tabiki bekletim ona saygı duymak zorundayım hiç bir kadın bekaretini evlenmden vermek zorunda degil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerçekten evleneceksem, beklerim, ama önümde uzun yıllar varsa, beklemenin anlamı yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
beklemeyen zaten ne sevmiştir nede o kıza saygısı yok demektir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçma aq şu tabularınızı yıkın o beklemek zorunda değil sende evlendiğin adama saklamak zorunda değilsin kadınlara yapılan bu bekaret baskısını şiddetle kınıyorum
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bekaret baskısından ziyade tek bir kişiyle birlikte olmak istemek bu aslında, çünkü bir kez beraber olduktan sonra eğer ayrılınırsa bu daha büyük etki bırakır bende. Kendimi korumak için aslında
Etki bırakma sebebi de bu işte toplumun kadınlara dayattığı bekaret baskısı farkında değilsin bu baskı yüzünden evlenmeden yapmıyorsun ya beni terkederse o zaman kullandı kafasına giriyorsun çok yanlış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Beklerim neden beklemim ki ama bizim bekleriz dediklerimiz başkası ile çoktan işini görmüş oluyor bizden ayrılınca
Beklerim hazır olana kadar ama ona da bilgiler veririm örnek kızlık zarı diye bir şeyin olmadığını bilsin
Pardon ama beklemeyip ne yapacak?
Tecavüz mü edecek?
Hazır hayrola açılış töreni falan mı yapacak 🎀 mi kesecek
Beklerim... kararımız değişe bilir belki evlenene kadar çünkü.
tabiki bekletim ona saygı duymak zorundayım hiç bir kadın bekaretini evlenmden vermek zorunda degil
Gerçekten evleneceksem, beklerim, ama önümde uzun yıllar varsa, beklemenin anlamı yok
beklemeyen zaten ne sevmiştir nede o kıza saygısı yok demektir
Saçma aq şu tabularınızı yıkın o beklemek zorunda değil sende evlendiğin adama saklamak zorunda değilsin kadınlara yapılan bu bekaret baskısını şiddetle kınıyorum
Bekaret baskısından ziyade tek bir kişiyle birlikte olmak istemek bu aslında, çünkü bir kez beraber olduktan sonra eğer ayrılınırsa bu daha büyük etki bırakır bende. Kendimi korumak için aslında
Etki bırakma sebebi de bu işte toplumun kadınlara dayattığı bekaret baskısı farkında değilsin bu baskı yüzünden evlenmeden yapmıyorsun ya beni terkederse o zaman kullandı kafasına giriyorsun çok yanlış
Karşılıklı olmadığı sürece istek, beklerim
Yuzeysel seyler yasamak isterim
karım değil ki sevgilim tabi ki beklerim :D
Bekledim evlendikten sonra bile hemen yapmadım.
Beklerim ama karsilikli istekler olmali
Beklemezler
Her şeyi baştan derim uğraşamam sonra
Ben dayanamam
Seven bekler
baskasiyla yapariz
Elbette beklenir
Asla beklemem
Bekaret almak benim işim
Hayır
Beklerim
beklemem :D