Partnerden gizli seks oyuncağı kullanmak ihanete girer mi? Seks yapmak güzel, ama mastürbasyonu da çekici kılan sebepler mutlaka var. Seks oyuncağını partnerle birlikte kullanmak da güzeldir, ama tek başına da farklı bir haz verir. Peki partnerden gizli seks oyuncağı kullanmak ihanete girer mi?
Partnerden gizli seks oyuncağı kullanmak ihanete girer mi?
değerli arkadaşım psikiyatrist olarak izah edeyim öncelikle beden ve zihin size ait bunu bilin. nasıl mutlu hissediyorum diyorsanız odur. ayrıca masturbasyon sanılanın aksine bir çok yönden faydalıdır özellikle hormonal dengeler için yararlıdır tabi bağımlılık derecesine getirmemek önemli mutluluklar
Eğer yetersizlikten ise ve bunu partnerine söylemiyorsa evet ihanete girer ama sadece zevk içinse bu ihanet sayılmamalı seksin de mast yapmanın da zevki ayrıdır ✌🏻
Girmez bir kişi ve şahış değil çünkü. Yapay bir alet ve bunlara seks objesi denmekte para ile satılıyor. Sonuçta masturbasyon yapılıyor. Her masturbasyon yapan kısı esını sevgılısını aldatıyor demek mi bu hayır...
Hayır hayır hayır hayır hayatım girmez. Hiç bir sorun olmaz. Kadınların tek başına sexs oyuncağı ile mastürbasyon yapmaları, bu kadınlar için çok yararlı öncelikle bunu buradan belirtmek istiyorum. Mastürbasyon yapmaları cinsellikten soğumalarını önler, her zaman daha istekli ve şehvetle sexs yaparlar.
Elbette insanın cinsel ihtiyaçları doğumdan belli bir yaşa kadar devam eden bir durum olduğu için bazı zamanlar da kişinin partneri yanında olmaz, ya da çoğu insan evlenmeden seks yapmak istemez, cinsellik de durağan bir durum olmadığı için de bence bu aldatılma sayılmaz.
Partner varken seks oyuncağı tercih etmek mi? İlginç. Çok kötü sevişiyor olsa bile en son seçenek olabilir bence bir heyecanı vs. olamaz. Bir erkeğin sıcaklığı, dokunuşu vs bile hazzı etkiliyo.
Partnerden gizli seks oyuncağı kullanmak, partnere ihanet ettiği anlamına gelir. Partnerin haberi olarak seks oyuncağı kullanmak, partnerin ihanet ettiği anlamına gelir. Partnerden başkasını düşünerek mastürbasyon yapmak, partnere ihanettir. Partneri düşünerek mastürbasyon yapmak, ana-babaya ihanet ettir. Bunların hiçbirisini yapmazsan, akılsız ilan edilirsin.
Şimdi partnerin yetemiyorsa sana girmeyebilir ama yettiği halde mastı bırakamıyorsan o biraz tartışılır. Şahsen benim eşim olursa bırak oyuncağı elini değdirmesini bile yasaklarım 😂😂
İhanet olması işin kişi yani karşı cinsten birey olması lazım kanımca nesne ihanet olarak algılanmaz.örnek kadınlar malum yerlerine tazyikli su tutarak bile o hazzı yaşarlar. suda bir nesne çünkü..!
yok daha neler kullan bu cok doğal Birşey dedigin gibi evet partnerle yapilan seksin tadi bir baska ama masturbasyonunda cok guzel olduğu gerçeği değişmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayal gucünü kullanıyorsa girer ama bir oyuncak erkeğin yerini alır mı asla almaz son derece gereksiz bir şey.
O oyuncağı kullanırken sevgilisini hayal edecek değil heralde. Yok hayır hebele hubele demesin kimse bu net. Dolayısıyla etik bir olay değil Herkezin kendi secimi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence girer benim olana başka bir obje değiyor değmemeli değemez çünki benim bana ait ve ben izin vermiyom lan !!!
Kesinlikle girmez ona bakarsan erkekte çavuşu tokatlıyor çavuş ölene kadarda devam yani ayrıca kullananlar bilir nasıl bir keyif olduğunu obu kullanan kişi kolay kolay vazgeçemez
En İyi Cevaplar