Cinsel Yaşam Dövme ya da piercing cinsel çekime artı mı olur, eksi mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 413 Dövme ya da piercing cinsel çekime artı mı olur, eksi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Eksilir 1 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her insanda farklı durur kimine güzel kimine koto 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İtici geliyor bana. 1 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Artık sıradan oldu. Hatta piercing itici 0 0 Yorumla
tatlituzlali Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Dövme arttırıyor bel kasık gibi yerlerde olunca 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Alakası yok be 1 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Artısı olur 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dövme eksi 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. olumlu etkisi olur 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Eksilir
Süper artı hemde
Her insanda farklı durur kimine güzel kimine koto
Fazlasıyla etkili oluyor
İtici geliyor bana.
Negatif
Artık sıradan oldu. Hatta piercing itici
Dövme arttırıyor bel kasık gibi yerlerde olunca
Saçma sapan şeyler