Kulağa hoş gelse de gece-gündüz sadece cinsellik düşünen biriyle baş etmek o kadar da kolay değildir. İhanet, tek gecelik ilişkiler, aşırı sıklıkta yapılan mastürbasyon, normalde arzu edilmeyecek yerlerde ve kişilerle cinsel ilişkiye girme, korunmadan cinsellik, sanal seks ve dahası.Cinselliğe fazla düşkün eşle nasıl baş edersiniz?
Erkekler yine döktürmüş :) Olmayınca imkan çeneye vurur diye boşa yazmıyorum. Seks bağımlısı (nemfomanyak) biri kadınla ancak satiriasis bir erkek baş edebilir. Harici bir erkek ne kadar istekli, deneyimli ve geç boşalan biri olursa olsun yorulur. Dinlenmesi belli bir süre uyuması gerekir. Zaten satiriasis olan erkeklerde testosteron seviyesi yüksektir. Bu nedenle sperm üretimi fazla olan erkeklerin libidosu da normalden fazladır. Kadınlarda böyle bir durum yoktur. Nemfomani olan kadınların hikayesinde mutlaka taciz, tecavüz ya da psikiyatri ilaç kullanımı vardır. Yani bu psikolojik bir rahatsızlıktır.
Düşkün olması , sadece bana ait olmak istemesi ve ateşli tutkulu olması çok iyi tabi ki ama bağımlıysa kötü ben baş edemem istemem de hem psikolojik yönden hemde ruh ve bedenen buna yetebileceğimi düşünmüyorum. Zaten bağımlı birisi isteklerine yetemezsem aldatır hiç gerekte yok. Kendimi yıpratamam. Fazla düşkün olması ayrı bağımlı olması ayrı.!!
Seks bagimliligi bir hastaliktir. Genelde böyle hastalar genelde kücükken yasadiklari taciz veya tecavüz olaylarina gösterdikleri travmatik bir hastaliktir. Yani burada yazilan yok ben doyururum yok ben sey yaparim diyen lafim ona erkekler bos yapmasinlar.
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim eski eşimde öyleydi dayanamadım şahsen. 1 yıl evli kalabildim. gece 3 e 4 e kadar uyutmaz sabahin köründe yine iş başındaydi😂 he fırsat buldukça öğlen yine yanımda bitiyor Du hayır kötü olan ne biliyor musunuz ben istemedim zamanları zorla yapyordu iğrenç nefret ettim duygularımın nerdeyse korelmesine sebep oldu
Benimle baş edemiyor Eşimle saatlerce yataktan çıkmayız sadece sevişmek yetmez fanteziler kurarız filmleri izleriz başka kadınlarla hayalimde beraber olmak istediğimi söylerim oda bana evet aşkım sen bunu hak ediyorsun hadi kimi istersen becer der
oyle bır ılıskım olmustu ılk basta hersey guzeldı olmadık yerlerde olmadık heyecanlar ama sureklı yanında olmam gerekıyordu senınde bahsettıgın gıbı kadınım bana aıt olmalı tek gecelık ılıskı yasaması benı aldatması gıbı unsurları dusunerek saglıklı bır ılıskımız olamazdı ve ayrıldım ama 2-3 ay bırbırımızı aldatmadan dolu dolu adrenalın ve heyecanın tavan yaptıgı guzel bır ılıskı yasadık ve cınsellıge dıbıne kadar doymustum
Öyle bir kadınla baş edilir mi kısacası? Evet... Lakin bu tiplerin cinsel doyumları bitmediği için başka kişilere yönebilir. Benim korkum bu yoksa onun cinsel isteklerinin tavan yapması benim için problem değil, sıkıntılarını gideririm.
Cinsel performansım çok iyi ama yine de arada sırada kabak tadı verebilir tam işin olur yapalım der. Ben gibi boğaysan her şeyden ayı gibi yiyorsan zaten sıkıntı olmaz. Bu tür durumda olanlar beslenmeye dikkat etsin.
Öyle bir erkek ile kadın baş edemez ancak öyle bir kadın erkek için bir ödüldür.. Birde iki seks düşkünü bir araya gelirse ,9 şiddetinde deprem garanti olur.
Gece gündüz aklı cinsellikte olan birisi ile başetmek zor. Yaşamın tamamı cinsellik değil ki, ancak bir parçasıdır, olmazsa olmazıdır ama tamamı değildir.Ölçülü olmak gerekir. "Azı karar fazlası zarar" "Fazla eksik gibidir"İnsanı incitir küçük düşürür.
Aşık olduğum kadına karşı düşünürüm bu türlü şeyleri ve onu bu anlamda da her anlamda da tatmin edip doyurmak zirveye ulaştırmak için gerekeni yapacağımdan emin olabilirsin
Yazıyı bilmem ama Resimdeki Slave İyiymiş :) Yete bilirmiyim.. Herhalde Uzun bir Süre yeterim.. Çünkü Sıradan Hiç Bir şeyi sevmiyorum. ama partnerim bana ayak uydura bilirmi
İnanın çok zor hayatımda bir kere bağımlı bir bayan arkadaşım ile Beraber oldum ilişkimiz 6 ay sürdü 20 gün hergün beraber olduk ve ben pes etmiştim. İdeal olan 2-3 günde bir 🍀
Kadın seks e cabuk alışır da erkek te bikkinlik olur Eski sevgilim de çok istekli biriydi bir süre sonra insan doyum noktasına oluşunca yeter artık diyor
spordan ziyade koşu yapıyorum sert vücudum hergün ceviz bal süt muz et yerim. cinsel açıdan çok güçlüyüm. sevgilimde spor yapar ve çok isteklı normal bir erkek doyuramaz onu çok sık ilişki yaşıyoruz
ruhsal doyuma ulaşma mış kişidir benceki kadın veya erkek Fark etmez oral seks ile busorunu aşabilir ilişki ile kimse Kimseyi doyuma ulaştıramaz İlişki finaldir sadece
Dünya da her şeyde bir denge vardır ve her şeyin ama her şeyin aşırısı bir süre sonra insanı veya ilişkileri yıpratır. Cinsellikte bu noktada farklı değildir.