Oral seks sevmeyen yoktur pek sanırım. Daha zevkli olması için ne
tür şeyler yapılmalı. Sadece cinsel bölgelere mi yapılmalı bir de?
tür şeyler yapılmalı. Sadece cinsel bölgelere mi yapılmalı bir de?
haydi sana bir kıyak yapayım:)
sırtüstü uzan arkadaşım. derin bir nefes al. sakin ol..
kız arkadaşının ağzına oturmasını bekle. iyice yerleşene kadar sabret.
sadece yalamaya odaklan. dilini mümkün olduğunca içeride tut.
kız arkadaşının zevk alıp genişlediğini ıslandığını gör.
artık daha fazla dilinle girmelisin. iç duvarları uzun uzun yala.
dudakları emebilirsin. ama yutar gibi emilmesi çok hoşlarına gidecektir.
kız arkadaşın sen bunları yaparken sadece ağzına bastırsın. 69 yaptırma. sadece zevk almaya konsantre olsun.
artık dilinin tamamıyla içeri girebilirsin. boşalması an meselesidir.
afiyet olsun.;:)
kadinlarin hassas noktalarini bileceksin o bolgelere dokunacaksin iste o zaman oral zevk daha fazla zevk verir
hiçbir yeri boş bırakmayacaksın. bızırını emerken bir elinin parmakları içinde olmalı kadının, diğer elin kalçasını ya da göğüslerini okşayabilir. beline dokunmalısın. sürekli aynı yeri okşamak ya da aynı şekilde yalamak can sıkıcı olur. ellerin vücudunda dolaşmalı, vajinayı bir yalayıp bir emmelisin. arada bir küçücük bir ısırık da heyecan katar.
hayır oral yaparken vücudun her yeri kullanılmalı cinsel bölge çok zevk ama diğer yerler örneğin göğüsler de en az cinsel bölge kadar zevk verir ayrıca boyun ve dudaklardan da zevk alınabilir oral yapacaksan vücudunun her yerini baştan aşağıya kadar yalayacaksın arkadaş :D orgazmın doruklarına ulaşmak ve ulaştırmaksa amacın bunu yapacaksın :D
Cevap
6Cevap
özellikle kadının vajinasına muz(dilimlenmemiş olmalı.) koymak çok güzeldir...
erkek onu yerken bir yandan kendisine oral yapıladığını zanneder ve kadının vajinasını daha bi zevkle yalamaya başlar..
Bal filan sürülse olur mu:)
Peki erkeğe oral yapılırken ek birşey sürülmeli mi sence?
Aklımda olsun krem şanti alırım sıkılanlardan.Meniyi yutmayı da kolaylaştırır hem de sanırım.
bak bu süper anlatıyor
simdi sana neler yapinca zevkin patladigini yazardim ama sonra yine kiskanclar atar beni burdan :D hahaaayt :D
sen burda kızları bakirim diye yiyosun gibi geliyor bana he bakirerkek:)))
Alakası yok bilgi almak için burdayım da senin gibi düşünen çok ama.
Olamam zaten sanırım da tarzım beğenilmiyor zaten sorun o.
Evet oralı sadece cinsel bölgelere yapmak lazım
ben hiç koluma oral yapan birine denk gelmedim xD
Bu çocuk beni öldürüyor ya:D:D
kalorifere gerek yok hayatım ya dondurma olmasın yeter :D ben zaten ısınmışım ısıncağım kadar :D
Oral heryere yapılır mesela erkeklerdede meme uçları emilirse çok güzel oluyor. Ve kadının heryerinde ayrı zevk noktaları vardır bulmak gerek ve yalamak gerek. Hatta anüs bile yalanmalı çok güzel oluyor. Tabi erkeğinde anüsü yalanmalı
"Sadece cinsel bölgelere mi yapılmalı bir de?"
imza: bakirerkek
krem şantiyle süsleyebilirsin. amma güldüm yaaaaaaaa... üstünede meyve koyarsın. hahhahahaahahahhahaaa...
Hayır bence bütün vücuda yapılabilir ve dondurma dökerek yalamak çok daha zevkli hale getirir
O hararetle üşüyeceğini sanmıyorum:)
dondurmadan soğudum yahu :))
üstüne sıcak çikolata dök yala :)
klitorise sakallarını sür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar