İlk gece sade olmalı mı yoksa gelinlik çıkardıktan sonra hazırlanmal ımı hani şu değişik iç çamaşırları filan. Gelinlik iç giyimi nasıl olmalı? Biraz bilgi verir misiniz?Gelinlik iç giyim
Büyük bir ihtimalle düğünde yorulacaksın. İlk gece için düşündüğün iç çamaşırlarını gelinlik altına giyersen bir de hazırlanma macerasına girmemiş olursun. Gelinlik iç giyim nasıl olmalı? Dersen jartiyer tarzı bir şey giyiyorlar. Ama rahat edeceğin şeyler giy bence. Gelinlik içinde o kadar saat duracaksın, rahat edeceğin iç giyim seç.
genelde altta jartiyer, yada külotlu çorap olur. renk olarak önce beyazı tercih et. sonra siyahı. gelinliğin büyüsünü bozmasın...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel bir jartiyerle sütyen.. Başka hiçbir şeye gerek yok sade ve güzel ol. Fiziğin de düzgünse mükemmel olur. Gelinlik iç giyim bana göre kesinlikle sade olmalı. Ama kendi zevkine güveniyorsan daha farklı şeylerde seçebilirsin elbette.
güzelim gelinliğin altına zaten bişeyler giyiliyo. Jartiyer gibi. Yani ayrıca bişey alıp hazırlanma die bişey bilmiyorum. E zate terden biteceksiniz duş alma gereği duyacaksınız. O zaman farklı bişeyler giyebilirsin ama bence kesin beyaz olmalı.
ya vazgeçin bu işlerden,nasıl olsa çıkartacağın şeyin üstünde niye bu kadar çok duruyorsun..düşün fiziğin ortalamanın altında,sen giymişsin victoria's secret'tan neye yarar?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben beyaz gıycem ılk geceden renkli şeyler hoşuma gitmiyo
ya o jartiyer mi ne varya ne o öyle kat kat iğrenç bence beyaz saten tanga veya tül beyaz tanga veya dantelli beyaz tanga tabii g strıng de ola bilir o damat erir yaaa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne gerek var duş almadan olur mu o iş duştan sonra giy ne giyeceksen
En İyi Cevaplar