Cinsel Yaşam Sevgililer, sevişmek için evlenmeyi beklemeli mi? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 413 Sevgililer, sevişmek için evlenmeyi beklemeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Şimdiki zamaneler evlenmeden işi hallediyorlar. 1 0 Yorumla
yassax79 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Bu zamanda kimse beklemiyor beklememeli 2 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben beklemiyorum mutluyum 😉 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben beklemezdim 2 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 2 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Beklememeli 1 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu onlara kalmış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
sevişemiyceksek sevgili olmanın anlamı ne
Şimdiki zamaneler evlenmeden işi hallediyorlar.
Kişilerin tercihlerine bağlı
Kişinin kendi tercihidir
Beklersen kaybedersin
kesinlikle beklemem dayanamam yani o kdr 🤣😂🤣
Etik olan budur bence
Evet kesinlikle.. 💫
Erkek ten erkek e degisi
Evet...
Bu zamanda kimse beklemiyor beklememeli
evet evlenmeden olmaz
çiftlerin kararina kalmış.
Karşılıklı tercih meselesi