Erkekler neden kalça severler? Büyük ya da küçük dik ya da sarkık ne önemi var? Tamam görsel olarak göze batan bir çirkinlik yoksa sorun yok bence ama kim kardashian mesela bu kadar beğenilmesinin nedeni ne sonuçta g*t bu ne işe yaradığı belli nesi çekici geliyor?
Cevabın nedir?
+1 yılPeki sen evliysen ya da evlendiğinde eşin da cinsel ilişki sırasında senin kalçalarınla ilgilenirse ne diyeceksin? "Ben oradan s... oraya bulaşma" mı diyeceksin? Ki bahsettiğim şey ters ilişki de değil, yalnızca tene dokunmaktan, kalçanın okşanmasından bahsediyorum.
Söylediklerinde elbette haklısın ama insan dediğimiz canlı yalnızca sindirim ve boşaltım sisteminden ibaret değildir. Kendi içinde birkaç sistemi barındıran ve üstüne bir de cinsel arzular taşıyan bir varlık olarak insanın kendisi bana tam da bu yüzden hep ilginç gelmiştir.
Kısaca sorunun cevabı: Cinsel arzuları uyandırdığı için kalçalara dikkat ediyor erkekler.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadına et parçası muamelesi yapıyorsun. g. t dediğin yer vücudunun bir parçası gözünden, saçından farkı yok.
ayrıca kardashian ın g. tü çok iğrenç84 Yorumla
Soran+1 yılBen mi yapıyorum bu muameleyi? Okuduğun şeyi anlayamiyorsun sen sanirim.
- +1 yıl
bir erkek seni görünce ayırıyor mu sanıyorsun? güzelliğini bir bütün haline getiren parçalar onlar. siz kafaya takmışsınız
Soran+1 yılNe alakasi var benimle erkeklerin genel olarak çekici bulunduğu bir organ ve ben de nesi çekici onu soruyorum okuduğunu anla bir önce ondan sonra yazarsin
- +1 yıl
yahu diyorum ki yolda bir g. t görsem umursamam onu çekici kılan kadın vücudunda ki hali. yani tek olayı g. t olması değil. neyse tamam haklısın iyi sohbetler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal sevenlerle bir tutuyorum heralde ilşkiye gidince izlemek hoşlarına gidiyor hele birde güzel kalçaysa nicki minajınkinide çok beğeniyolar mesela
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
77Cevap
+1 yılBu konuda ciddi araştırmalar var. Desmond Morris Çıplak Maymun kitabında bu konuya değinmiş ve kalça merakının ilk çağlarda insan ilişkileri ve flört benzeri etkileşimlerde öne çıktığını kadınların dolgun olanının daha çekici olduğunu ifade etmektedir. Yani bilinç altımıza işlenen mesaj bizi kalçaya yöneltiyor. Ayrıca göğüs içinde Sigmund Freud kendimizi en güvenli hissettiğimiz anne göğsüyle başlayan göğüs maceramızın bebeklikten bilinç altımıza işlenmesi neticesi ile bir merak haline geldiğini söylemektedir. Sütten erken kesilen kimselerin göğüse merakı ile geç kesilenlerin ilgisi farklıdır. Tabi ahlaki ve kişilik durumlarından doğan istisnai sonuçları aradan çıkarırsak.
30 Yorumla
+1 yılöyle deme erkeklerin yaratılışı farklı erkekler kadına bakınca cinsel olarak etkilenecek şekilde yaratılmış tabi her erkek her kadından etkilenmez ama birçok kadından etkilenir ama kadınlar görüntüden cinsel olarak etkilenmezler. o duygu siz bayanlara verilmemiş keşke verilseydi diyecem ama Allahın bir bildiği var elbette. ben dolgun kalça büyük göğüs görünce bitiyorum resmen. ama çırpı bacak küçük göğüslülere delikanlı diye hitap ederim ilgimi çekmez. o kalça sana öyle görünür ama erkekte bambaşka duygular meydana getirir. nasılki siz iki güzel söz duyunca etkilendiğiniz gibi erkekte güzel sözden çok etkilenmez
10 YorumlaKadın bir bütündür sadece popo veya senin tabirinle got diyorsun kadın sadece gotten mi ibaret onun eli var dudakları var bütün haliyle bakarim genel olarak bir got deme bu kadar ayrımcı konuştuğun için seni kınıyorum kiskancliktan catliyorsun muhtemelen teşekkür ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah kimi neyi kiskaniyormusum ben? :D
+1 yılKim kardashianınki kalça değil değirmen taşı mübarek. Çok abartı.
Ancak doğrudur kalça severiz bunun belli bir açıklaması yok ancak estetik olarak ince bel çıkık yuvarlak kalça en bunalım halimizde bile dikkatimizi çeker. Görsel olarak bizim için en erojen bölge kalçadır20 YorumlaSoyledigin kadinin g. tü cok abarti igrenc ve itici herseyin fazlasi zarar.. insan dogasinda var bu her seyin tazesi duzgunu yenisi dokunulmamis nadir olani sewilirr... kalca ve gogusler kadini Seksi gosteren 1 numarali etken o nedenle onlarin gusel olmasi kadinin gusel olmasi denebilir fakat sadece kalca ve goguslere bakilarak gusel ya da cirkinde denmes bu cok sacma..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok uzun bir konu. İnsanoğlunun evrimleşmeden öncesine dayanıyor. Ve o zamanlardan beri genlerimizde taşıdığımız birşey bu.
burada yazarsam, bu kategori için fazla cinsel içerikli olabilir. O yüzden yazmıyorum. Ama inanın bana tamamen bilimsel nir temele dayanan bir konu bu.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim en sevmediğim yerdir kalça popo artık ne diyiceksenize kızların poposuna bayılıyorum değil aşıgım :D abazan filanda değiim ama bütün erkekler benim gibidr kadında ilk baktıkları yer orasıdır. ne önemi var oranın vs diyorsunda :D dogyy pozisyonu en iyi seks pozisyonudur o sırada kadının kalçalarını avuçlamak sıkmak kadar başka güzel bişey var mı :D.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin üreme iç güdüsünü harekete geçiren yegane uzuv. Kalçanın büyüklüğü ve şeklinin ideale yakın olması demek o kadının dolaylı veya dolaysız üreme amaçlı arzulanması demek. Kısaca aklında sadece yatmakta olsa bu dolaylı olarak üremeye hizmet eder sonucunda üreme olsun olmasın. Bu demek değil ki ufak ve düz kalçalar arzulanmaz. Sadece bu arzu daha büyük ve şekilli kalça kadar belirgin olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi ama uremeyle kalça ne alaka cocukla bile babağlantısı yok meme olsa anlarim
Cevap sahibi+1 yılCinselliğin olmazsa olmazı alınması gereken zevk. Eğer bir şeyler bizi harekete geçirmeseydi seksin sonu gelir miydi? Geberene kadar yapsak bile doruğa ulaşamazdık sonucunda üreme olmazdı. İlla ki hormonlarımızın aktif rol oynaması lazım ki cinsellikten istediğimiz sonucu elde edebilelim. Bazı görüş göğüslerin bebekle olan ilişkisi, kalçaların da bebeğin doğumuyla olan ilişkisi baz alındığında bu bölgelere duyulan ilgi 2 kat artıyor. Bunu bilen beyin bir erkeğin ideal kalça ve göğüse karşı kişiye şu uyarıyı veriyor "Bak tam üremelik kadın. Hormonlarımız için müthiş." yani erkek bilinç altında bunu bildiği için de hormonları buna bağlı olarak harekete geçiyor ve beraberlik sonrası eğer amaç üremekse koşullar daha sağlıklı oluyor.
meh.. İngilizcen varsa bir göz at www.youbeauty.com/.../ask-a-scientist-men-and-butts
00 YorumlaYumuşak bir yapısı olduğundan dolayı tüm erkeklerde cinsel istek uyandırır. Uyandırmakla kalmaz erkekte dokunma, elleme, sıkma, okşama hatta yalama gibi istekleri de sürükler. Ama erkeklerin %80' i sert kalça severler. Sertten kastım yani şaplak attığında jöle gibi titremesi lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı beni tariflerin bende çok severim
- +1 yıl
benimki öyle ozman iyi dimi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilerekmi sorduyorsun bilmeyerekmi bilmem ama kadınlar güzel özel varlıklar şimdi kalça neden ilgi çeker?
Araba galerisine gitsen bir tarafta şahin olsa bir tarafta ferrari olsa senin ilgin hangisinin koltuğu çeker? evet doğru çünkü ferarinin oturağı daha kaliteli sonuçta :) demekki neymiş kadında oturak şartmış saklıyım kendimi millet deli diyebilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalçanın önemini anlaman için erkek olup kadınınla yataga uzandıgında ona arkadasından sıkıca sarılman gerekli.
20 Yorumla
+1 yılİsviçre bilim adamları bunu yıllar boyu araştırmaya çalıştılar ama ne zaman deney yapsalar hepsi işi bırakıp deneyle ilgilendiği için çalışma sonlandırıldı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında ince bir belin devamında olmayan bir kalça kimseye çekici gelmez. En azından bana gelmez. Orantılı bir fizik çekicidir.
00 Yorumla- 20 Yorumla
:) Kum saati gibi fizik kadında doğurganlık sembolüdür. Bu yüzden böyle bir fiziği beğenme erkeğin genlerine gizlenmiş. Amaç neslin sağlıklı olarak devam etmesidir.
20 Yorumla
+1 yılOlay tam olarak şu.
Deliler gibi öpüşürken elin bir yerlere gider.
Ilk adres genelde kalçadır.
Bu esnada avuçlarını doldurup, sıcak pamuk hissi duyman öneölidir.
Bu daha çok ateşlendirir.
Devamı +18:))))20 YorumlaKalça sadece tuvalet yaparken işe yaramaz.. Bunu erkekler iyi bilir.. Başka işlere de yarar.. Bu güzelliğin bazı erkekler farkındadır..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Öyle sıkıştırıyorsunuz ki göze batıyor hani oteldeki çarşafları sıkıştırıyorlar ya aynen öyle pantolon bir patlasa ^_^^_^
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu fıtrattan ileri gelir. Kimisine kalça, kimisine göğüs hoş gelir. Mesela ben kalçalardan ve göğüslerden pek haz duymam. Cinsel uzuvdan, bacaklardan ve ilginçtir ayaklardan hoşlanırım.
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi aslında bazı Abazanlar için Nefes alsın yeter mevzusu'da var aman karıştırmayın :)
00 YorumlaArkadaş bir g*t bu kadar mı gözden ççıkarılır :) Biz erkeğiz arkadaş sabaa kadar izleyip durabilirz :D
32 Yorumla
Soran+1 yılYa anlamadigim da bu zaten :D anca izlersin başka bir ise yaramiyor duruyor öyle dudak olsa öpersin saç olsa oksarsin koklarsin çekici gelir anlarim ama g*t yani g*t :D
Harbiden guzel konuya deginmissin :)) sonucta gorsellik sonra cinsellik soyle dusun bir elbiseyi begenmedigin zorla giydirebilirlermi giydirmezlr sonucta g... tun gorevi belli ama gorselligi yetiyoo :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem kalça o kadar önemli değil neden siz o kadar uğraşıyorsunuz oranızla? Bir de daracık taytlar pantolonlar şortlar etekler giyerek oranızı buranızı belli ediyorsunuz? Erkekler de o yüzden sizin göze çarptırdığınız yerlere şehvet duyuyorlar.
10 Yorumla
+1 yılgeniş kalça erkekte kadının doğurgan olduğu hissini uyandırır. bu nedenle çoğu erkek geniş kalçaları beğenir. bence sen istisnalardan birini bul
00 Yorumlamantıkta et parcası ne farkı var ama pratıkte ole degıl işte neden dersende bızde bılmıyruz etkılıyo ıste namuzsz
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir bir islevi de yok yani duruyor öyle
Soran+1 yılNe var anlat lütfen çünkü gerçekten anlamiyorum
Soran+1 yılÜstü kapalı anlatabilirsin
+1 yılAslında biz salça seviyoruz ama dilimiz sürçüp kalça diyoruz bazen ona 😣😇
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :-))
Erkekler şehveti sever panpacığım kadınları değil fark edersen ilgisini çeken şeyleri seviyoruz.
00 Yorumlaerişilmez zor olduğu içindir, kendini bayanın yerine koyar böylece, bazen dalar gider kalçanın esnekliğine
10 Yorumla
+1 yılAbi hissiyatı var bir kez hem sonuçta insan vücudu üremye tepkili erkeklerde ondan diikat cekior hem yumuşak ya o da var göğüslerde aynı hesap
00 YorumlaKimisi iri göğüslü kimisi iri kalçalı sever tamamen göz zevki diyelim. Zevkler tartışılmaz :)
00 YorumlaSiz ojeyi parmaklariniza, ruju dudaklariniza niye sürüyorsunuz?
20 YorumlaYemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye iğrenç espriyi yapar giderim
21 YorumlaLatin hatunların kalçası için niagara şelalesinde ters bile yüzerim ben sen hala konuşuyon :D
10 Yorumla
+1 yılBaskalarini bilmem ama ben kalca manyagi degilim yani ben goguse onem veririm
00 Yorumla
+1 yılBen kalcaya degilde memeye bakarim meme guzelse sorun yok demektir :))
10 Yorumlafazlası zarar !! İdeal Fizik İdeal Kalça Yeterlidir Diye Düşünüyorum... :) :) :)
00 Yorumlao kalçalara vuruş hayali yapmak daha bir vahşileştiriyorda ondan :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasıl omuza bakıyorsan bizde kalçayla göğüse bakıyoruz
40 YorumlaValla neden severler bilmem ama "yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı" demişler, çağrıştırmayı sen yap. s
20 Yorumla
+1 yılbir şlop diye ses gelmesi var bide şlak diye şlakçı agzının tadını bilene şlopçu ise kuş beyinlilere denir...
20 Yorumlane bilim vücud hattının en iyi bölgesi olarakda görüyo olabiliriz o an belkide şeytan giriyodur aklımıza güzel gözüküyo göze ne bilim :D
00 Yorumla
+1 yılKim kardashian hoşuma gitmez o ne öyle kendi bir insan orası başka bir insan
00 YorumlaDolgun severim doğrudur.
Ilık mıyız gönlü güzel olsa yeter diyelim.00 YorumlaBoşuna dememisler kizim yemeğin salçalisi kadinin kalçalısı diye:-)
00 Yorumlabir bütün olarak iyi bunu memiş popiş diye ayırmamak lazım (:
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim kardasihanın poposu :-) ben sevmiyorum. Ama illaki biraz dolgun ve diri olmalı seks için. Başkada bir önemi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılSeksle ne ilgisi var ki anal desen sağlıklı değil kaç kişi anal yapıyor gerçek hayatta?
Cevap sahibi+1 yılAnalı Oldurseler yapmam. Ama dogy sytle de kalça erkeğe ayrı bir haz veriyor. Meksika dalgalanması :)
Soran+1 yılTamam bu bir neden teşekkürler
+1 yılBence bizim gözde. Toto sensörü var. Arkadas gözüm daliyor arabada bir bakiyorum onumde bir toto. Laan o nasil bir dalma 😀😁
00 Yorumlahep bu atalarımızdan dolayı haa yok yemegin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür demişler öylede kalmış
00 Yorumla
+1 yılne demişler yemegin salçalısın kadının kalçalısı.. :D
00 YorumlaYabancı bayanlar balik etli oluyor bizim türk kizlari tavuk etli sise tak kizart ya okdr yani
11 Yorumla- +1 yıl
yemekmiyiz lan biz
+1 yılGızli kullanicilar inandirici gelmiyor. Erkekmisin bayanmi neye göre cevap verecegimizi bilmiyoruz=/
00 Yorumlalöp löp yanakları hoşuma gidiyo etli ettli sıkmalık portakal gibi :)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu kim kardashian la aynı kalça yapısına sahip olmayan kızlar onla aynı oksijeni yakıyor. ikisinin götüde aynı işe yarıyor ya ben ona yanıyom
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu istenilen kalca bende var fakat kot olsun elbise olsun hos durmuyo :((
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvanların tuzu sevmesi gibi nedenini bilmeden istiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılresimsiz olunca cevap veresim gelmiyo koyaydın bir döt resmi keşke
00 Yorumla
+1 yılSanırım iyi olunca daha çok arzulanıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılGögüs ve kalça erkeklerin aşk tanricalaridir :))
00 YorumlaAvuçlamak için yeterince netmi
02 Yorumla
Soran+1 yılTek bu mu yani hepsi ayni ama büyük dik falan ne farki var
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?