İlk gece için gelinliğin altında nasıl bir çamaşır olmalı? İlk gecenin düğün gecesi olduğunu düşünürsek daha da özel olmalı her şey... Mesela gelinliğin altındaki iç çamaşırı merak uyandırmalı. Peki bu seçimin rengi gelinlik gibi açık renk mi olmalı yoksa koyu renk de olur mu? Ya da model olarak ne tercih edilmelidir?
İlk gece için gelinliğin altında nasıl bir çamaşır olmalı?
Ben olsam normal pamuklu iç çamaşırı giyerim sonra düğünden sonra rica ederim bir beklesin hazırlanayım. Sonuçta bütün gün yoğun geçecek, terlerim falan pis çıkmak istemem karşısına. Hatta ben düğün gecesi birşeyler yaşamak nekadar mantıklı bilemiyorum çünkü o gün zaten çok yorgun oluyo iki tarafta.
gelinlikle aynı renkte tercih edliyor genelde, ve gelinlik için özel üretilen çamaşırlar var, zaten bunu düğünden önce çiftler konuşuyor az çok belirliyorlar gelinde ona göre giyiniyor, genellikle seksi çamaşır ve modeller tercih ediliyor
Bisry giymesine gerek yok , gelin hanim sacina takilan 100lerce tokayi cikarmakla ugrasacak bir dus banyo alicak malum halaydan bayagi bir terlemis olacak ve esine kotu kokmak istemiycek, muhtemelen esiyle dugun oncesinde bunlari konusmustur ve esinin sevdigi renkte , kirmizi beyaz siyah neyse artik jartiyer tanga bustiyer giyebilir. Sanirim en mantıklı cevap ta bu olmali !!!
Kesinlikle beyaz ince ve şeffaf bir gecelik olmalı 🔥💥💣
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabıkıde en rahat olanı gıymek. Tüm gün zaten gelınlıkle ugraşacaksınız vs sonra zaten bir duş alınır herhalde öncesi pis pis olmaz o zaman istenilen gıyılır bence skksks
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok Seksi tül dantel transparan albenisi olan ateş eden ve kullanmasını bilen bir kız olmalı 🔥🔥
ilk gece ve ve ilk olacaksa o korkuyla erkegi dahada kudurtarak yoldan çıkarmanın bir anlamı yok ilk gece hafif bir sevişme sonrasında ne olursa seksi çamaşırlar fanteziler neler neler olur