Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen kadın kişisini metalaştırmıyorum; nefes alan libidoya odaklı bir et parçası olarak göremiyorum. Yalnız genel kanı "iri ve dolgun kalçanın" her zaman tercih edildiği ve beğenildiği yönünde. Kişisel olarak fikir beyan edersem, insanların sürekli olarak büyük, iri ve göz doyurucu niteliklere zaafı vardır. Sanıyorum ki dolgun bir kalça herkesin aklına "kalıplaştırıp nitelikli olmayı" kazımış. Daha isteksel biçimde evrilmiş hale geldiğinden hemcinslerim tarafından objeleştirilmiş. Ele avuca gelme tabirlerini söylemlerine kattıkları için aynı durumu göğüslerde de saptayabilirsiniz. Her şey biraz zevk biraz da içlerinde bulunan cinsel dürtünün yüceleştirilmesinden dolayı.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEsasen sadece kalça değil kadını kadınsı gösteren Seksi gösteren , kadının etinin budunun yerinde olmasıdır. Bel ince olsun bacak ince olsun kalça dik dolgun memeler büyük dik göbek sıfır olsun gibi durumlar tamamen farklı oyun ve algıların neticesidir. Bu durumlar hedefine ulaştığı için erkekler için dikkat çeken yer kalça olarak görülüyor, daha dolgun göründüğü için. Aslında psikolojik ve beyin arka kısmında olan durumun kısıtlanmış hale getirilmişliği bu, kadın etli olmalı 😉😊
10 Yorumla
+1 yılÇünkü evrimsel süreç gereği bireyler kendi nesillerini devam ettirebilecek güçlü yapıdaki bireyleri seçmeye eğilimlidir. Dolgun kalçalı kadınlar erkek bilinçaltında doğurganlığı sembolize ettiği için erkekler genel olarak ilgi duyarlar. Asıl sebebi bilinçaltısal olarak neslin devamını getirebilmek. Yani bunlar hep psikolojik, hep biyolojik. Doğal seleksiyonu etkileyen faktörler.
64 Yorumla- +1 yıl
Yalova mı?
- +1 yıl
Anladım. Bir an FMA ile karıştırdım ben de ama sonradan farkettim 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDolgun kalçalar psikolojik olarak doğurganlık sembolü olsa da aynı zamanda yasak meyve her zaman daha tatlıdır. Oraya yaklaşmalarına iznimiz olmadığını düşünürler. İş sekse gelince, arkada olmanın getirdiği hayvansı ve şehvetli bir durum var. ;)
130 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
137Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Daha iyi sevmek ve okşamak için başka ne için olacak sanki bize yakıştığı için değil ya, zevk aldıkları için seviyorlar.
179 Yorumla- +1 yıl
dar elbise giymis kadin gozunun onune getir kalcalar basenler geniş onde ayva gobek var yuvarlak hatlar sekiller hosagidiles8 cinsten
- +1 yıl
- +1 yıl
Zaten neden tahrik unsuru diye soruyorum. Erkeklerdeki cağrışımının ne olduğunu ,
iyi veya kötü niyetle ilgili bir konu değil ki😊
+1 yılİnsanın doğası gereği yuvarlak hatlar hep çekici gelir. Bu dolgun kalça için de böyledir, dolgun göğüsler için de böyledir. Hattagözümüze her zaman harika görünen 1960'lı yılların arabalarına bakarsan onlar da yuvarlak hatlara sahiptir. Ya da Mercedes, BMW gibi firmaların logolarına bak. Seni çeken mutlaka yuvarlaktır.
20 Yorumlagörünüş olarak daha cazibeli ve ilişkide daha fazla seviyorlar sanırım
155 Yorumla- +1 yıl
Dogy pozisyonunda iyi oluyor.
- +1 yıl
görünüşü poponu havaya diktiğinde kız tahrik edici olduğu için
+1 yılÇünkü avucu kavrayınca çok daha azdırıyor. Bence çok haklılar. <3
111 YorumlaKadınlarda seviyorki sadece erkeklere özgü bir durum değil..
30 Yorumla
+1 yılAma harika bir şey ve kadını kadın yapan şey 😊🙏🏻
20 Yorumlayemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna dememişler, kadınlar için brz sorun olsa bile, biz erkekler için tahmin değil tahammül, edemeyeceğiniz bir şekilde cezbedici ve tahrik edici, ben yalan değil iri kalçalı, kadınlardan daha çok hoşlanıyorum sebebini burda açıklamak istemiyorum, ama şahsım adına çok ilgimi çekiyor vede hoşumada gidiyor, iri kalçalı bayanlar ve iri göğüslü bayanlarda ilgi alanımda bu arada..👍
20 YorumlaAslında kalça yerine meyvelerle kıyaslamak gerekli belkide. İnsanlar genelde meyvelerde de dolgun, iri olanları beğenir, onların daha olgunlaşmış, tatlı olacağı algısı var.
Kalçalarda da böyle bir algı oluşmuş olmalı20 YorumlaValla hiç düşünmedim. Soruyu okuyunca düşündüm ve bir cevap bulamadım. 🤷♂️
22 Yorumla- +1 yıl
Demekki seni tahrik etmiyor😄
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü ve dokunma açısından güzel oluyor
Da
Sana acil bir şey sormam lazım
Müsade var mı?22 Yorumla- +1 yıl
Tabi buyur
- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim
Öteden yazıyorum
+1 yılArkaya geçip git gel yaparken , kalça etlerinin sallanmasi ve şlap şlap diye ses çıklarması , beni inanilmaz tahrik eder.
Her erkege göre degisen bir durum.20 Yorumla
+1 yılGövde gösterisi gibi geliyor. Aslında doğurganlık belirtisi olduğu için.
40 Yorumla
+1 yılErkekler neden dolgun kalça sever demişsiniz ama kadınların da erkeklerin ilk kestikleri yer kalçaları olduğunu unutmamak gerek :)
30 Yorumla
+1 yılDoğurganlık sembolüdür. Erkek bilinçaltında dolgun göğüs , doğacak çocuğu iyi besleyeceğinin ve dolgun kalça fazla çocuk doğuracağının göstergesidir. Temel sebep türün devamlılığı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim düşüncem daha çok çekici iştahi kabartiyor dolgun kalça, ve dolgun kalça oldugu zaman şak şak diye et ete sert deyip ses çikartir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTokatlaya tokatlaya yapmak için güzel güzel avuçlamak bolca okşamak için😁 siz niye kaslı erkek seviyorsanız aynı sebep seksi görünüyor ama ben JLopez ve Kardashian kalçası sevmiyorum bence iğrenç fazla büyük ve çirkin.
20 Yorumla
+1 yılKıvrımlı vücut daha kadınsı geliyor. Hem göz zevki hem de cinsellik sırasında temas etmesi hissetmesi daha kolay ve zevkli.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. her erkek sevmez ama
genelde tokatlamak içindir hjfgdfgfd30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılyoooo yok öyle bişiy... hiç sevmem. popo dediğin minnak olcak... küçücük... minyon. :)
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hacim her zaman iyi kavrar giriş çıkşlardada et ete değer kemiğe değmez onun için.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Valla efendim.. Ben tarifini bile yapamıyorum verdiği hazzın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Kim diyo onu ben sevmiyorum kalça dedigin avuca sığmalı
20 Yorumla
+1 yılYasak bolgeler her zaman ilgi odağı ve cazibe merkezi olmuştur. İnsana yasak de geri çekil izle :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben hiç sevmem tam tersine dar ve yuvarlak kalçaları seviyorum...
20 Yorumla
+1 yılOlması gereken o zaten. Vücut çalışınca neler belirginleşiyorsa o karşı cinse her zaman çekici gelecektir.
20 Yorumla
+1 yılDaha kadınsı göründüğü icin icgudusel olarak seciyoruz
20 YorumlaDolgun ve etli olması daha fazla tahrik ediyor ondan ayrıca arası da derin oluyor
21 Yorumlaİçgüdüsel bir şey bu. Dolgun kalça, dolgun meme doğurganlık sembolüdür
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben küçük kalça seviyorum. ince belli zayıf küçük memeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fıtrat böyle.. ama bir cazibesi var gerçekten.. hayallerini kolaylastiriyor
10 Yorumla
+1 yılNapalım küt küt ses mi gelsin yani ,,, bayan pinokyo ile mi sevişelim 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılseks yapsrken doggy pozisyonda çok tahrik ediyor ve sert sekste vuruncada çok fazla zevk verdiği için
20 Yorumlakalçanın arasında penisini gezdirmeyi hayal etmeyi severiz, o an arkadan vajinaya girsem sertçe yapmak isterim
20 YorumlaGörüntülü güzel yumuşak yumuşak böyle vurdum ses geliyor
20 YorumlaDoggy'de arkaya geçip gidip geldikçe kalçaların dalgalanisini izlemek ve prone bone pozisyonda ilişkiye girmek zevkli oluyor çünkü
10 YorumlaElimi attığımda elime gelmeli hafif çıkık yuvarlak kalcalar özellikle
Görsel olarak da çok güzel görünüyor20 Yorumla
+1 yılAbazalıktan Ne kadar büyük o kadar zevkli sanıyorlar yokluktan Göğüsler için de aynısı geçerli
Çok iri kalçalar itici geliyor bana Fotoğraftaki hoş mesela10 YorumlaPiLLy_BheBek hnm ben büyük göğüs seviom daha güzel kadını çekici kılıor :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Kanka kadınlar neden büyük pens seviyorsa bizde ondan dolgun kalça seviyoruz zaten askerdeyim azdırmayun beni böyle sorularla 😂😂
10 Yorumla
+1 yılGüzel olfuklatı için kalça ve göğüs kafını gösterendir
20 YorumlaNedemısler yemekte salca kadında kalca
152 Yorumla- +1 yıl
güzel kalça ama tahrik ediyor... hele önünde poponu dikersen anal kaçınılmaz olur
+1 yılTahrik kafada başlar bakmazsan sevmezsin de sıkmak için diye düşündüm 🤔👍
10 YorumlaDoğal dolgunluk her zaman ilgi çekici olmuştur. Nedeni içgüdüsel heralde yumuşak şeyler hep sevilir ilgi duyulur.
10 Yorumlamaalesef ben sevmiyorum belirli dönemden sonra selülite dönüşüyor o zamanda hiç hoşuma gitmiyor , küçük olsun kadife gibi olsun benim olsun
10 Yorumla
+1 yılÇünkü dolgun çıkık yuvarlak kalça beni benden alır yürürken sallanması beni deli ediyor..
Dokunmak avuçlamak söylemiyom bile20 YorumlaZayıf ve kuru severim. Poposunu ve popo arasını emerken sadece deliklerini isterim... Etli popo fazla sevmem..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız tam kriterlerime uygun maşallah nasip olurmu ya rab el âlemin 🤲
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Edarella iki farklı gizli yorumumu nasıl olurda ard arda like atabildin.😂
Cevap sahibi+1 yılEtiket olmadı biri yapsın hayrına.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici ve seksi olduğunu düşündüğümüz için. Mesela büyük göğüs takıntıları filan, ya da göğüs dekolteli olan birine dikkatlerin kayması gibi..
00 Yorumla Gözü doyurmakta önemli. Dişilik dediğimiz şey kalça göğüs bacak dolgunluk
20 YorumlaDoğrudur ama Nedeni önemli değil sonuca odaklanmak lazim
20 YorumlaKalca ile isim olmaz. bacaklar ve ayak bilekleri benim vazgeçikmezim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. mukemmel
görüntü çünkü
estetik olarak muhtesem tabii ki bayılırım20 Yorumla
+1 yılGöz zevki, kişiden kişiye değişiyor.
113 Yorumla- +1 yıl
aynen göz zevki dogy de hele çukur bel iri popo erkeği baştan çıkartır sağlam durmalı kız
+1 yılDolgun kalça; kadının güvencesi, erkeğin gözbebeğidir...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Meme ve kalca Seksi gayet iyi cağrıştırır. Dikkat çeker güzeldir
20 Yorumla
+1 yılÇünkü bize harika geliyor dokunmak okşamak isteriz..
20 Yorumla
+1 yılSen neden dolgun omuzlar baklavali karinlar seviyorsan ayni sebepten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek sözü der ki “ böyle ele gelecek.”
110 YorumlaBenımki ihtiras ve arzu, zaafım da var. Gerısı benı bağlamaz
10 YorumlaNeden sevmesin ki, siz bile seviyorsunuzdur dolgun kalçayı
20 Yorumla- Devamını Gör (94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi