Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Sevişmek için beklemek daha akıllıca özellikle kadınlar için
zira evlilik dışı cinsel yaşamdan kadınlar çok yaralar alıyorlar.
Terapistlik yaptığım dönemde bir çok bayanın bozuk bilinçaltını düzelttim
hepsininde bozulma aşaması sevgilileriyle cinsel ilişki yaşama dönemlerinde olduğunu tespit etmiştim.
Kadınar aşk canlılarıdır yuva kurmaya odaklıdır erkeklerde ise bu yok o yüzden evlilik dışı cinsel ilişki erkekler için problem oluşturmuyor ama kadının bu psikolojisinden dolayı evlilik dışı ilişkiler ciddi olarak kadınları zedeliyor.
Bu meselenin din ile şunla bunla alakası yok geçen sene bu sebepten yara almış bir ateist bayana da terapi yaptım çok zedelenmişti bilinçaltı.
Kadınlar kendilerini seviyorsa evliliği beklesin bence biz erkeklerin seks için girdiği dolanbaçlı oyunlara kanmasınlar70 Yorumla
+1 yılşahsi adıma söylüyorum aşk ve cinsel güç yükseldiği sürece beklenmemeli o gücü aşkla harmanlanmalı

21 Yorumla- +1 yıl
lady zlatan sana çok teşekkür ediyor
+1 yılBence beklemeli. Biraz eski kafa olacak ama, karşıdakinin seni beklemiş olması, senden başkasına dokunmamış olması, ne güzel bir hediye aslında.
Evlenmeden birlikte olmak isteyen erkek güvenilir midir, bilmiyorum. Ama ben hakkında olumsuz düşünürdüm. Hiçbir iyi aile kızınada sadece vaktini doldurmak isteyen birini dilemem. Aynı şekilde kimse sadece ilişki yaşamış olmak için birbirine dokunsun istemem. biraz ruh.20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİpliği bile iğneden geçirmeden önce defalarca yalıyoruz. Cinsellik kadın erkek ilişkisinde duygunun yanında olmazsa olmazdır. Öyle sevişmek üstüne ilişki kurun demiyorum yanlış anlaşılmasın, duyguların yoğun yaşanmadığı ilişki olmaz olsun zaten.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
79Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tercih meselesi bence ciddi bir iliski de beklenmeli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman evleneceğine bağlı 😂
5 yıl sonra ya da hiç evlenmeyi dusunmuyorsa hiç mi libido hareket etmeyecek
Etmiyorsa zaten sıkıntı insan sevdiğini ister istemezse başkasını istiyor demektir ya da başka eğilimi var.
Burada karşılıklı iki tarafın güveni söz konusu
Güven yoksa hiçbir şey yok
Şimdi bir de beklersin sonra bir bakarsın beklediğin gibi değil kandırıldın ve anladın napacaksın ertesi gün boşanacak mısın
Zaman kötü kolla popoyu 😂😂
Doğrusu beklemek o kutsal anı ama kimi ne kadar sürede nasıl bekleyeceksin?
Kim doğru kim yanlış?
Geçmişi ancak karşı tarafın anlattığı kadar bilirsin ve son zamanlarda uniden de gözlemlediğim kadarıyla çok az gencimiz bakir kalabiliyor
Erkeği de kızı da aynı neyse sonuç olarak isteyen istediğini yapıyor. Serseriler kazanır ve efendiler ikinci planda yaş ilerleyince düşünülür artık hayat bu
Ya aşk için savasacaksınız ya da sevişeceksiniz...20 Yorumla
+1 yılYok öyle bir dünya Özellikle erkek tarafı bir yolunu bulup öyle ya da böyle sevişmek olayını Yaşar hele hele şu devirde Önceki yıllarda olsa yer zaman Ulaş'ın haberleşme sorunları nedeniyle istesende olmayabilir ya da olmaz ama Artık devir değişti yerde var zamanda var imkan da var Ulaşım araçları da var haberleşme araçları da var kadın için sabretmek problem değil Çoğu kadın sabreder ama erkek durdurmaz ki ona
20 Yorumla
+1 yılToplumumuzda bakire olmayan kadına yollu gözüyle bakilirken bakir olmayn erkekle gurur duyuluyor, kadib için aşağılayıcı birşey olurken erkek için gurur duyulasi bir hal aliyor. Iliskilerin garantisi yok ve ilişkiler artik cocuk oyunu gibi erkek istese dahi kadinin iradesine sahip çıkması lazım, ayrilinca ne geliyorsa kadinin başına geliyor.
10 Yorumla
+1 yılİki taraf da kendini hazır hissediyorsa beklemenin ne alemi var ki?
10 Yorumla
+1 yılhayır öyle bişey yok artık diğer milletler bunu çoktan yıktı bir biz yıkamadık
10 YorumlaEvlenmeden seks yapmam diyenler evliligi seks yapmak icin bir anahtar olarak görüyorlar ve bu igrenc bence. Halbuki evlilik sekse cikan izin olmamali, hayatini sonsuza dek paylasacagin kisiyi buldugunu gösteren bir ask sembolü olmalidir.
20 YorumlaBen beklemedim şahsen ve pişman da değilim kesinlikle
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olmaz diyen kızlara saygı duyuyorum. Çünkü evlenmeden birlikte olalım diyen erkekler kendi kız kardeşine sokağa çıkarsan ayaklarını kırarım diyor :)
30 Yorumla
+1 yılBeklemek isteyene de evlenmeden isteye de saygı duyulmalı..
Subjektif bir konu kısacası.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Diyorumki tam soruyu düzgün cevaplayım şaakk detayda hemen cinsiyetci yaklaşım evlenmeden kimseye koklatmam kendimi
30 YorumlaUfak aksiyonlarda bulunulmalı en azından 😇 ayrılık olursa kadın pişman olmamalı öyle yaşanmalı ne yaşanacaksada sanki erkekde illa bu kızı alcam diye şartlamamalı.😉😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. SEvgililer doya doya sarlırlar, koklaşırlar ve öpüşürler ancak gerçek seks evlenince yaşanır.. Kızın düğün gecesi kadın olması bizim toplumun baş tacı adetidir..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik kavramı biz insanların yarattığı somut bir şeydir oysa birbirini arzu etmek ve istemek doğanın kanunudur. Evlenmeden birlikte olmak isteyen kadın da erkek de kötü bir şey istemiyor aslında. Sadece içgüdülerin yönlendirmesi diyebiliriz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence evlenene kadar mani yoksa o ilk gecenin güzelliğini özlenmişliğiniyaşamak için beklenmeli.
30 YorumlaBen o kadar bekleyemem doğrusu 😊🤭
100 Yorumla
+1 yılhayır tabikide birbirini arzulayan iki insanin engeli olmaz
30 YorumlaYa doğru olan evlilikten sonra Nefs ister ama önemli olan ona uymamak cunki evlenmeden önce iliskilerde çocuk oldu erkek te kabul etmedi sahip çıkmadı kadına ne olacak ortada kalacak kadın en iyisi evlendikten sonra disimizi sıkmak lazım biraz
10 Yorumla
+1 yılBeklese iyi olur , unutmayalım ki beklemesini bilmeyen , erken gider.
10 YorumlaSevişmek için evlenmeyi beklemeye gerek yok ama seks için var bence
10 YorumlaEvliliği sadece bir kağıttan formalite görenler için hayır , inanç penceresinden bakanlar için evet.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkeğe de kadına da güven olmaz.
100 Yorumla
+1 yılİki insanın birbirine sevgisini göstermesi için illa evlilik kurmalarına gerek yoktur bence.
10 YorumlaHaram olmaması için evet evlenmeyi beklemeli her şeyin bir zamanı vardır
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapilan her hamle sizi geriye götürür yani basitlesmeye gerek yok her seyin zamani var zaten bu zina yapan insanlar yüzünden dünya felaketleri yaşıyor yasamaya da devem edecek
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Kavun değil ki bu koklayarak seçelim. Bence her iki tarafta bir kendini ölçmeli.
20 YorumlaKaraktere göre değişir. Karaktere göre 2 kişiye de güvenilemez, 2 kişiye de güvenilir. Ama erkeklere pek güven olmaz.
20 Yorumla
+1 yılValla evlilikten sonra kötü birisi çıkabilir yani insanına göre değişiyor. Sevisme olayı ise ne zaman hazır hissederlerse o zaman
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekleyen beklesin beklemeyen yapsın ya.. Ama herkes yaptığının arkasında dursun sonradan pişmanlık teranesi yapmasın
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğum insanin tenine evlininceye kadar dokunmadan nasıl bekleyebilirim
40 YorumlaNe gerek var evlenince zaten her zaman yapacaksın sal gitsin hiç olmazsa birbirinizin bedenini isteklerini öğrenirsin
10 YorumlaEvlenmeden sevismeyi güvene baglamamak gerekli, sevismek istiyorsan sevisirsin yoksa evliligi beklersin
10 YorumlaBen çoğunluğun tarafındayım. 😬
20 YorumlaBeklerse daha güzel ve anlamlı olur. Ben beklemek taraftarıyım.
10 Yorumla
+1 yılBeklememeli evlenmeden önce ten uyumu önemli şansa bırakmaz mantıksız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmamalı sevisme olabilir ama tam anlamında Birleşme olmaması lazım 👍
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki de Hayır
Belki ten uyuşmıycak ya da muhteşem bir an yaşanılıcak Hayat anı yaşamadığın her saniye pişmanlık kazandırır00 Yorumla
+1 yılErkek ister, sen müsade etmezsen sana daha sıkı sıkı bağlanır.
10 Yorumla
+1 yılSevişmek ilişkiye girmenin öncesi olduğu için sınırı olduğu sürece sıkıntı yok diğer adıma gecikirse zorda kalabilirler. Sınırı asmadan sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılBence beklemeli...
Dinim öyle emreder çünkü.
Ama dini olmayan istediğini yapar20 Yorumla
+1 yılNeden erkeklerin güvenilirliği soruldu? Evlenmeden cinsellik yaşayanlar sadece erkekler mi? Kızlar yaşamıyor mu?
10 Yorumla
+1 yılbence beklemıyor once tatmın oluyorlar sonra evlılık ısler değışmıs
10 YorumlaBen bekliyorum bana mantıklı gelen bu
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede beklemelidir, evlenmeden ilişki isteyen güvenilir değildir, bu ülke içi geçerli bu
20 Yorumla
+1 yılBen beklemem.
110 YorumlaBeklemeli ama bu devirde bekleyen az
60 Yorumla
u +1 yılBeklenmediğinden detaylı cevaba gerek yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaramdır evlenmeden zina yapmak evlenmeyi beklesinler
10 Yorumla
+1 yılGüvenilir degil tabi ki
10 Yorumla
+1 yılBeklemeli. Güvenilir değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey saçmalamayın 😂
10 Yorumla
+1 yılBeklenmeli sonra sonucunu buradada gorebiliyoruz
10 YorumlaEvlenmek için sevismeyi bekliyorsa?
10 YorumlaBen asla beklemedim :)
10 Yorumla
+1 yılAslında düşünce acışına bağlidir
10 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle hayır
10 YorumlaGüven kısaca olmaz
#Hükümdar20 Yorumla
+1 yılArabalarda bile test sürüşü var hatırlatırım 🤣
10 Yorumla
+1 yılBeklememeliler neyi bekliyecekler ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bekleyen var beklwmen var
20 Yorumla- Devamını Gör (46)