Cinsel Yaşam Seks bağımlısı bir eşle baş edebilir misiniz? (Sayfa 2) beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 529 Seks bağımlısı bir eşle baş edebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Henry027 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Cinselliği seviyorsan sorun olmaz sevmiyorsan sonucu boşanmaya kadar gidebilir 1 0 Yorumla
sessizkaranlık03 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Evet. Yalan ve ihanet olmadığı sürece birde sadece bu konuyu benimle konuştuğu sürece sıkıntı olmaz. 1 0 Yorumla
cemcanatasay Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Sadece bana ait olmak isteyen doyumsuz biriyle baş ederim günlük en az 3 posta atarım 1 0 Yorumla
mücehhez Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kadın zaten ateşli olur. Başka ne iater ki orgazmdan başka 1 0 Yorumla
Mratt2535 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Tabiki o istesin yeterki her daim seks yaparım onunla 1 0 Yorumla
komando_01_33 Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl oyle bir kiza rastlamadim rastlarsam hemen evlenirim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sürekli de olmazki bıktırır insanı işten gelcez yorgun bide her akşam binmiyek ölürüz bak😅 1 0 Yorumla
_AskerYareni_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Uğraşılmaz sürekli. Her şey dozunda güzel. 6 0 Yorumla
Police-Mann Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Ederim tabi ki. Bende bağımlıyım 😂 günde 4 5 sefer bazen yetmiyor sekste 1 0 Yorumla
asksana34benzerr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl bana bagliysa atesini genelde sondururum o is bende😂 1 0 Yorumla
missgzmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl O benimle başedebilir mi bunu düşünsün 15 1 Yorumla BideÇalanıDuysanız +1 yıl Fenaaaaa Yorumla
Seph06 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Düşününce başta ohhhooooo gözünü actirtmam 🙈 diyor insan ama hastalık bu hersey bir yere kadar... 1 0 Yorumla
x_Master_x Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Baş etmek diye bir şey söz konusu değil itaat etmesini sağlarım ve doyururum. 1 0 Yorumla
oyunadamı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Evet. Ayaküstü tıklarım bu kadar basit. 25 santim olanlarinki biraz zor kalkar 😂 0 0 Yorumla
Damarlıkaan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sordugun sorular harika tatlım ederim tabiki keniklerini sızlatırım koydukca 1 0 Yorumla
nyzsl Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Sünnet yüzünden cinsel hayatım tamamen bitirildiği için bir şey diyemem bu konuda. 0 0 Yorumla
Aydan65 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ona istediğini veririm 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızlar, eğer sevgiliniz Pink Toni olursa bu sorunun cevabına evet diyebilirsiniz :) (Erkekler okurken gülmekten ağladı) 0 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ederim 14 1 Yorumla aguero_07 +1 yıl iyiymiş iddialısın bakıyorum ;) Yorumla
Anlascioglu Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl O düşmüşse bende düşerim. İyi günde kötü günde dedik 0 0 Yorumla
JanJan_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Çok film izlemekten bunlar. Mesala: "Bir kadının seks günlüğü.." 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Herşey tadında güzel fazlası zarar bence 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. O kadar da bağımlılık zarar 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayy çok fenaymis , korktum 😑 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ederim buna da eminim. 🤟 🤪 1 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Eşimin ihtiyaçlarını gidermek bana düşer. 1 0 Yorumla
Asilb3y Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl tehlikeli bir durum.. yeteerince karşılık verilmezse ihanete kadar gider.. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. evet baş ederim de o benle baş edebilecek mi 1 1 Yorumla Ghjklzx +1 yıl Reyiz Yorumla
haktan32 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl başetmek kolay orkidem önemli olan arada gerçek aşk olması ❤️❤️❤️❤️💊🌹🌹🌹🌹🌹🍼🍼🍼🍼🍼 0 0 Yorumla
Chuuuky34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Yeryüzünde yaşanabilecek çok zor bir durum olmalı. 1 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı. Şimdiki kızlar baş edemez hep lafta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Cinselliği seviyorsan sorun olmaz sevmiyorsan sonucu boşanmaya kadar gidebilir
Evet. Yalan ve ihanet olmadığı sürece birde sadece bu konuyu benimle konuştuğu sürece sıkıntı olmaz.
Sadece bana ait olmak isteyen doyumsuz biriyle baş ederim günlük en az 3 posta atarım
Dövüyorum onu zaman zaman sakinlşiyoor
Kadın zaten ateşli olur. Başka ne iater ki orgazmdan başka
Tabiki o istesin yeterki her daim seks yaparım onunla
oyle bir kiza rastlamadim rastlarsam hemen evlenirim
Yer bitirir beni 😁
Sürekli de olmazki bıktırır insanı işten gelcez yorgun bide her akşam binmiyek ölürüz bak😅
Uğraşılmaz sürekli. Her şey dozunda güzel.
Edebilirim ama partnerim sekse düşkün değil
Ederim tabi ki. Bende bağımlıyım 😂 günde 4 5 sefer bazen yetmiyor sekste
bana bagliysa atesini genelde sondururum o is bende😂
O benimle başedebilir mi bunu düşünsün
Fenaaaaa
Düşününce başta ohhhooooo gözünü actirtmam 🙈 diyor insan ama hastalık bu hersey bir yere kadar...
Baş etmek diye bir şey söz konusu değil itaat etmesini sağlarım ve doyururum.
Psikolojik yardım almasını sağlarım
Zor baş edemem herhalde.
Evet. Ayaküstü tıklarım bu kadar basit. 25 santim olanlarinki biraz zor kalkar 😂
Sordugun sorular harika tatlım ederim tabiki keniklerini sızlatırım koydukca
Sünnet yüzünden cinsel hayatım tamamen bitirildiği için bir şey diyemem bu konuda.
Ona istediğini veririm
Kızlar, eğer sevgiliniz Pink Toni olursa bu sorunun cevabına evet diyebilirsiniz :)
(Erkekler okurken gülmekten ağladı)
Bir tek bana bağlıysa ederim
Altından girer ustunden cıkarım tam benim İstedıgım bu
Herşeyin fazlası zarar kuyu suyu da bir yere kadar
Her şeyin fazlası zarardır :D
Ederim
iyiymiş iddialısın bakıyorum ;)
var mı olesii?
O düşmüşse bende düşerim. İyi günde kötü günde dedik
akışına bırakırdım herşeyi
baş ederim cok da iyi olur tam benlik
Sanırım hayır dnsbdsk
Kesinlikle baş edemem o ne kız anca seks
Edebildiğimiz kadar artık
Ederm yeterki sınır ve yasağı olmasın
Çok film izlemekten bunlar. Mesala: "Bir kadının seks günlüğü.."
Herşey tadında güzel fazlası zarar bence
O kadar da bağımlılık zarar
Ayy çok fenaymis , korktum 😑
ederim buna da eminim. 🤟 🤪
Yani eğer uyum varsa olabilir heyecanlı
Eşimin ihtiyaçlarını gidermek bana düşer.
İşi gücü cinsellik olan biriyle işim olmaz.
Bagimliklarin tedavisi zordur :)
Zaten öyle olmak gerekmiyor mu
tehlikeli bir durum.. yeteerince karşılık verilmezse ihanete kadar gider..
evet baş ederim de o benle baş edebilecek mi
Reyiz
başetmek kolay orkidem önemli olan arada gerçek aşk olması ❤️❤️❤️❤️💊🌹🌹🌹🌹🌹🍼🍼🍼🍼🍼
Yeryüzünde yaşanabilecek çok zor bir durum olmalı.
Baş edecek birine sadık olurum
Sadık olduğu sürece sıkıntı yok.
O benimle baş etsinde hele😛
Evet fazlasıyla başederim
Edemem ben millet aç aç
ben ederim bende aynıyım çünkü
O benimle baş edebilir mi?
Evet ederim çünkü bende çok seviyorum
Şimdiki kızlar baş edemez hep lafta
Sabaha kadar gerdek pompa necmi amca