Boşalma sonrası bence oral seks devam etmeli. Özellikle erkekler, o rahatlamanın ardından hala kadının dudaklarının arasında olmayı seviyorlar.

Evet ben iki taraf için de boşaldıktan sonra devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kadınlar zevkin zirvesine çıktığında kendini kaybediyor, erkeğin başını itip durdurmak istiyor ama bir yandan da hiç bitmesin istiyor. Çok güzel bir şey :)
kısa bir süre daha etmeli bence, yoksa çok garip bir his oluşuyor bende, gıdıklanma ile ne bileyim, bilemedim işte, kısa bir süre daha evet :)
O an öyle garip bir his ki, bir yandan bitmesini isterken diğer yandan hiç bitmesin sabaha kadar sürsün bu şey diyorum🔥
Bence yinede devam etmeli
Sen neymissin ya 😊
boşalmadan sonraki kasılma ardından devam etme isteği geliyor mu ki hep?
O yapmayı bırakırsa kafasından tutup kendime çekerim. Ben bitti demeden bitmez, bitemez. 🔥
Cevap
55Cevap
Partneriminde hoşuna giderse dünya bana güzel o anda :)
Genelde insanlar boşaldıktan sonra hemen kalkıyorlar. Halbuki en güzel duygular ilişkiden hemen sonra birbirine sarıldığın anda yaşanıyor. Seks bir ihtiyaçtır ama insanın sadece bedenini değil ruhunuda doyurması gerekiyor..
Erkeklerin ne istediğini genel olarak biliyorsunuz. Peki siz ne istersiniz?
Erkeğim koşulsuz mutlu olsun isterim. klişe gelebilir belki ama eski kafalıyım. onun zevkini görünce daha fazla zevk alıyorum her ne yapıyorsam. Bilmem anlatabildim mi? Sorunuza gelince; sonuna kadar devam etsin isterim
Öncelikle anlatım tarzınızla ortalama zekaya sahip bir insanın anlamaması imkansız, bu konuda acabanız olmasın. Dahası eski kafalı olmak iyidir. Yılların tecrübesi ile bir kafaya sahip oluyorlardı diye düşünüyorum. Soruma yanıtınıza gelirsek sonu hemen gelebilecek bir durum olmasa gerek bir kadın için çok uzun süre buna dayanabilir ama bir noktada da durmak gerekir, oraya geldiğinde belli edersiniz diye anlıyorum. Yanıt verme konusunda gösterdiğiniz nezaketiniz için teşekkürler.
Siz bir şey sorduğunuzda yanıtsız bırakırsam haksızlık ediyormuşum gibi geliyor.
Doğru geliyor. Hislerinizi dinlediğiniz, yanıtsız bırakmadığınız için tekrar teşekkürler.
Her partnere yapılmaz ama devam edilmeli, bana keyif alarak yapıyorsa bende devam ederim, severek devam ederim, sınır koymam.. üstüne çilek banarım partnerimin.. öyle
Evet devam etmeli efendim.. Bikeresinde eski eşime oral yapmıştım o orgazm olunca aldığı zevke dayanamayıp bende orgazm olmuştum.. Daha sonra durmadan devam edip 2. Orgazmı yaşatmıştım
Devam edildiğinde iliklerine kadar çekiliyor hissi olabilir. Dikkat kalp damar tıkanıklığına iyi gelir
Partnerimin devam edip etmemesi onemli degil ama ben devam etmek isterim. Bazen yiyesim geliyor o derece hosuma gidiyor yapmak
Vakit bolsa eğer yorgunluk yoksa tabiiki devam etmesi her zaman daha güzel olur bazı şeyleri sevgiyi pekiştirir.
Bunu seven 2 kişilik var. 1 oral yapmaya devam etsin diyen ama 2 dk sonra penisi kalkmayanlar, 2 psikolojisini ona göre adapte etmiş boşaldıktan sonra orala devam ettirip durmadan sekse devam edenler.
cinsel ilişkide bencillik olamamalı sadece, erkek cinsel olarak haz alıyorsa bunu isteği zaman sonlandırmamalı
İşte en sevdiğim👍 ve 1-2 saat sonra bunu yaşıyor olacağım😉
Sonuna kadar devam etsin bu zevk hiç bitmesin isterim.
1 2 dakikalık ara olsa da o an ki şok hali biraz sakinleşse
Ederse çok hoşuma gidiyor başını memesi daha fazla delirtiyor
Boşalttıktan sonra devam eden kadına deli olurum, bayılırım.
Bence de etmeli çünkü sağlık açısından somurmaya devam ettiği için pipet içinde birşey kalmasını iltahap v. b. durumların oluşmasını engeller.
%100 becerebilen çıkmadı ki ,
Buz parmak emerken mi , süt mısır yerken mi öğrenmişler nedir , facia resmen.
tabiki devam etmeli son damla emilene kadar hemde... sertlik kablolana kadar vantuzlamaya dil atmaya devam etmeli (bak simdi canim cekti ya)
devam ederse efsane olur. okşanması avuçlanıp ileri geri yapılması da delirtirdi beni sanırım.
yine tecrübe ile yorum yaparak soru sorulmuş :) evet devam etmeli tabi ki de ;)
seks boşalınca bitecek diye birşey yok. Yorulana kadar devam.
şimdi oral seks bulutların üzerinde uçurur oralla boşaltılmak elektrik çarpmış gibi olur oralın devam etmesi haliyle elektriğin devam etmesi demek :D
benim partnerim boşalsada devam ederim bir işi yapıyorsam tam yaparım asla yarıda bırakmam ne varsa çıksın son damlasına kadar hemde😋😋😋
Sonuna kadar devam etmeli pestilimiz çıkana dek 😉👍
Bence etmeli neden diyecek olursan asıl zevk boşalma sonrası inan bana ba harika.
Devam edilmeli tabi ki , Ama 69 Bence daha keyifli ve güzel oluyor.
Yani boşaldıktan sonra git gel yapmadığı takdirde kalabilir 😂😂
Bence erkek boşalırsa, kadına oral seks yaparak devam etmeli.
Mutlaka devam etmeli en az 2 boşalma süresi kadar
sevmiyorum, boşaldıktan hemen sonra zevk almam
Keyfıme göre nasıl uygunsa artık
Partnerim istiyorsa devam edebilir.
Devam edildiğinde enfes oluyor, evet.
Kadındada erkektede devam etmeli..
Kadın istiyorsa devam etmeli.
Sen bu isten anliyosunn😋
Elbetde ikinciye hazirlamali
bosaldıktan sonra devam etmesını ısterım
Devam etmesine gerek yok
Aynen boşalma sonrası devam etmeli kadında erkekte
Oral seks, aralıksız, sürekli devam etmeli...
Etmeli sömürsün iyice.
Son damlasina kadsr bitirmek gerek
o son kasılmalar bitmeden durulmaz..
Aynen öyle devam etmeli
Evet devam etmeli 😉😅
Oral çok zevkli ve tatlı etmeli
Yaptırmam galiba iğrenç
Etmeli ohh yeahh 🤩
Evet tabiki
Kesinlikle etmeli
Etmeli
Etmeli bence