadığınız bir sonuç elde edersiniz.
Oral sekste (erkekler için) sadece vajinaya odaklanmamak gerekiyor. Klitorisi uyaran dil dansı ve erojen bölgelere yapılan öpücükler oral seksi daha tutkulu ve haz dolu bir hale getirecektir.
(Kadınlar için) oral sekste sadece penis odaklı dokunuşlar eksik kalacaktır. Testisler ve herkeste farklı olan erojen bölgelere dokunulabilir.
önce istemek gerekli. Bunu iş gibi değilde hakikaten zevk alarak yapıyorsan anında cevabını alıyorsun zaten :) Birincisi mutlaka testisler avuçlanmalı ve dişler asla temas etmemeli. Gerisi dudaklar ve dilde zaten :)
Deep throat yapabiliyomusun? 😀
Öncelik istekli olunmasıdır , sonra dili kullanmayı bilmek , göz teması , ve unutmayın ki erkeklerinde vücudun da haz aldığı bölgeler vardır oralara dokunmaktan çekinmeyin.
Nereler mesela?
Oral seks karşılıklı kesinlikle olmalı bence. Kadınlar bu durumu kısa kesmemeli. İyice dillerini gezdirmeli, emmeli, öpücükler kondurmalı. Yavaşça hızlanmaya başlarken kendinden geçerek partnerine bakarak git gel yapmalı. Kadın/erkek burada bazı şeylere tolerans göstermeli diye düşünüyüorum. Yüze ağza boşalmak, yutmak gibi.
Oral yapan taraf bensem dokunuşlarım ve dilimle zirveye çıkarmaya oynarım. Ellerim ve dilim tempolu hareket eder ama birbirinin zıttı şekilde bu da partneri baştan çıkartır. Bana yapilacaksa da ıslak ve çekinmeden dokunuşlar bunu en güzel şekilde tamamlayabilir.
Bayana oral yaparken, bir yandan da parmak ile vagina ile oynamak. Veya arka tarafla oynamak.
Erkeğe oral yapılırken,
Yumurtalıklar ile oynanması, veya arka tarafla oynuyor gibi yapılması, bana çooook zevk, daha fazla haz ve tutku dolu geçmesini sağlıyor...
dudakçıkları yalayıp klitorisi doya doya emmek emdikçe sulandığını hissedince boşalana kadar yalamak ve klitorisi uyararak boşaldığında partnerimin titrediğini görmek çok her seferinde hoşuma gitmiştir.. yani içten gelerek yalamak daha arzulu bir oral ortaya çıkarıyor,,😊😉
Bal gibi, çikolata gibi, kremşanti gibi şeyleri kullanmak zaten standarda bindi neredeyse. Ama ağzıan buz alıp soğuk dil ve dudaklarla oral yapmak çok farklı bir his uyandırıyor. Tavsiye ederim. (erkek için de kadın işin de uygulanabilir)
1 - öncelikle bakımlı ve temiz bir ön hazırlık
2 - kesinlikle cilveli ve kışkırtıcı hareketler mesajlar dokunuşlar ile tahrik etmek
3 - yavaş ve ağır ağır yakınlaşıp soymak için acele etmeden tadını çıkarmak.
4 - keşfederek soymak ve yavaş yavaş o cazibe merkezine ilerlemek. kıvrandırarak acele etmeden hassas noktaları keşfederek çıldırtmak.
5- ansızın hızlanarak deliye çevirmek.
Daha iyi hale getirmek, oral seks esnasında çiftlerin birbirlerine kulak vermesine bağlı bence
Şahsi değil goy goy amaçlıdır. Soruya gelecek olursam pek bilemicem
Egerki kışkırtıcı bir hale getireceksek olayı gözleri bağlayıp küçük bir buz parçasını etrafında gezdirip sonrasında dilimi devreye sokmak partnerde deprem etkisi yaratır
Ardından oralı yiyince ateş gibi yanar merak etme 😂
Ben bunları corona dan da önce yapıyordum merak etme burda herhangi bir değişim yok arkadaş sordu bende cevapladım bence sende dene dediğimi güzel oluyor 👍
Hafif sakalla yapışacaksın, yarın yokmuş gibi emeceksin her yerini. Ufak ufak baticak sakalın, bakicaksin arada gözlerine...
ağıza buz alıp öyle yapılırsa erkeğe acaip haz duydurur..
bunu sırrı da herkes bilmez de söylemez de kıyak yapayım dedim 😀
neden sadece erkekleri ele aldınız. her iki taraf için de iştahla yapılmalı partnere dünyadaki en güzel şeyi tattigini düşündürmeli (ki bazı kadınların ki gercekden öyle)
Gözünün içine baka baka onun emrindeymis gibi ve gerçekten deli gibi isteyerek yapmak harika ve yapılması harika
Penise tükürün... Derin s.. akso yapın, ağzınıza boşaltın... Meniyi yutmayıp penisin başına akıtın ve elle devam edin.
Oww aklımdan bile böyle bir soru geçmedi im şok şok 😂
Oral yaparken aynı zamanda vajinasını uyarması zevki katlayacaktır daha istekli ve şehvetli olacaktır oral.
Erkekler her türlü zevk alır kadınlar için işi farklı boyutlara getirmek şart.
Ben aşırı zevk alıyorum.. ne kadar uzun o kadar iyi benim için.. 😂😂
Tüm arzularınla ateşinle yapınca yanmamak mümkün olmaz zaten önemli olan tüm iştahı ve arzuyu hissettirmek
İşimiz gücümüz yok onu düşünelim erkekleri nası mutlu ederiz
Feno olmanın ve ilgi çekmenin en kısa yolu. KS gibi abaza cenneti bir yer oldukça karlı bir yatırım 😏
Ben yapıyorsam emin ol o zaten inanılmaz güzel bişey olur. Bu konuda iddialıyım
Dili iyi kullanmaya bağlı
Nasıl iyi kullanırız taktik versene
Arka deligini yokluyorum parnagımla, vajinasini yalarken mutsuz olani hic görmedim
ben bir kadına oral yaparken bir yandan göğüslerini okşarım... diğer yandan da parmağımla anal baskı yaparımki... zevk girdabında çıldırsın
oral yapiyorsan daha ne tutkusu bekliyorsun azina alinca o etin dati super iste
Şöyle bir göz gezdireyim dedim de bütün seks doktorları ve ilişki uzmanları yorumlarını yapmış, bize de susmak düşer :))
kadının elleri arkadan bağlayıp saçlarından kavrayıp hakimiyeti ona bırakmak yerine erkek elinde tutarsa dahada zevkli hale gelebilir
Partnerimi sürekli izleyerek dilimi ve parmaklarımı da aynı anda kullanmayı çok seviyorum ve de içime çeke çeke emmeyi
En sevdiğim diyebilirim özellikle kiliotri ye dil atmak vajumlayarak emmek her kadının hoşuna gider diye düşünüyorum
Oral bölgelere şekerleme çikolata kremşanti sürmek veya tuz sürüp tekile içmek, limon sürüp emmek vs şeyler çok eğlenceli hale getirebilir oral Seksi
hayalar alttan tutulup avuçlanıp sıkılmalı hatta emilip yalanmalıdır.
(hiç yaşamadım ama en büyük hayaim :) )
Önce istemeli dil ve dudaklar gerisi gelir
Bilmem yani nasıl bir şey daha arzulu hale getirir. Normal sekste ne bileyim iç çamaşırı fantezi ürünler vs arzuyu artırıyor ama oralda ne yapılabilir ki🤔
Gözlerime bakarak yalaması ve ağzına b. şaltarak hepsini yutması d. llerimin 😋😋😋😋
Göz teması olması, diş yok, ıslak öpücükler
Her şey hareketlerde ve dilde
Dili anladım hareket derken?
cikolata sosu dene...
Oral yapsrken oda olabilir.
Ama çikolata da bu devirde, sanki biraz klasik kaldı gibi yaa
@MasörVolkan denememıs bırı ıcın bence ıllk ozeldır baska ne olabılırkı soyle bakalım
Ketçap&mayonez deneyin,
@xyzabc1234 bnece ıgrenc
Patates kızartması da olsun banıp banıp yersiniz
Gizli bir. Yorumum var.
Kadına Oral yaparken, vagina ile bir yandan parmak ile oynamak,
Diye bir yorumum var, Ona bakabilirsin. 😃
Ama dediğin de doğru, ilk yapan için benim yazdığım da aykırı gelebilir... 😉
İğrenççç o ne yaaa.
Burada yorumlarda da muhabbet te edilemiyor, hemen birileri böyle iğrenç fikirler ile atlayabiliyor muhabbetinn ortasına yaa
Ulan karının ağzına vermek dötüni parmaklamak ddaşk yalamak güzel ketçap mayonez mi kötü.. 😱😱😱😱😱
Oralın kendisi bir tutku
Göz teması kurulsa yeter bence
Nedense ben de bir erkeğe denemeyi istiyorum🙈
Tekila için deneyin inanamazsınız o ilişkinin sonu gelmez bak ben size söyleyeyim
oral seks yerınde ve zamanında yapılmalı yapan kısıde ısını ıyı bılıyor olmalı
Karşılıklı olarak tutkulu ve istekli bir şekilde arzulamak daha tutkulu yapar
Spermi yutmadıktan sonra nasıl yaladığının bir önemi kalmıyor benim için.
Çikolata sürüp deneyin
Neeee yaois yapis
Ben yaptırmayı değil yapmayı seviyorum. İçinde bir oyuncak varken yapınca uçarsın 😉
Farklı pozisyonlarda oral yapıp islatirim
Çiğköfte sosu dökülmeli
saatlece emmek yalamak yalanmak şart
Onun sırları bende en iyi ben yaparım iddialıyım
Gerçekten buna hazırmısınız anlatayım mı?
çikolata dökün 😂😂😂
Sen ile yaparsam daha tutkulu olur
istemek yeterli. temizlik şart.
bir şeyler sür yala yalat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?