Dövme ya da piercing cinsel çekime artı mı olur, eksi mi? Özellikle dilde ve özel bölgelerde piercing ya da göğüs arası ve kalçadaki dövmenin ayrı bir çekicilik kattığı düşünülüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Dövme ya da piercing cinsel çekime artı mı olur, eksi mi?
Cinsellik olması için bişeylere ihtiyac duyuluyorsa zaten o lişki bitmiştir. Aklı basında birisi vucuduna zararlı kım ne derse desın boya enjekte etmez ettırmezde. Yaradan bilmiyormuyduda hayvanlardakı gıbı rengarenk dogustan oldurmasını ınsanların tenıne rengarenk desenlı olmasını. Rahat batar insan ogluna sonrada mıkrop kapar hasta olurlar ya da uzuvlarını yıtırırler.
Piercing bir tek göbek deligine belki. Dövme de bu kalcanin arkasına hani çatalın tam başlangicina bel kısmına yapılanı seviyorum. Başka sevmem. Olsada olur olmasa da özetle.
Dövmenin yerine göre evet. Belki sekste değil ama seks başlamadan ön sevişme öncesindeki kıyafette bir yerde dekolte varsa ve bu dövmelerden biri varsa erkek açısından baya etkileyici olur.
Beni fena çeker öyle böyle değil Bonnie rotten'e çok yakışıyordu göğüslerine örümcek ağı yapmıştı offf beee ya da adrenalynn anüsüne şekil çizdirmişti o da güzel çekiciydiii
Ben bayılırım hele şu dilini çatal dil gibi yılan dil yapan kızları görüyorum çok süper ve çekici ve seksi duruyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eksi olur. Soyle diyeyim bugun cinselligi bosver normal kolunda dovme olan insanlardan bile tiksinirim onlarla gezmege bile gitmek istemem. Cinselligide sen dusun
En İyi Cevaplar