Seks bağımlısı bir eş benim hayalim zaten :D yani sürekli seks yapmak sitesin günde iki kez falan sevişelim isterdim. başa etmenin iki yolu var birincisi çok basit ayrılın. ikincisi de onu tatmin etmek için sürekli sevişmeniz lazım bu kadar
Ben doyumsuz birisiyim ama bana ayak uydurabilecek bir kadın karşıma çıkmadı hiç, kendim gibi birisi olursa sorun yaşamam ya da libidosu yüksek bir kadın.
Bi erkek boydayken seks yapar yani işi falan olursa kafasi karisir. Bide sen boyle kisa etek giyersen tabi her gun yapmak isder. Evde mini etekle dolaşan eşim ve ya sevhilim olursa gunde 2 3 kec bende yaparim
Çok mu belli oldu 😂😂 yeter işte olduğu kadar konunun İngilizceyle zerre alakası yok yaptığım yorumda sende olmayan birşeyler varsa eleştirme gereği duymuş olabilirsin. Olsun ben her eleştiriye açığım. Sen de 14 dil bil de yetemediğin tek ingilizce olsun o zaman aynı kulvarda kapışalım. BRO 👍
Türkçeyi yazamadığım yeri gösterirsen sevinirim. Dalga geçiyorsun madem seni buna inandırmak zorunda değilim çünkü muhattabım olamayacak kadar yetersizsin. Kusura bakma bunları sen söyletiyorsun. 17 ülke gezdim araştırmalar yaptım Türk dilinin kökünü araştırmak etkileşim halinde olduğu tarihteki tüm sosyal diller üzerinde çalışmalar yaptım. Bu çalışmaları yapabilmek için önce o dilleri öğrenmek gerek. Beyni yetmeyenler yapamadı. Ama Dr. Türkolog var karşında bir bilim insanını küçümserken önce neyi başarabildiğine bakacaksın. Senin adını duymadığın dillerde yazılar okuyup çözümlemeler yapıyorum. Sen de türkçe ingilizce almanca hariç 14 dil üzerine çalış kendini ispat et doktora yap sonra burada "random" gülersin. Türkçe'yi yazamadığımı iddia ettin ya. Benim yazdıklarımla senin yazdıklarını Google a kopyala yapıştır bakalım kime "Did you meen" çakıyor.
Turkce nin T sini kucuk yazmandan belli sjaja bak akloma ne geldi recep ivedik filminde diuor ya bu denizde 150 cesit balik var , o da diyor ki say lan... simdi sen su 17 ulkeye gidip 14 dil ogrenmissin ya sjsjsj say lan 😁 teneke teneke yaziyorsun
@seyda028 bende onu diyorum. Arkadaşın aklı yok ama fikri var dalga geçip aşağılayacağını düşündü kendi gibi yetileri olmayan biri olduğumu düşündü sanırım ya da kendi gibi burada birilerini etkilemek için yalan söyleyeceğini düşündü. İşte ülkenin bilim adamına bilim insanlarına ve bilime verdiği değer duyduğu saygı bu. Aysu Kayacı o kadar haklıydı ki dağdaki çobanla onun oyu asla bir değildi.
Sjsjs ya olm valla guldum , 14 dil bilen bilim adamiyla konusuyoruz demek su an sjajajaj hangi bilimlerde gelistrdin kendini bakayim , visneli pasta seni
Aklona ne geldi Recep İvedik filminde ne diuor. Bak bu senin yazdığın. Hadsiz. Çağatayca Kırgızca Özbekçe Uygur Türkçesi Sanskritçe Azerice Hiyeroglif çivi yazısı Osmanlı Türkçesi Arapça Farsça Göktürkçe Orhon Türkçesi Kiril alfabesi dil ailesi Ural Altay dil ailesi dilleri.
Litvanya Mısır İran Azerbaycan Kırgızistan Moğolistan Özbekistan Almanya Fransa İskandinavya Fas Yunanistan Hollanda Belçika
Sende 14 dil var ya illa birine uyar ve sen okumayi basarirsim diye dusundum sjsjsjs Beni sksen inanmam , diploma ya da seertifikalarini at , oyle saymayla bende de 25 26 dil var
Haddini sınırını bilmeyen aile terbiyesi almamış beyninin yarısını steroidle bitirmiş güzel kardeşim meyilli fazla ego yapmış megolaman topluma kendine faydası olmayan insana benzer ama tam değil gibi reptilian gibi görünenleri Allah ıslah etsin başka sözüm yok. Muhattap alıp cevap vermek benim hatamdı özür diliyorum bu yazıları okuyanlardan.
Sen şunu araştır Dr Türkolog ne iş yapar kimdir nedir. Bilgi edin de birşeyler öğren. Celal Şengör hoca var aç kitaplarını oku kendisi kaliteli profesörlerimizdendir. Son sözümdür hadi eyvallah
Seyda cim reelde bi ske sap olamamis bu turleri ulu orta carpmazsan sonra salca oluyorlar. 14 dil varmis , sorsan iki kelimeyi insan icine cikip toparlayamaz yok onu bilouorum yok bunu bilouorim
Sss @AirCraftMen bana bak hele , olm sen agir sapikmişsin la 😁isine tas koyduk diye bilim kasma salca tenekesi oldgun desifre edildi sjsjs istersen birebir konusalim sana bir dilde ben ofretcem gel sej gel sjsjsjsj
Bu konunun lamı cimi yok İstekli istekli ile isteksiz isteksiz ile evlenmeli Zaten evlenirken konuşulması gereken konuların en başında cinsellik olmalı