Arkadaşlar 27 yaşındayım ve eşimden ayrıldık kızımla yaşıyoruz annemde yakın oturuyor bize geliyor felan ben devlet memuruyum kızım 3 yaşında anneme bırakıyorum genelde geçende geldi işte tuvalette kulanılmış prezervatif buldu ve baya baya tartışma oldu aramızda sizce ne yapmalıyım sevgilim var doğru cinsel ilişkiyede giriyorum kızımı ona bırakıp sizce ne yapmalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen boşversene onları kızım. Zaten ölüm gidicen 20 yıl sonra zevde almican anın gençliğin tadını kaçırma yaşa yaşabildiğin kadar ama aklını kullanarak yap pislik karaktersiz kişileri bulma s*ki var diye. Ailene aldanma onlar geri kafadalar. İsteklerimi bastıracam diye uğraşma. Ve bu tarz ilişkilerde çokta ayak bağı olmicak kişileri seç. Ve dikkatli olun. Tuvalete sağa sola bişey. Atmak nedir odanıza alın bir poşet tüm çöpü ona atın çoçuk giderken alsın. Ben her defasında öyle yapıyordum hatta kendime gülerek çıkıyodum elimde yavrularım vs 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yapacaksın ilişkiye girmeyip rahibe gibi ortada mı gezeceksin. Seninde ihtiyaçların ve isteklerin var annenin bunu anlaması lazım. Ama prezervatifide bulunmayacak şekilde yok ediverin bir zahmet rahatlığınız takdir edilecek cinstenmiş.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabiki yaşamak kadın olarak hakkın ama bunu yaparken el altından gizlice yapmanı tavsiye ederim yaşadığın yer kırsal kesim ise bu sorun olabilir Annenin tepki doğal tabiki ama gel gelelim bu işleri gizli yap ortada delil bırakma
01 Yorumla
Yani evlenmişsin ama olmamış ilişkin bitmiş sonuç olarka hayatının sonuna kadar rahibe gibi dolaşamzsın. Bu bir ihtiyaç aynı zamanda. Annen de belki duyulmasından endişeleniyordu.. Kendince haklı o da.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaşallah ne kadar güzel ekmek su gibi anlatıyorsun ne ailemiymiş arkadaş. Birini uçkuru uğruna terk etmiş çocuk ortada kalmış kendi uçkurunun peşinden gidiyorsn hala bide tartışma çıkmış diyosn adam skmş atmş annemle tartıştm diyorsn memurum diyor bide memurluğun da batsın anneliğinde batsın İlla edep illa edep
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik karşılıklı yapılan birşey bence
Cevap sahibi+1 yılBu yani bunu mu anladın? Her karşılıklı yapılan bişey doğru mu oluyor
Daha gençsin annen ile oturup konuşmalı durumu açıklamalısın. Ama evladına ayırman gereken vaktini de sevgilin ile geçirme bence...
05 Yorumla
Soran+1 yılArada yapıyorum
Soran+1 yılCinsellik
- +1 yıl
Ona birşey diyemem. En azından şu lanet hastalık geçene kadar ara ver diyebilirim evladın ve kendi sağlığın için. Kendi kendine yetinebilirsin. Normal yaşamında da evladına ayıracağın zamanı iyi ayarla. Yoksa üzülen yine sen olursun. Ayrıca başka biri ile evlenmen daha doğru değilmi sence?
Soran+1 yılZaten önceden di şimdi yok
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Bak gençken insanlar bilmedikleri hatalar yapabiliyor ama artık bir kadın bir anne oldun bari çocuğuna güzel temiz bir anne olmayı denesen artık...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevam et yaşamaya ama temkinli ol delil bırakma en azından. ve sonuçta özgür yalnız birisin elbet hayatında biri olması gayet normal ama eskilere bunu anlatamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun ayarlayacağı bir yer yerine kendi evine davet etmen bana biraz kendini kullandırtıyormuşsun gibi geldi.
00 YorumlaAğ madem böyle bir bok yiyor sun kizinla yaşadığın evde niye yapıyor sun kolu komşu görse adın çıksa dahami iyi olucak
00 Yorumla
+1 yılHer gün aynı soruyu mu soruyorsun bunu yaşayan farklı kişiler misiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa soruyorum anlamadım
- +1 yıl
Dünde biri "geceleri çocuğumu anneme bırakıyorum yine kimin koynuna gireceksin diyor o da diye sordu da
Soran+1 yılHıımm anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiki büyük iyi sevişen birini bul dost hayatı yaşa ama evinde değil çocuğu otelde bakıcıya kendin sexe sonra hayata devam
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu paşam
Cevap sahibi+1 yılKuzenimde aynı durumda ben beceriyorum yakın bir akraban varsa daha yeni ergenlikten çıkmış onu kullan laf söz olmaz 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence devam et annene soyle de ciddiysen evlen ama seks yapmadan da insan yasayamaz mecburen yapacaksin peki sevgilin ciddi biri mi
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil
Cevap sahibi+1 yılMutluysan devam et peki hamile kalma dikkat et
Cevap sahibi+1 yılHic kendinden kucuk biriyle birlikte olur muydun
Soran+1 yılZaten küçük 21 yaşında ondan evlenemem
Cevap sahibi+1 yılBence sen devam et peki soru cevap yapsak olur mu
Cevap sahibi+1 yılBenim annemde dul onu sorucaktim
Cevap sahibi+1 yılOrda misin
+1 yılNe is yapıyon ablacım prevarzitif niye cope atmadinmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılseninde duyguların arzuların isteklerin var ayrılmışsın diye bunları yaşamıcan anlamına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDul olman en zoru , ama o erkekte çok dikkatsizmiş veya annen çok dikkatliymiş😃
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl在么💋
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım var, kafana göre yaşayamazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılÖylede
Cevap sahibi+1 yılCiddi bir ilişkin varsa neticelendir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal cinsel hayatının olması.
00 Yorumla Annen neden karışıyo günah diyemi
00 Yorumla
+1 yılEee normal bu ne var ki yapcan tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılEee si
- +1 yıl
Yapacaksın tabi gençsin daha bu öyle bırakılacak bişey değil
+1 yılSenjn gibi azgini bize denk gelmez ki 🔥
00 Yorumlaİşi ciddiyete dök öyle olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. neden prezervatifi ortalıkta bırakıyon
00 YorumlaZevkine baak
00 YorumlaAnnenle konuşmalısın
00 YorumlaSevgilin var mi hala
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzeli vibratör al kimse de anlamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı hazmı
Cevap sahibi+1 yılIdare et sende
+1 yılBırakmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Yapmıcan mast yap ne blm srxthing yap
Soran+1 yılAlışkanlık
- +1 yıl
Yawasça brak azalt
Annene anlat durumu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. dewamke
00 Yorumla
+1 yılYazık etmişssin :(
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi anlamda
- +1 yıl
Kendine çocuğuna :( Niye ne gerek vardı biriyle olmaya..
Soran+1 yılCan istiyor nababilirim ki sen hiç azmıyonmu
- +1 yıl
Elbette isteklerim oluyor :( Sende haklısın 🙋♂️ Dertleşmek istersen takip atabilirsin.
Bence kurma bu
00 Yorumla
+1 yılMerak ettim
01 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu
+1 yılBoşver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılannen haklıymış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçözdün mü sorunu?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevlendin mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelisin Canım
07 Yorumla
Soran+1 yılNabıcaksın
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim
- +1 yıl
Abaza s. g
Cevap sahibi+1 yıl@Mustafa0077 sie mk
- +1 yıl
Kes lan görmemiş
Cevap sahibi+1 yıl@Mustafa0077 senin mk
- +1 yıl
Hehe koydun şu an mal
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar dulum ve kızımla yaşıyorum annem cinsel hayatımın hala devam ettiğini anladı ve tartıştık baya baya sizce ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat