Düğün bitmiş, herkes evine çekilmiş. Gelin ve damat da en mutlu günlerini birbirlerinin olarak geçirmeyi iple çekiyor. Gelinin seksi bir şeylerle eşinin karşısına çıkma isteği olduğunu düşünün. Böyle bir gecede üzerine ne giyerse daha seksi ve çekici olur?
MuRDocK38 | Cinsel Yaşam konusunda 113 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
şimdi herkesin fikri tercihi ayrı olabilir tabi ama benim aklıma takılan mevzu daha başka birşey. o kadar yorgun argın ne bilim terli vs olcan o kadar düğün akşamı gündüzü geçmiş falan. birde güzel namazı kılcan vs. gelinliğin altına direkt giyilmesi bana garip geliyor nedense ya
0|1
0|0
Gizli Üye
2 ay
A ve C şıkkı en iyileri ancak şöyle bir durum var. Ben cinsel ilişkinin ilk gece yaşanmasına karşıyım. Neden derseniz o gün tüm gün koşuşturmacak olacak sabah erken kalkılacak ordan oraya gidilecek koşulacak aksam oynanacak. Gece en az 1-2 gibi eve girmiş olacaktın ve yorgunluktan elini bile kaldıramazsın :) Ilık bir duş alarak temiz bir uyku uyuyarak dinlenmesi en güzel. Ertesi gün ya da diğer gün doyasıya seks yapılabilir bence. Loş romantik ve erotik bir müzik eşliğinde.
1|1
0|0
KasiyerBüşüü_ | Cinsel Yaşam konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
2 ay
😍😍😍
1|7
1|1
minikhırçınkedi | Cinsel Yaşam konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Şıklardan saten gecelik en iyisii.. Hem ilk gece o kadar seye gerek yok bence zaten düğünden yorgun argın geliyorsun..
0|4
0|0
Gizli Üye
2 ay
Birincisi acaba giyer mi böyle bir şey onu düşünmek lazım ikinci olarak tek omuz kol sırt dekolteli altına etek giyebilir. İlla gecelik falan her yerini gösteremez belki utanır zorlamamak lazım ama istediğin şeyi giyer mi acaba
1|1
0|1
Prince12345678 | Cinsel Yaşam konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Yani ilk gece unutulmaz olsun isterse değişik sınırları zorlayabilir ama mumkunse o geceyle kalmasin diyenlerdenim bunun ustune katarak drvam rtsin isterim
fotoğraftakilerden hiçbiri güzel değil. gelinliğin altına giymelik gecelikler var. beyaz dantelli oluyorlar genelde. altına da jartiyer giyerse tadından yenmez. gelinliği indiridiği anda damadın karşısına öyle çıkması daha güzel olur bence
1|3
0|1
premium34 | Cinsel Yaşam konusunda 79 görüş paylaştı.
Xper 6
2 ay
Genel olarak herkes çıplak olsun ne gerek var diyor ama seksi bir jartiyer takım çok iyi olur 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1023Hem ilk gece o kadar seye gerek yok bence zaten düğünden yorgun argın geliyorsun..
Tek evlenelim de paçalı don giyse de kabul dermişim yokluğun da bu kadarı 😂😂😂😂
Gerek gecemizi yapalım diye birşey yok, halk ağzıyla bilinsin diye kullanılır bu tabir.
libidokiller bir deyim. Benim evlendiğim kişi söylese net gülerim.
Ben de gülerim buna
hmm seksi
teşekkür
Teşekküre gerek yok, eşin teşekkür etsin sana :) böyle güzel bir kadına o sahip olmuş
Minnetarım
O da sana minettardır umarım
Minnettar