Cinsel Yaşam Erkekler, neden dolgun kalça sever? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 224 Erkekler, neden dolgun kalça sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
Karizma-Yakışıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Çok seksi görünüyor, insan onlara dokunmak istiyor. 2 0 Yorumla
BigTigers Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl En zayıf noktam diyebilirim görsel olarak çok hoş geliyor estetik zevki ayrı zaten.. Göze hitap ediyor daha sayayım mi 😂 2 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Ele qvuca sigdigi icingoruntu guzel oldugu icin azdirdigi icin 0 0 Yorumla
relax-man-59 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Tabiki kuru olmasinda azda olsa ele gelsin avuclansin tokatlansin yoksa tadi az olur doggyde 0 0 Yorumla
rroommeeo Takip Et Xper 5 Yaş: 60 +1 yıl Doğurganlık sembolü ve dişilik simgesi olduğu için...Yemeģin salcalısı kadının kalçalısı...😎 2 0 Yorumla
Pentegrama61 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl Açık konuşmak gerekirse doogy yaparken çok zevkli oluyor 2 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Ne zaman vazgeçeceksin (Erkekler) diye genelleme yapmaktan? 1 1 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Kadınların paraya olan zaafı neyden kaynaklanıyor? ↗Burda da kadınlar dedim gel istersen (( Yorumla
muhammedhulusi27 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Çünkü kocaman olduğu için. Ayrıca büyük memeyi de severiz. 2 0 Yorumla
Birand_es Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kemik sıyırmamak için ayrıca doggyde daha guzel olur tokatta cabası 2 0 Yorumla
missgzmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Tahtayla sevişmeyi kim ister 9 1 Yorumla siirsiz39 +1 yıl 😂😂😂😂😂🤙🤙 Yorumla
Couchyyschwartz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Nedenini bilmiyorum ama aşırı olmamak. sartiyla guzel duruyor 0 0 Yorumla
yinesu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Bilemiyorum ama squata devam ahaha 4 1 Yorumla Cesur8901 +1 yıl Mesela senin kalça iyi aşırı olmaz tsbikide 😉 Yorumla
NoNickBensu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Dolgun kalça ve dolgun göğüs. Favorileri 5 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl aynen öyle herşeyin en dolgun diri olanı Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden kuru bir kalça sevelim ki 2 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Dolgun kalça sevmeyen insan var mı ki dünyada? 2 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben seviyorum, çekici geliyor bana 2 0 Yorumla
spedy6934 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Abartı dolgun olmasindansa sıkı olmasi daha iyidir 2 1 Yorumla spedy6934 +1 yıl Sıkı ve hafif ayrik popo ve Lazy Doggy baglantısı 😜 Yorumla
sessizkaranlık03 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Seksi olduğu dikkat çektiği için. Tahrik edici 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Görünüşü güzel olduğu için :D 2 0 Yorumla
__Yalnız__X__Kuş__ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Ellemek için. 10 1 Yorumla vvurucuuu +1 yıl Seven mii Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadına seksilik katıyor bnce dolgun ve dik kalça 2 0 Yorumla
ThePelin Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Erkekler dolgun kadınlarda büyük sever 2 1 Yorumla zibidygonzales +1 yıl vurdun mu ses getirecek Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. bilmiyorum bence hoş değil 0 0 Yorumla
yassax79 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Ele avuca geldikleri için 2 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. zevk meselesi 2 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tokatlamak için. 2 0 Yorumla
Kelekbelerdiyarii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Onlara sormak lazım nebiliyim 2 1 Yorumla purtuli +1 yıl Göze hoş geliyor ve dokunmak çok zevkli Yorumla
hayal_meyal_ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. bence 2 nedeni var.. 2 3 Yorumla laylaylom4555 +1 yıl Neymiş onlar Yorumla hayal_meyal_ +1 yıl @laylaylom4555 1. cisi görsellik.. yani görsel açıdan daha çok ilgisini çekiyor erkeklerin (yaradılış gereği) 2. cisi ise erkeklerin dolgun kalçalı bir kadınla cinsellik yaşarken daha çok zevk alacağını düşünmesi. (buradan detay yazamam) Yorumla laylaylom4555 +1 yıl Anladımm teşekkür ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Çok seksi görünüyor, insan onlara dokunmak istiyor.
En zayıf noktam diyebilirim görsel olarak çok hoş geliyor estetik zevki ayrı zaten.. Göze hitap ediyor daha sayayım mi 😂
Ele qvuca sigdigi icingoruntu guzel oldugu icin azdirdigi icin
Tabiki kuru olmasinda azda olsa ele gelsin avuclansin tokatlansin yoksa tadi az olur doggyde
Doğurganlık sembolü ve dişilik simgesi olduğu için...
Yemeģin salcalısı kadının kalçalısı...😎
Açık konuşmak gerekirse doogy yaparken çok zevkli oluyor
Ne zaman vazgeçeceksin (Erkekler) diye genelleme yapmaktan?
Kadınların paraya olan zaafı neyden kaynaklanıyor? ↗
Burda da kadınlar dedim gel istersen ((
Çünkü kocaman olduğu için. Ayrıca büyük memeyi de severiz.
Kemik sıyırmamak için ayrıca doggyde daha guzel olur tokatta cabası
Tahtayla sevişmeyi kim ister
😂😂😂😂😂🤙🤙
Nedenini bilmiyorum ama aşırı olmamak. sartiyla guzel duruyor
Bilemiyorum ama squata devam ahaha
Mesela senin kalça iyi aşırı olmaz tsbikide 😉
Dolgun kalça ve dolgun göğüs. Favorileri
aynen öyle herşeyin en dolgun diri olanı
Tokatlamak, avuçlamak ve s. kerken dalgalanması güzel oluyor.
Ele avuca sığsın diye
Neden kuru bir kalça sevelim ki
Ele avuca geldigi için
Dolgun kalça sevmeyen insan var mı ki dünyada?
Ben seviyorum, çekici geliyor bana
Ele iyi geliyor heralde ne biliyor ak jsjjs
Ben nefret ederim büyük kalçadan
Çekim gücünü artırıyor
Yumuşak olsun da dolgun olmasa da olur 😉
seks sırasında şaplak atmak için... 😃😃
Siz neden geniş omuz seviyorsanız o yüzden
Elini beline atınmı elın boş kalmaması için
Herkes büyük sever...
Abartı dolgun olmasindansa sıkı olmasi daha iyidir
Sıkı ve hafif ayrik popo ve Lazy Doggy baglantısı 😜
Kadının dişiliğini gösteren yeri kalçası bence
Seksi olduğu dikkat çektiği için. Tahrik edici
Görünüşü güzel olduğu için :D
Ellemek için.
Seven mii
Kadına seksilik katıyor bnce dolgun ve dik kalça
Çünkü hem ele hem göze güzel geliyor 🤗🤗
Bunun cevabını kimse bilemez 😁
Balik eti idael bence
Her şeyden önce insanın gözünü doyuracak
bana zayıf gerek zayıf şart
Yemekte salça, kadında kalça. 😛
Kalça dediğin ele gelecek
Erkekler dolgun kadınlarda büyük sever
vurdun mu ses getirecek
Avuçlamak güzel oluyor
bilmiyorum bence hoş değil
Göze hoş geliyor ve dokunmak çok zevkli
Ele geliyo ve sekste acayip zevk veriyo 😉🥰
Ele avuca geldikleri için
daha iyi gömebilmek için benimde dolgun
doğurganlık sembolü olduğu için
Ben kadınların gözlerini birde kulaklarını severim
Düz olan erkeğe benziyor cezbetmiyor
zevk meselesi
Ben dolgun sevmem olursada hayır demem
Tokatlamak için.
Onlara sormak lazım nebiliyim
Göze hoş geliyor ve dokunmak çok zevkli
Kim demişse' sadece erkek miş'
Adam değil'
Biraz doğulu bir toplum olduğumuz için.
hiç sevmem çok itici
küçük kalça candır
Dikkat çekiyor evet
bence 2 nedeni var..
Neymiş onlar
@laylaylom4555 1. cisi görsellik.. yani görsel açıdan daha çok ilgisini çekiyor erkeklerin (yaradılış gereği) 2. cisi ise erkeklerin dolgun kalçalı bir kadınla cinsellik yaşarken daha çok zevk alacağını düşünmesi. (buradan detay yazamam)
Anladımm teşekkür ediyorum